• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum 😞
İçinizi ferah tutun inşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba arkadaşlar.Moralim bozuk iyi enerjiye ihtiyacım var.Dört yıldır bebek istiyorduk, sonunda nasip oldu ama bebek 9 haftayı geçmesine rağmen hala kalp atışı yok birazdan tekrar bakacak doktorum duanızı bekliyorum 😞
alttanda mı duyulmuyor ? iyi olur inşallah ya sağlıklı bir gebelikse geç te olsa duyarsın. Rabim içini ferahlatsın inşallah . Zordur bilirim ...

Tünaydın kızlar:)
C Calcifer Başkanım parmağın nasıl oldu dikişler alınacak mı?
Güzel haberlerle gel inşallah canım🌸

haaa gün belli değilse o daha da zor. normal o rakamlar. gün bulmak için 1 ay falan uğraşılıyor çünkü
Seneye yaptıracam ya. Tam haritamı çok merak ediyorum. 5-6 ay kitap almam artık be yapalım😂
Son bir şey sorabilir miyim☺️ Mesela benim 27si sabah saatlerine baktığımda yükselen kova ve genelde uyuyor. Tahmini benzerlik ile bulmuş olmam normal mi.

Rabbim hayırlısını versin inşallah ❤️

Aldırdım dün canım. Çok şükür iyiyim ❤️
sen nasıl oldun
Gelmiş geçmiş olsun canım🥰
Benim kol aynı canım fizik tedavi olmadan rahatlamayacak bu sefer, sadece ağrı olsa dinlendirince falan geçiyordu bi süre ama biraz hareket kısıtı da var. Buna da şükür geçecek inşallah fiziğe başlayınca:)

Gelmiş geçmiş olsun canım🥰
Benim kol aynı canım fizik tedavi olmadan rahatlamayacak bu sefer, sadece ağrı olsa dinlendirince falan geçiyordu bi süre ama biraz hareket kısıtı da var. Buna da şükür geçecek inşallah fiziğe başlayınca:)
Çok çok geçmiş olsun canım. Sen bitirdin mi Usta'yı ?

Teşekkür ederim calcim:)
Son 70 sayfa bugün biter:) Peki benim başta sıkılıp sonra kitaba bayılmam😀
Tahmin edebiliyorum :D Kitabın konusu çok iyi. İnsanların ne kadar aç gözlü olduğunu şaaakkk diye vuruyor yüzümüze iblisler hahahahha

Tahmin edebiliyorum :KK70: Kitabın konusu çok iyi. İnsanların ne kadar aç gözlü olduğunu şaaakkk diye vuruyor yüzümüze iblisler hahahahha
Çok güzel ciddi bir eleştiri var, yazar güzel tokatlamış çaktırmadan 😀
Calcim ne soracaktım geçen gün bi yazardan bahsetmiştiniz türk ve erkek, not almayı unutmuşum bugün aklıma düştü kimdi diye🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X