- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deben de atıldım sandım![]()
Başınız sağ olsun, Allah yardımcınız olsun.İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim![]()
Canımİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim![]()
Seneye yaptıracam ya. Tam haritamı çok merak ediyorum. 5-6 ay kitap almam artık be yapalım
Son bir şey sorabilir miyimMesela benim 27si sabah saatlerine baktığımda yükselen kova ve genelde uyuyor. Tahmini benzerlik ile bulmuş olmam normal mi.
Ay foto atsana![]()
Çoğu sizden gördüklerim, geriden geliyorumAy foto atsana![]()
Çok teşekkür ederim. Başkan ve sizler ışıksınız bana
Martin Eden’i en kısa zamanda okumalısınÇok teşekkür ederim. Başkan ve sizler ışıksınız bana![]()
Evet o aklımda. Bir de kont vardı ya onu bulamadım hiç bir yerdeMartin Eden’i en kısa zamanda okumalısın![]()
İnternetten bakabilirsin genelde daha uygun oluyor fiyatları. Sende bizim batağa düştünEvet o aklımda. Bir de kont vardı ya onu bulamadım hiç bir yerde![]()
Çok üzgünümİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim![]()