• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternetten bakabilirsin genelde daha uygun oluyor fiyatları. Sende bizim batağa düştün 🤣🤣 aklın aldıklarında değil alamadıklarında olacak bundan sonra:KK70::KK70::KK70:
Fuarda bulsaydım daha iyiydi, amaç kitaptı ya, artık netten bakarım Kasım ayında 🥰

Bu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.
Kırmızı kedi yayınları nin baskısında bı sorun mu var bana mı öyle geliyor. Konuşma aralari karşılıklı konuşmalar hep virgülle ayrılmış. Kitapta paragraf denen birşey yok . Zaten konu sarmadı gitmiyor kitap. Ne yapaciiiiim bn 🙄

Bu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.
Kırmızı kedi yayınları nin baskısında bı sorun mu var bana mı öyle geliyor. Konuşma aralari karşılıklı konuşmalar hep virgülle ayrılmış. Kitapta paragraf denen birşey yok . Zaten konu sarmadı gitmiyor kitap. Ne yapaciiiiim bn 🙄
Ben okumuştum onu körlük gibi kolay okunur sandım ama kitap gitmiyor. Körlük hatrına her gün 20 sayfa okuyarak bitirdim. Bir sayfa boyunca nokta bile yok 😁

Gelince atayım en iyisi 😌
Merakla bekliyorum :KK49:
Sorun Jose’de canım🤣🤣 her kitabı öyle

Fuara en son 2019 aralıkta gittim🙄 pandemi çıkınca o zevkimizde yalan oldu😔 ama bak internette daha ucuz oluyor kitaplar fuara göre. Artık eski fuar indirimleri yok:KK12:
Fuarın söyle bir güzelliği oldu benim için. Her kitap önümde, aaa bunu kızlardan duydum, aaa bunu nette gördüm. Kırmızı pazartesi ile otomatik portakal nette karşıma çıkanlar.
Ya ilk fuar pandemi oncesiydi. Eşim gezerken 40 kere dışarı çıkıp kahve içmiştim 🙈 bu sefer tek tek gezdim heryeri 🤣😂🤣

Merakla bekliyorum :KK49:

Sorun Jose’de canım🤣🤣 her kitabı öyle
Demek ki tek okunur kitabı Körlük tü. Eleadora Eleadora Kabil'i okumuştu. Ben o kitabı aldığım pişman olmuştum çünkü bazı değerler üzerinden yorumlama yapılmaz. Benim kırmızı çizgimi aştı o kitap

Martin Eden’i en kısa zamanda okumalısın 💜
Ahh Martin saftirik minnoşum😀

Avm ye bişiler almaya gitmiştim tabiki D&R a uğradım sözde 2. kitaba %50 indirim var😒
Her zamanki gibi orada kurcalayıp kurcalayıp internetten alacağım😀

Yayın evi çok etkili sanırım. Ben de George Orwell de aynını yaşadım, çok zor okudum 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X