- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
Hepsi çok güzelEvet o aklımda. Bir de kont vardı ya onu bulamadım hiç bir yerde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok güzelEvet o aklımda. Bir de kont vardı ya onu bulamadım hiç bir yerde![]()
Bu ay yine aldım ama kimse duymasınİnternetten bakabilirsin genelde daha uygun oluyor fiyatları. Sende bizim batağa düştünaklın aldıklarında değil alamadıklarında olacak bundan sonra
![]()

Tesekkur ederimHepsi çok güzelkeyifli okumaların olsun. Kontu mutlaka okumalısın. %50 indirimi bulunca yapıştır hemen jajajaj
Bu ay almadım şükürBu ay yine aldım ama kimse duymasın![]()
Fuarda bulsaydım daha iyiydi, amaç kitaptı ya, artık netten bakarım Kasım ayındaİnternetten bakabilirsin genelde daha uygun oluyor fiyatları. Sende bizim batağa düştünaklın aldıklarında değil alamadıklarında olacak bundan sonra
![]()
Sakin söyleme neler aldinBu ay yine aldım ama kimse duymasın![]()
Fuara en son 2019 aralıkta gittimFuarda bulsaydım daha iyiydi, amaç kitaptı ya, artık netten bakarım Kasım ayında![]()
Gelince atayım en iyisiBu ay almadım şükürneler aldın
![]()
Alper canıgüz ile Murat Menteş in kitaplarını okudum mu hiçSakin söyleme neler aldinsonra aklım kalıyor
![]()
Ben okumuştum onu körlük gibi kolay okunur sandım ama kitap gitmiyor. Körlük hatrına her gün 20 sayfa okuyarak bitirdim. Bir sayfa boyunca nokta bile yokBu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.
Kırmızı kedi yayınları nin baskısında bı sorun mu var bana mı öyle geliyor. Konuşma aralari karşılıklı konuşmalar hep virgülle ayrılmış. Kitapta paragraf denen birşey yok . Zaten konu sarmadı gitmiyor kitap. Ne yapaciiiiim bn![]()
Merakla bekliyorumGelince atayım en iyisi![]()
Sorun Jose’de canımBu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.
Kırmızı kedi yayınları nin baskısında bı sorun mu var bana mı öyle geliyor. Konuşma aralari karşılıklı konuşmalar hep virgülle ayrılmış. Kitapta paragraf denen birşey yok . Zaten konu sarmadı gitmiyor kitap. Ne yapaciiiiim bn![]()
Fuarın söyle bir güzelliği oldu benim için. Her kitap önümde, aaa bunu kızlardan duydum, aaa bunu nette gördüm. Kırmızı pazartesi ile otomatik portakal nette karşıma çıkanlar.Fuara en son 2019 aralıkta gittimpandemi çıkınca o zevkimizde yalan oldu
ama bak internette daha ucuz oluyor kitaplar fuara göre. Artık eski fuar indirimleri yok
![]()
Ever körlük hatırına okudum bende gerçekten, ve aslnda kabili okicaktim. Devam kitabı sandım görmek iBen okumuştum onu körlük gibi kolay okunur sandım ama kitap gitmiyor. Körlük hatrına her gün 20 sayfa okuyarak bitirdim. Bir sayfa boyunca nokta bile yok![]()
Demek ki tek okunur kitabı Körlük tü.Merakla bekliyorum
Sorun Jose’de canımher kitabı öyle
Kabil yorumum yukardaEver körlük hatırına okudum bende gerçekten, ve aslnda kabili okicaktim. Devam kitabı sandım görmek i![]()
Rabbim kalbinize ferahlık versinİyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim![]()
Ahh Martin saftirik minnoşumMartin Eden’i en kısa zamanda okumalısın![]()
Yayın evi çok etkili sanırım. Ben de George Orwell de aynını yaşadım, çok zor okudumBu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.