• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_20211019_221535.webp
    IMG_20211019_221535.webp
    50 KB · Görüntüleme: 41
Ahh Martin saftirik minnoşum😀

Avm ye bişiler almaya gitmiştim tabiki D&R a uğradım sözde 2. kitaba %50 indirim var😒
Her zamanki gibi orada kurcalayıp kurcalayıp internetten alacağım😀
D&r gıcık ya mağaza fiyatı ile internet fiyatı bile farklı. Neymiş mağaza giderleri varmış.

Demek ki tek okunur kitabı Körlük tü. Eleadora Eleadora Kabil'i okumuştu. Ben o kitabı aldığım pişman olmuştum çünkü bazı değerler üzerinden yorumlama yapılmaz. Benim kırmızı çizgimi aştı o kitap
İyice merak ettim. Kabil halamda var görmek ten kurtulablrsem onuda okuyayım . Saramago zehirlenmesi yaşayayım buralara düşüp bayilayim 😆

Bu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.
Kırmızı kedi yayınları nin baskısında bı sorun mu var bana mı öyle geliyor. Konuşma aralari karşılıklı konuşmalar hep virgülle ayrılmış. Kitapta paragraf denen birşey yok . Zaten konu sarmadı gitmiyor kitap. Ne yapaciiiiim bn 🙄
Ben bu yayın evini ciddiye alamıyorum niyeyse 🤷🏻‍♀️
Ever körlük hatırına okudum bende gerçekten, ve aslnda kabili okicaktim. Devam kitabı sandım görmek i 🥺
Kabil mi? No no no 🤦🏻‍♀️
Demek ki tek okunur kitabı Körlük tü. Eleadora Eleadora Kabil'i okumuştu. Ben o kitabı aldığım pişman olmuştum çünkü bazı değerler üzerinden yorumlama yapılmaz. Benim kırmızı çizgimi aştı o kitap
Sırf bu sebeple görmek okumayan ben dhshsh

Avm kiraları çok fazla yani haklılar diyeceğim de internetten de en pahalısı yine onlar😀
Aman neyse bize kurcalamaya mekan sağlıyorlar sağ olsunlar😀
Kırtasiyesi iyi:KK70: bize d&r dan çok çek geliyor daha doğrusu eşime kitap alıyorum ama internetten 4 kitap alıcaksam ordan 2-3 alabiliyorum sinir bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X