- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Ya görmek bı derece katlanilablrdi. Gerçi onu telefondan okudum , düşün bide telden yani şuanda farkediyorum nasıl bı çılgınlık yaptığımı.Merakla bekliyorum
Sorun Jose’de canımher kitabı öyle
aaah genclikkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya görmek bı derece katlanilablrdi. Gerçi onu telefondan okudum , düşün bide telden yani şuanda farkediyorum nasıl bı çılgınlık yaptığımı.Merakla bekliyorum
Evet hatırlıyorum öyle bişey konuşmuştunuz kabil kitabı için.Demek ki tek okunur kitabı Körlük tü.Eleadora Kabil'i okumuştu. Ben o kitabı aldığım pişman olmuştum çünkü bazı değerler üzerinden yorumlama yapılmaz. Benim kırmızı çizgimi aştı o kitap
Nasıl sevdin miHayretimucip bişey![]()
D&r gıcık ya mağaza fiyatı ile internet fiyatı bile farklı. Neymiş mağaza giderleri varmış.Ahh Martin saftirik minnoşum
Avm ye bişiler almaya gitmiştim tabiki D&R a uğradım sözde 2. kitaba %50 indirim var
Her zamanki gibi orada kurcalayıp kurcalayıp internetten alacağım![]()
E yok muD&r gıcık ya mağaza fiyatı ile internet fiyatı bile farklı. Neymiş mağaza giderleri varmış.
İyice merak ettim. Kabil halamda var görmek ten kurtulablrsem onuda okuyayım . Saramago zehirlenmesi yaşayayım buralara düşüp bayilayimDemek ki tek okunur kitabı Körlük tü.Eleadora Kabil'i okumuştu. Ben o kitabı aldığım pişman olmuştum çünkü bazı değerler üzerinden yorumlama yapılmaz. Benim kırmızı çizgimi aştı o kitap
Evet çok fena yaNasıl sevdin mi![]()
Al işte, N. Ağladığında ve koleksiyoncu listeme eklendimavitosbik07
Life light geçen ayki bunlar
![]()
Evet, bana da siz netten alın bence demişlerdi, farkı sorduğum içinD&r gıcık ya mağaza fiyatı ile internet fiyatı bile farklı. Neymiş mağaza giderleri varmış.
Çok delikanlı gördüm seniYa görmek bı derece katlanilablrdi. Gerçi onu telefondan okudum , düşün bide telden yani şuanda farkediyorum nasıl bı çılgınlık yaptığımı.
aaah genclikkkk![]()
mavitosbik07
Life light geçen ayki bunlar
![]()
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Maalesef bebeğimi kaybettim![]()
Beni bul yiğidimÇok delikanlı gördüm seni
mükemmller keyifli okumalar
Bende bu ay Tatar Çölü’nü sepete ekledim.
D&r gıcık ya mağaza fiyatı ile internet fiyatı bile farklı. Neymiş mağaza giderleri varmış.
Avm kiraları çok fazla yani haklılar diyeceğim de internetten de en pahalısı yine onlarE yok mu![]()
Beni bul yiğidim![]()
Ben görmek e hiç başlamadım o yüzdenMerakla bekliyorum
Ben bu yayın evini ciddiye alamıyorum niyeyseBu ayın 3. Kitabı olrk Jose saramago nun görmek ine basladim. Allah'ım bu nasıl bir çile.
Kırmızı kedi yayınları nin baskısında bı sorun mu var bana mı öyle geliyor. Konuşma aralari karşılıklı konuşmalar hep virgülle ayrılmış. Kitapta paragraf denen birşey yok . Zaten konu sarmadı gitmiyor kitap. Ne yapaciiiiim bn![]()
Kabil mi? No no noEver körlük hatırına okudum bende gerçekten, ve aslnda kabili okicaktim. Devam kitabı sandım görmek i![]()
Sırf bu sebeple görmek okumayan ben dhshshDemek ki tek okunur kitabı Körlük tü.Eleadora Kabil'i okumuştu. Ben o kitabı aldığım pişman olmuştum çünkü bazı değerler üzerinden yorumlama yapılmaz. Benim kırmızı çizgimi aştı o kitap
Kırtasiyesi iyiAvm kiraları çok fazla yani haklılar diyeceğim de internetten de en pahalısı yine onlar
Aman neyse bize kurcalamaya mekan sağlıyorlar sağ olsunlar![]()