- 26 Aralık 2019
- 2.183
- 12.403
Merhaba, iyi akşamlar. Birkaç gün önce Öldürmeye Değer Kişiler - Peter Swanson okumasını bitirdim. Kitap, Lily ve Ted'in havalimanı bekleme salonunda tanışmaları ve sırlarını birbirleri ile paylaşmaları ile başlıyor. Sonrasında ikili cinayet planı yaparken buluyorlar kendilerini. Uzun zamandır gerilim/polisiye kitabı okumamıştım. Özlemişim ve okurken büyük keyif aldım. Kitap sürükleyici, yinelemelere düşmüyor. Ağdalı ve uzun betimlemelerden oluşan bir dili yok. Bu yüzden tam benlikti diyebilirim. Anlatım tek karakter üzerinden değildi. Tüm karakterlerin bakış açısı ile olay örgüsü devam ediyordu. Bu da kitabın akıcılığında önemli bir yere sahipti ve olaylar- karakterler arası geçiş çok yumuşaktı, kesintisizdi.
Eğer bu tarzda kitaplar okumayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Aristoteles Organon I ve Organon II okumak istiyorum ay bitimine kadar. Toplamda 80 küsür sayfa fakat derin okuma yapmayı gerektiren bir yapıt. Bu sebeple başlayıp başlamama konusunda tereddüt ediyorum. Mayıs ayını, Öldürmeye Değer Kişiler ile de kapatabilirim. İyi akşamlar diliyorum herkese.

Eğer bu tarzda kitaplar okumayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Aristoteles Organon I ve Organon II okumak istiyorum ay bitimine kadar. Toplamda 80 küsür sayfa fakat derin okuma yapmayı gerektiren bir yapıt. Bu sebeple başlayıp başlamama konusunda tereddüt ediyorum. Mayıs ayını, Öldürmeye Değer Kişiler ile de kapatabilirim. İyi akşamlar diliyorum herkese.