HPV ile başım belada.

Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce vajinamın içine doğru değişik kabarcıklar dikkatimi çekti başta önemsemedm sonra yayıldığını görünce korktum doktora gittim, bu arada ailemden gizli gittim tabi 23 yaşındayım evli değilim bakire de değilim mecbur kendi başıma halletmem gerekiyordu. doktora gittiğimde doktor yakılması gerektiğini söyledi yaktırdım ve ayrıca smear testi yapıldı sonuçlar temiz çıktı allahtan ama bu lanet siğiller tam tamına 20 gün sonra başka yerlerden tekrar çıktı. kafayı yemek üzereyim ailemden haberisz iş yaptığım içinde huzursuzum sonuçta koter tedavisi pahalı ve tekrarı gerekiyor yeterli param yok mecbur aileme söylemek zorundayım ama nasıl söylerim naparım bilmiyorum. bakirelere bu hastalık bulaşıyor mu illa cinsel ilişkiyle mi bulaşması gerekiyor ? aileme bişekilde söylemem lazım ama nasıl, lütfen yarıdm edin​
canım benım bende yasadım hpv hıc kız olmayan yada evlı arkadasın varsa onun ıc camasırından bulastıgını yada onun jıletını kullandıgını ondada hastalıgın cıktıgını soyleyebılırsın benım bı tanısıma kullandıgı jıletten bulasmıs

X