- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
Olur olur hayırlısıyla hepsı olur canım :)Stresli değilim aslında sadece mantıklı olmaya çalışıyorum boşuna umutlanmak istemiyorum :) işte bi de olcaksa artık olsun modu var canım bilirsin işte o bekleme sureci
ohhh şükür hsg bugun çekildim . kızlar kokrmayın abartılcak bişey yok anesteziye falan gerek yok . sonuç temiz çıktı
inş canım hiç stres yapma rahat ol 5 dk sürcekgeçmiş olsun canım bende bu cumartesi şişli echomar da çektiricem inşallah benimde sorunsuz geçer sonuçlarım iyi çıkar.
Arkadaşlar merhaba, bugün bende hsg filmi çektirdim.Gitmeden önce çok araştırdım.Bazı arkadaşlar agladım falan yazmış.Kimse benim kadar korkak değildir sanırım bu konularda.Ama gerçekten hiç korkulacak bir tarafı yokmuş.Ben özel bir klinikte yaptırdım en fazla 4 dk sürüyor.Anezteziye inanın hiç gerek yok arkadaşlar.Adet sancısı kadar bir sancı oluyor diyorlar.Benim adetlerim çok agrılı geçer ama onu bile hissetmedim.İlk önce vajinayı ıslak mendil gibi bişeyle siliyorlar.Sonrasında smear testindeki rahimi açmak için kullanılan kaşık ile rahim agzını açıyorlar ve plastik bir kataterle rahim ağzına girip ilacı vermeye başlıyorlar.Sağ tarafımda ekran vardı ve oradan izlememi istediler.Zaten doktor çok çok anlayışlıydı.Öncesinde de beni rahatlatmak için sohbet ettik.İşlemi yapan doktorda her aşamada ne yaptığını anlatarak işlemi gerçekleştirdi.Çünkü onlarda benim ne kadar panik olduğumu anladılar :) Kimse boşuna boşuna korkmasın.4 dk sonra bitti dediler inanamadım gerçekten.Bayıltılmaya ve korkmaya hiç gerek yok.Nerede yaptırdığımı da söyleyebilirim ama reklam olmasın.
canım ben filmden 2 ay sonra hamile kaldım.hamile kaldıgım ay klomen ve çatlatma igneside kullandım.hsg ile tuplerde tıkanıklık yada yapışıklık varsa o açılıyor.sen doktoruna çektirmek istedigini söyle.benim çok şukur bişey çıkmadı.ayrıca eşiminde bir sorunu yoktu çok şukur.filmden sonra çok kişinin hamile kaldıgını bende okudum canım.inşallah en kısa zamanda sende hamile olursun.desirem hsg filminden sonra mı hamile kaldınız acaba ? başka bir sorununuz var mıydı? benim testlerimde bir sorun çıkmadı eşimin de ama 7 ay oldu hamile değilim. 1 yıl dolmadan başka test yapmayalım dedi doktor ama hsg filmini çektirsem mi diyorum, hamileliği kolaylaştırdığı söyleniyor hemen arkasından hamile kalanların çok olduğunu okuyorum hep.
canım ben filmden 2 ay sonra hamile kaldım.hamile kaldıgım ay klomen ve çatlatma igneside kullandım.hsg ile tuplerde tıkanıklık yada yapışıklık varsa o açılıyor.sen doktoruna çektirmek istedigini söyle.benim çok şukur bişey çıkmadı.ayrıca eşiminde bir sorunu yoktu çok şukur.filmden sonra çok kişinin hamile kaldıgını bende okudum canım.inşallah en kısa zamanda sende hamile olursun.
ohhh şükür hsg bugun çekildim . kızlar kokrmayın abartılcak bişey yok anesteziye falan gerek yok . sonuç temiz çıktı
Rıca ederım ne demek.rabbım yardımcın olsun.buyuk gun yarındır ınsallah.hayırlı guzel haberlerını beklıyorum canım :)
ben iyiyim canım.yarın doctor kontrolum var.inşallah bebeklerimde iyidir.dediğin gibi hsg de korkulacak hiçbir şey yokmuş. bu sabah çektirdim şükür temiz çıktı. sen nasılsın
ben iyiyim canım.yarın doctor kontrolum var.inşallah bebeklerimde iyidir.
nihayet çektirebildin :) sana dedim ben korkulacak bişey yok diye.inşallah sanada iyi gelir birkaç ay surmez hamile kalırsın. ayrıca sonuçların temiz çıkmasınada sevindim.hayırlısı bundan sonra.bence doktorun sana bu ay klomen versin işe yarayacaktır.
Insallah canım.bırının kalp atısını duydum dıgerını duyamadık daha.insallah ıkısıde ıyıdır yavrularımın.canım cumaya kadar catlayabılır o yuzden bu geceden ıtıbaren ılışkı olsun bence.ınsallah hayırlısıyla hamıle kalırsınhiçbirşey olmaz canım iyidir tabiki bebişlerin annesi mutlu iyi olunca bebişlerinde iyi olurbende bugün doktordan geldim. yumurtam normalde bugün çatlardı 20 mm dedi. cuma günü için çatlatma iğnesi verdi ama ben anlamadım sonradan aklıma geldi. yumurtam cuma gününe kadar çatlarsa iğnenin ne anlamı olacak ki :) 2 ay kendi halime bıraktı dene dedi. sonra adet günümde gidecekmişim o zaman karar vericez klomen ya da aşılamaya.
Canımmmm gözün aydın. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Çooook sevindim. Darısı başımıza inşAllah. Bende hala bişey yokhahahahaha :) evet canım igne oldum.12.gunu kan testi yaptırdım degerim 10 çıktı.14.gun test yaptırdım degerim 53 çıktı.doktorum yuksek ihtimal hamilesin dedi :) hala net olarak demedi yaaaa :) çok garantici birisi. bugun öglen yine gidip kan vericem.eger degerim katlayarak attıysa evet hamileyim diyecem artık :) sen nasılsın canım?
Selam canım.bazen ara vermek daha ıyı oluyormus.hadı bakalım hayırlısı canım.guzel haberler beklıyorum :)İki aydır yoktum memlekete gittim ara verdik tekrar başlıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?