- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Hepimiz kalalim insallah kuzumKesske benimde acılsaydı hayırlısı böyleymis insallah hemen hamile kalırsınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz kalalim insallah kuzumKesske benimde acılsaydı hayırlısı böyleymis insallah hemen hamile kalırsınız :)
İnsallah insallah rabbim hayırlısını versin insallah bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırızHepimiz kalalim insallah kuzum
Aminn kuzum aminnİnsallah insallah rabbim hayırlısını versin insallah bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız
Merhaba sizde ay o benim gibisiniz rahim filminde sol tüpüm tıkalı çıktı ben ameliyat olmaya karar verdim siz ne yapacaksınız acaba birbirimize yardımcı olabiliriz ..Kesske benimde acılsaydı hayırlısı böyleymis insallah hemen hamile kalırsınız :)
Benim ne yapacagim belli degil doktor hic birsey söylemedi yumurta takibine baslayacagiz dedi asistana kizdim randevu almadim hicte gitmek istemiyorumMerhaba sizde ay o benim gibisiniz rahim filminde sol tüpüm tıkalı çıktı ben ameliyat olmaya karar verdim siz ne yapacaksınız acaba birbirimize yardımcı olabiliriz ..![]()
Ben bile kaç kez yumurta takibi yaptırdım hatta klomen kullandım yumurtalar çok iyi büyüyor ama tüpteki o sıvı Rahime tutunmayı engelliyor 2 yıldır çok uğraştım artık karar verdim temmuzda çapa da inşallah laparoskopik ameliyat olucam .. Benim sana tavsiyem vakit kaybetme doktoruna sor ameliyat olmam gerekiyor mu diye..Benim ne yapacagim belli degil doktor hic birsey söylemedi yumurta takibine baslayacagiz dedi asistana kizdim randevu almadim hicte gitmek istemiyorum![]()
Amin aksam da esime kızdım hic hevesim kalmadı cocuk icin rabbim affetsinBen bile kaç kez yumurta takibi yaptırdım hatta klomen kullandım yumurtalar çok iyi büyüyor ama tüpteki o sıvı Rahime tutunmayı engelliyor 2 yıldır çok uğraştım artık karar verdim temmuzda çapa da inşallah laparoskopik ameliyat olucam .. Benim sana tavsiyem vakit kaybetme doktoruna sor ameliyat olmam gerekiyor mu diye..
Rabbim yardımcımız olsun..
Hayirdir canim ozel deilse ne oldu ki vazgectin bebistenAmin aksam da esime kızdım hic hevesim kalmadı cocuk icin rabbim affetsin![]()
Canim bugn hsg cekilmistm sabah saat 9da kanamam olmadi hala olmaz artk sanrm.agrim oldu az adet sancisi gbiKanaman oldu mu