Hsg sonrası hamile kaldım..

Mellissa01

sanat yaşamın diger adıdır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
38
21
39
Slm hanımlar.Bir buçuk yıldır çocuğum olmuyordu.horman vs herşey normal çıkıyordu.artik bi hastanenin infertilite bölümüne gittim. Yine kan tahlilleri vs istedi ve rahim filmi çekilmemi söyledi tüm tahlilleri topladığında gelmemi ve tedavi uygulayacaklarını söyledi.tahlilleri yaptım rahim filmi için gün ayarlayıp çekildim. Bir buçuk ay sonra sonucumu almaya gittim. Ve ertesigun tüm belgeleri hazırladığımı düşünüp . Doktora gittim. Belgelere baktı .21 gün kan testi yok dedi. Bu arada günüm 2 gun geçmişti. Ama aklıma hamilelik gelmiyordu.doktor ilgilenmedi tahlil olmadan tedavi başlamaz dedi gönderdi. Canım acayip sikildi ağlamak üzereydim. Ertesi gün sabah esim isten gelip beni uyandırdı. Kalk test yapıcaz diye. Korktum negatif sonuç görmekten. İstemiyordum. Benim çişin yok dedim. Kalk zorla hadi. iş yerinde içime bişey doğdu hadi hadi. İsrarlarına dayanamayıp. Yaptık testi . Başında duruyorduk. Ben umutsuzdum tabiki. Kısır olduguma inanıyordum artık. İlk çizgi ve hemen arkasından 2 çizgi git gide netleşmeye başladı hala inanamıyordum. Ağlamaya başladım. Benim çocuğum olmuyorki diye. Ama hamileydim. Bu arada hsg de tüpümün birinde darlık olduğu söylendi.işte böyle hanımlar . Size umut olsun diye paylaşmak istedim.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş . 5 haftalık hamileyim ve şimdide bişey olcak diye tedirginim.bana dua edin

Aynı mucizeyi bende yaşadım canm ama ben tamda ameliyat olcam zaman öğrendim adetimi geçmesine rağmen test bile yaptırmadım hastane de yapılan kan testinde öğrendim hsg sonrası bu kadar çabuk olması beni şoka soktu senin ve benim için hayırlı sı olsun sevgiler canım

gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza bende 2 ay olucak hsg çektireli doktorum hamile kalma şansını arttırır dedi inşalah bakalım adet günümü bekliyorum sanırım olucamda belirtiler var karın ağrısı :KK42:

meraba arkadaslar mesajlarınızı okudum olumlu sonuç alan arkadaslar adınada sevindim.bende yakında rahim filmi çekilcem insallah..hormonlarda pek bişi yok ama rahim filmim çekilse kafam daha net olucak inş.yoksa 1 senedir içim içimi yimekteyim neden olmuyor die.insallah rahim filmim de temiz çıkar

Merhaba bir sey sormak istiyorum ben bu hafta hsg cektircem ama ya tupler tikaliysa sorun varsa diye korkuyorum. Eger oleyse ne olucak cok merak ediyorum

Merhaba bir sey sormak istiyorum ben bu hafta hsg cektircem ama ya tupler tikaliysa sorun varsa diye korkuyorum. Eger oleyse ne olucak cok merak ediyorum
meraba canm bende senin gbi kendi durumumdan mustarabim :KK43: nerdeyse 1.5 senedir bebek istiyoruz ama tık yok.acaba tüplerdemi sorun var die içim içimi yiyorum.eylül ayında düşünüyorum bende rahim filmi çektirmeyi ama can korkusu da var içimde.insallah seninde sorun yoktur da filmin temiz çıkar.hormonlarda temiz bu aralar, pek bişi yok şükür.senin hormon tahlilleri falan yapıldımı.dev.te mi ya da özeldemi çektirmeyi düşünüyosun filmi canm.

meraba canm bende senin gbi kendi durumumdan mustarabim :KK43: nerdeyse 1.5 senedir bebek istiyoruz ama tık yok.acaba tüplerdemi sorun var die içim içimi yiyorum.eylül ayında düşünüyorum bende rahim filmi çektirmeyi ama can korkusu da var içimde.insallah seninde sorun yoktur da filmin temiz çıkar.hormonlarda temiz bu aralar, pek bişi yok şükür.senin hormon tahlilleri falan yapıldımı.dev.te mi ya da özeldemi çektirmeyi düşünüyosun filmi canm.

Hormon testlerimi yaklasik 4 5 ay once yaptirim canim herseyim temiz cikti. Sonra esim gitti bu ay onda morfoloji %2 cikti. Uroloji uzmani sorun degil demis. Biz yinede keciboynuzu kuru e vitaminine basladik. Baktim olmucak dayanamadim rahim filmini cektirmeye karar verdim. Hic devleti arastirmadim zaten sisli echomari cok duydum burda hemen mail atip bilgi aldim daha sonrda bu cumaetesi icin randevu aldim. 450 lira dediler. Yeni sistem bir cihazmis agri sizi olmazmis. Bakalim gorcez:)

Hormon testlerimi yaklasik 4 5 ay once yaptirim canim herseyim temiz cikti. Sonra esim gitti bu ay onda morfoloji %2 cikti. Uroloji uzmani sorun degil demis. Biz yinede keciboynuzu kuru e vitaminine basladik. Baktim olmucak dayanamadim rahim filmini cektirmeye karar verdim. Hic devleti arastirmadim zaten sisli echomari cok duydum burda hemen mail atip bilgi aldim daha sonrda bu cumaetesi icin randevu aldim. 450 lira dediler. Yeni sistem bir cihazmis agri sizi olmazmis. Bakalim gorcez:)
insallah canm ağrı sızı duymazsın.bende özelde çektirmeyi düşünüyorum.devlette bunun için sıra alması zor oluyo ya.zaten bikere olcak bişi diyorum yani özelde yaptırım gitsin:) bi çektirebilsem şunu bende kafam dahada rahat olucak,hee sorun bundaymış derim hiç yoktan.yoksa düşün düşün kendimi yiyorum.ki insallah bişimizde yokturda herşey temiz çıkar.

insallah canm ağrı sızı duymazsın.bende özelde çektirmeyi düşünüyorum.devlette bunun için sıra alması zor oluyo ya.zaten bikere olcak bişi diyorum yani özelde yaptırım gitsin:) bi çektirebilsem şunu bende kafam dahada rahat olucak,hee sorun bundaymış derim hiç yoktan.yoksa düşün düşün kendimi yiyorum.ki insallah bişimizde yokturda herşey temiz çıkar.

Ins canim. Simdi hsgden sonra hamile kalan cok kisi var diye daha umutluyum. Esimede takviye yapiyorim. Bende havuc ve incr kuru yapicam bu ay ins olur

Ins canim. Simdi hsgden sonra hamile kalan cok kisi var diye daha umutluyum. Esimede takviye yapiyorim. Bende havuc ve incr kuru yapicam bu ay ins olur
evet canm hamilelik şansı rahim filminden sonra olasılığı az da olsa artıyormuş.yinede hafif bir tıkanıklık olsada açıyormuş film sırasında içeri verilen bu ilaç sıvı.buradaki arkadaslardan duyuyorm bende.ben kür falan hiç denemedm.nasıl bişiler yapıyosun tatlımm.benm eşimdede sperm testi yapılmıştı.sadece ileri hareketi düşüktü ama dr okadar önemi yok demişti.hersey benm bu rahim filminde bitiyor.insallah çektircek olan arkadaslar hepimiz hayırlı haberler alırız.siz nezamandır istiyonuz bebk canm.

evet canm hamilelik şansı rahim filminden sonra olasılığı az da olsa artıyormuş.yinede hafif bir tıkanıklık olsada açıyormuş film sırasında içeri verilen bu ilaç sıvı.buradaki arkadaslardan duyuyorm bende.ben kür falan hiç denemedm.nasıl bişiler yapıyosun tatlımm.benm eşimdede sperm testi yapılmıştı.sadece ileri hareketi düşüktü ama dr okadar önemi yok demişti.hersey benm bu rahim filminde bitiyor.insallah çektircek olan arkadaslar hepimiz hayırlı haberler alırız.siz nezamandır istiyonuz bebk canm.

1 sene oldu canim. Esime keci boynuzu soguk pres iciriyorum her aksam. Birde e vitamini takviyesi. Bende incir kuru yapıcam canim. Tuplerde temiz cikarsa bende sorun yok zaten. Esimde morfoloji dusuk ama o yuzden ona agirlik veriyorum.
Zaten ya tikali falan cikarsa diye cok korkuyorum

1 sene oldu canim. Esime keci boynuzu soguk pres iciriyorum her aksam. Birde e vitamini takviyesi. Bende incir kuru yapıcam canim. Tuplerde temiz cikarsa bende sorun yok zaten. Esimde morfoloji dusuk ama o yuzden ona agirlik veriyorum.
Zaten ya tikali falan cikarsa diye cok korkuyorum
hadi hayırlısı canm hakkımızda.insallah temiz çıkar sonuçlarda haberini yaz mutlakaa:) merak ederim:)) sağlıcakla kall..

arkadaşlar bende 1,5 senedir evliyim ve çocuğumuz olmuyor. dr benden hsg çektirmemi istedi baya korkuyorum. çektirenler anesteziyle mi yaptırdı acaba.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) ayrıca Antalya'da yaşayanınız varsa nerede çektirmemi önerir acaba?

arkadaşlar bende 1,5 senedir evliyim ve çocuğumuz olmuyor. dr benden hsg çektirmemi istedi baya korkuyorum. çektirenler anesteziyle mi yaptırdı acaba.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) ayrıca Antalya'da yaşayanınız varsa nerede çektirmemi önerir acaba?

Merhaba

Daha cektirmedim cumartesi ozel bir merkezde cektircem.onlardaki cihaz aciyo hissettirmiyormus. Ama orayi bulamasaydim anestezili cektirmekti niyetim. Cesaret edemezdim ben canim.

ben de cesaret edemiyorum :KK43: Antalya'ya da yeni taşındım çok yer de bilmiyorum internetten araştırıp bir yer buldum. anesteziyle yaptırmalıyım galiba :KK43:

ben de cesaret edemiyorum :KK43: Antalya'ya da yeni taşındım çok yer de bilmiyorum internetten araştırıp bir yer buldum. anesteziyle yaptırmalıyım galiba :KK43:
Bu kadar korkarken zaten kendini kasicaksin hic riske girme aneatezili cektir o zaman canim. Ozel hastanelerle bir gorusup bilgi alabilirsin

X