- 2 Aralık 2014
- 38
- 21
- 39
- Konu Sahibi Mellissa01
Slm hanımlar.Bir buçuk yıldır çocuğum olmuyordu.horman vs herşey normal çıkıyordu.artik bi hastanenin infertilite bölümüne gittim. Yine kan tahlilleri vs istedi ve rahim filmi çekilmemi söyledi tüm tahlilleri topladığında gelmemi ve tedavi uygulayacaklarını söyledi.tahlilleri yaptım rahim filmi için gün ayarlayıp çekildim. Bir buçuk ay sonra sonucumu almaya gittim. Ve ertesigun tüm belgeleri hazırladığımı düşünüp . Doktora gittim. Belgelere baktı .21 gün kan testi yok dedi. Bu arada günüm 2 gun geçmişti. Ama aklıma hamilelik gelmiyordu.doktor ilgilenmedi tahlil olmadan tedavi başlamaz dedi gönderdi. Canım acayip sikildi ağlamak üzereydim. Ertesi gün sabah esim isten gelip beni uyandırdı. Kalk test yapıcaz diye. Korktum negatif sonuç görmekten. İstemiyordum. Benim çişin yok dedim. Kalk zorla hadi. iş yerinde içime bişey doğdu hadi hadi. İsrarlarına dayanamayıp. Yaptık testi . Başında duruyorduk. Ben umutsuzdum tabiki. Kısır olduguma inanıyordum artık. İlk çizgi ve hemen arkasından 2 çizgi git gide netleşmeye başladı hala inanamıyordum. Ağlamaya başladım. Benim çocuğum olmuyorki diye. Ama hamileydim. Bu arada hsg de tüpümün birinde darlık olduğu söylendi.işte böyle hanımlar . Size umut olsun diye paylaşmak istedim.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş . 5 haftalık hamileyim ve şimdide bişey olcak diye tedirginim.bana dua edin