• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası hamilelik

Mahbub34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
175
54
13
37
Bugün HSG çektirdim öncelikle şunu diyeyim burda çok aşırı ağrı olduğunu söyleyenler vardı ama benim çok şükür ağrısız geçti özelde anestesi almadan yaptırdım. Çeken kişi korunmaya gerek yok dedi. HSG den sonra sizde ne zaman gebelik oluştu

Ben de bu ayın 11'inde çekildim, doktor sadece bir gün ilişki yasağı koydu. Maalesef bu ay ümitliydim ama gebelik oluşmadı. İnşallah diğer aylara sağlıkla

Çok teşekkür ederim bede aneztezisis çektireceğim acı durumu nasıldı
Ben anestezi aldım, olduğum şehirde tek özel hastane vardı, o yüzden. Anestezi etkisi geçtikten sonra ağrım çoktu ama.
Fakat kişiden kişiye değişiyor bu durum. Tüplerin yapısına, tüplerden sıvının akışına göre bile değişiyor bence. O yüzden kıyaslama yapmayın.

Çok teşekkür ederim bede aneztezisis çektireceğim acı durumu nasıldı
Adet bitimi yumurtlama dönemi gelmeden yapılması gerekli ve bana öncesinde de ilişki olmasın dediler. Acı olarakta bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Çok rahat geçti özelde anestezi almadan yaptırdım

Bugün HSG çektirdim öncelikle şunu diyeyim burda çok aşırı ağrı olduğunu söyleyenler vardı ama benim çok şükür ağrısız geçti özelde anestesi almadan yaptırdım. Çeken kişi korunmaya gerek yok dedi. HSG den sonra sizde ne zaman gebelik oluştu
Martta çekildim nisan da hamile kaldım

Back
X