Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün HSG çektirdim öncelikle şunu diyeyim burda çok aşırı ağrı olduğunu söyleyenler vardı ama benim çok şükür ağrısız geçti özelde anestesi almadan yaptırdım. Çeken kişi korunmaya gerek yok dedi. HSG den sonra sizde ne zaman gebelik oluştu
Ben de bu ayın 11'inde çekildim, doktor sadece bir gün ilişki yasağı koydu. Maalesef bu ay ümitliydim ama gebelik oluşmadı. İnşallah diğer aylara sağlıkla
Ben de bu ayın 11'inde çekildim, doktor sadece bir gün ilişki yasağı koydu. Maalesef bu ay ümitliydim ama gebelik oluşmadı. İnşallah diğer aylara sağlıkla
Ben anestezi aldım, olduğum şehirde tek özel hastane vardı, o yüzden. Anestezi etkisi geçtikten sonra ağrım çoktu ama.
Fakat kişiden kişiye değişiyor bu durum. Tüplerin yapısına, tüplerden sıvının akışına göre bile değişiyor bence. O yüzden kıyaslama yapmayın.
Adet bitimi yumurtlama dönemi gelmeden yapılması gerekli ve bana öncesinde de ilişki olmasın dediler. Acı olarakta bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Çok rahat geçti özelde anestezi almadan yaptırdım
Bugün HSG çektirdim öncelikle şunu diyeyim burda çok aşırı ağrı olduğunu söyleyenler vardı ama benim çok şükür ağrısız geçti özelde anestesi almadan yaptırdım. Çeken kişi korunmaya gerek yok dedi. HSG den sonra sizde ne zaman gebelik oluştu