Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu ayın altısında çektirdim üç gün ilişki yasaktı sonra doktorum korunmamı söylemedi hatta ben sorduğumda korunmam gerekir mi diye kesin bi şekilde hayır o yanlış bilgi dedi .Yorum yazan yok mu
sonuç peki ?Saol canım yorumun için ben de 16 sında çektirdim
Sadece hsg çekindiğim gün ve ertesi günü az kanamam oldu kahverengi ama antibiyotik vermedi doktor 2 gün ilişki olmadı sonra günaşırı ilişki bence sende korunma vakit kaybetme derim.16martta cekindim antibiyotik kullanıyorum bu ay korunmayı düşünüyorum beklemek de istemiyorum öyle işte sonuç bu
Korkuyorum canım yaa ya bişey olursa bebekteSadece hsg çekindiğim gün ve ertesi günü az kanamam oldu kahverengi ama antibiyotik vermedi doktor 2 gün ilişki olmadı sonra günaşırı ilişki bence sende korunma vakit kaybetme derim.
Ne diyim canım ben hiç korkmuyorum doktoruma güveniyorum. Radyasyon insan vücudunda haftalarca mı kalıyor sizce 2-3 gün yeterli bence ayrıca saatlerce kalmıyorsun ki 2 dklık bir işlem. hazır kanallar açılmışken ihtimal yüksekken denemezsen içinde kalır asıl. Ya tutarsa :)Korkuyorum canım yaa ya bişey olursa bebekte
Ne zamandır deniyosun canım çocuk için ilk çocuk muNe diyim canım ben hiç korkmuyorum doktoruma güveniyorum. Radyasyon insan vücudunda haftalarca mı kalıyor sizce 2-3 gün yeterli bence ayrıca saatlerce kalmıyorsun ki 2 dklık bir işlem. hazır kanallar açılmışken ihtimal yüksekken denemezsen içinde kalır asıl. Ya tutarsa :)
Evet ilk cocuk bu ayda llmazsa tam 1 yil olacak. Sizin ?Ne zamandır deniyosun canım çocuk için ilk çocuk mu
Benim de ilk çocuk benim de bu ay olmazsa tam 1 sene olcak önümüzdeki ay adet olunca gel dedi doktor yumurtlama tedavisi başlıcak sanırımEvet ilk cocuk bu ayda llmazsa tam 1 yil olacak. Sizin ?
Arkadaşlar hsg çekilip o ay hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? 2gun once hsg cekindim Doktorum bana bu ay Korun dedi beklemesem kötü sonuçlanır mi?
Allah bağışlasın canım bu ayı pas geçtim mayısta inşallah yüzden düşük de olsa riske atmak istemedim Allah bize de verir inşallahBende geçen sene 1 nisanda hsg çektirdim ve aynı ayın 21 inde hamile kaldığımı öğrendim. Doktorum korunun demedi hatta şansınız yüksek bu ayı es geçmeyin dedi. Şu anda Allahın izniyle 3 aylık anneyim.