Hsg sonrasi o ay hamilelik tehlikeli mi?

sudeizmir

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
439
160
Arkadaşlar hsg çekilip o ay hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? 2gun once hsg cekindim Doktorum bana bu ay Korun dedi beklemesem kötü sonuçlanır mi?

Bende bu ay hsg cekindim doktorum sadece o gün ilişkiyi yasakladı ve günaşırı ilişki verdi .

Bana bu ay pas geç dedi yumurta radyasyon aldı diye ama başka doktor sorun yok bu ay da dene dedi . Hangisi doğru bilemedim.ysminn kanamam oldu mu hsg sonrasi

16martta cekindim antibiyotik kullanıyorum bu ay korunmayı düşünüyorum beklemek de istemiyorum öyle işte sonuç bu

16martta cekindim antibiyotik kullanıyorum bu ay korunmayı düşünüyorum beklemek de istemiyorum öyle işte sonuç bu
Sadece hsg çekindiğim gün ve ertesi günü az kanamam oldu kahverengi ama antibiyotik vermedi doktor 2 gün ilişki olmadı sonra günaşırı ilişki bence sende korunma vakit kaybetme derim.

Korkuyorum canım yaa ya bişey olursa bebekte
Ne diyim canım ben hiç korkmuyorum doktoruma güveniyorum. Radyasyon insan vücudunda haftalarca mı kalıyor sizce 2-3 gün yeterli bence ayrıca saatlerce kalmıyorsun ki 2 dklık bir işlem. hazır kanallar açılmışken ihtimal yüksekken denemezsen içinde kalır asıl. Ya tutarsa :)

Ne diyim canım ben hiç korkmuyorum doktoruma güveniyorum. Radyasyon insan vücudunda haftalarca mı kalıyor sizce 2-3 gün yeterli bence ayrıca saatlerce kalmıyorsun ki 2 dklık bir işlem. hazır kanallar açılmışken ihtimal yüksekken denemezsen içinde kalır asıl. Ya tutarsa :)
Ne zamandır deniyosun canım çocuk için ilk çocuk mu

Arkadaşlar hsg çekilip o ay hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan var mı? 2gun once hsg cekindim Doktorum bana bu ay Korun dedi beklemesem kötü sonuçlanır mi?

Bende geçen sene 1 nisanda hsg çektirdim ve aynı ayın 21 inde hamile kaldığımı öğrendim. Doktorum korunun demedi hatta şansınız yüksek bu ayı es geçmeyin dedi. Şu anda Allahın izniyle 3 aylık anneyim.

Bende geçen sene 1 nisanda hsg çektirdim ve aynı ayın 21 inde hamile kaldığımı öğrendim. Doktorum korunun demedi hatta şansınız yüksek bu ayı es geçmeyin dedi. Şu anda Allahın izniyle 3 aylık anneyim.
Allah bağışlasın canım bu ayı pas geçtim mayısta inşallah yüzden düşük de olsa riske atmak istemedim Allah bize de verir inşallah

Cevap verdiğin için de teşekkür ederim bazen burdaki cevaplar içimizi rahatlatıyor. Birlik olmak problemleri paylaşmak güzel şeyleri paylaşmak çok güzel

X