- 28 Mayıs 2024
- 62
- 7
- 31
- Konu Sahibi dilaraakca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg çekilen ay mutlaka korunun demişti doktorum. Olabilir mi bilemiyorum ama baya koyuMerhaba kızlar bu ay hsg çekinmiştim adet gecikmesi normalmiş ama ben tatile gideceğim için ilaç kullanmadan bi test yapıyım dedim bayağı pozitif çıktı dış gebelik vs olabilir mi
Ama o sanırım çektikleri alete göre değişiyor. Bana çektikleri gün bile eğer kanamanız olmazsa ilişkinin bir mahsuru yok ve korunmanıza gerek yok demişti doktorum.Hsg çekilen ay mutlaka korunun demişti doktorum. Olabilir mi bilemiyorum ama baya koyu
Beta baktırdım kandan 2666.02 çıktıBen de hsg çektirdiğim ay hamile kaldım. Son adetten 5-6 gün sonra çektirdim 1 hafta sonra yumurtalama dönemimdi ve hamile kalmışım. 17 haftalık hamileyim şimdi. Hamile olmanız yüksek ihtimal
Doktorum herhangi bişey söylemediHsg çekilen ay mutlaka korunun demişti doktorum. Olabilir mi bilemiyorum ama baya koyu
Kızlar merhaba 27 ağostosta rahim filmi çektirdim dünden beri kasıklarımda ağrı var sol kasığımda dizime kadar iniyor karnımın altında kramp gibi ağrılar yaşıyorum bazen şiddettli oluyor yumurtlama zamanımda geçti acaba gebelik olabilirmi fikri olan varmı ( rahim filmi sonuçlarım temiz çıktı adetken letu kullandım)Ben de hsg çektirdiğim ay hamile kaldım. Son adetten 5-6 gün sonra çektirdim 1 hafta sonra yumurtalama dönemimdi ve hamile kalmışım. 17 haftalık hamileyim şimdi. Hamile olmanız yüksek ihtimal
Hayırlı olsun inşallah bendede oluşmuştur gebelikBeta baktırdım kandan 2666.02 çıktı
Gebelik belirtisi bu kadar erken yaşanmaz diye biliyorum. Belki yeni yumurtluyorsunuzdur emin misiniz geçtiğine? Benim adet günümde ağrım olmuştu sadece yerleşme ağrısıydı o da sanırım.Kızlar merhaba 27 ağostosta rahim filmi çektirdim dünden beri kasıklarımda ağrı var sol kasığımda dizime kadar iniyor karnımın altında kramp gibi ağrılar yaşıyorum bazen şiddettli oluyor yumurtlama zamanımda geçti acaba gebelik olabilirmi fikri olan varmı ( rahim filmi sonuçlarım temiz çıktı adetken letu kullandım)
Hala devam ediyor ağrım ama şiddetli değil artık ara ara oluyor sağ kaşığımdada oluyor düzenli adet olurum cuma günü adetimin başlaması gerek ama psikolojik de olabilir bu ağrılarımGebelik belirtisi bu kadar erken yaşanmaz diye biliyorum. Belki yeni yumurtluyorsunuzdur emin misiniz geçtiğine? Benim adet günümde ağrım olmuştu sadece yerleşme ağrısıydı o da sanırım.
Gebelik istiyorsanız umarım gebesinizdirHala devam ediyor ağrım ama şiddetli değil artık ara ara oluyor sağ kaşığımdada oluyor düzenli adet olurum cuma günü adetimin başlaması gerek ama psikolojik de olabilir bu ağrılarım