🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kmsl Hnd kız 3 tabak sarma ben yesem olurdum 3 yaşındaki çocuk ne yapsın maşallah iştahı bol olsun ama 1 tabak yeter
Kız kreşte birşey yemiyor sabah kahvaltısına duruyor arada İkindi gibi kek filan yiyor acıkmıltı kuzum istedikçe verdim ama hazmedemedi midesi

Günaydın kızlarrr
Kmsl Hnd başarılı geçsin inşallah
Bebişlerim okula gitti miniğimle kaldık kahvaltı edip ortalığı toparlıycam
Dünden börek ve çorba var öğlen yenir
Akşama Karnıyarık, pilav, cacık düşünüyorum mini mini birim okuldan gelmeden yapmalıyım

Çok sağol canım benim
Kmsl Hnd cok geçmiş olsun cnm insallah hersey yolunda gider
Gunaydin kızlar haftasonuna az kaldı
Teşekkür ederim kızlar

Okuldan geldim balık yaptıracağım yemek yapasım yok .
Kmsl Hnd nasil oldu kayınbaban bize de haberdar et
Canım ameliyatı iyi geçti
Normalde insanlarda kalpte 3 kapakçık olurmuş kalbi açında doktor 2 tane olduğunu görmüş tam zamanında yaptık dedi ameliyat ı sonrasında kalp yarı yolda bırakırdı dedi
3 gün yoğun bakımda kalacak

Slm kızlar
Dün yaptım simit ve kurabiye yi.cogunu buzluga attım
Sabah yine canlı derse girdik.ne kadar sıkıcı ya.yanın da durmasamkız fazla dinlemiyor dersi öf.
Ders aralarında evi topluyorum.yatakları topla .balkon yıka. Toz al.çamaşır ser.işte yapabildiğim kadar.
Bugün hava çok güzeldi serindi oh mis.özledim kışı ya. Fellah köftesi yaptım. Çokta güzel olmuştu. Bulguru bayağı ıslatıp bekletin ce hamuru cok güzel oluyor.
Akşamda fasulye temizledim.biraz et çikarayim unutmadan yarın sabahtan yaparım yemeği. Allahtan seviyorum yemek yapmayı. Yoksa çok zor olurdu.yeniyor ama ya çocuklu olunca
Eşim haftaya ise başlicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…