🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slm kızlar
Dün yaptım simit ve kurabiye yi.cogunu buzluga attım
Sabah yine canlı derse girdik.ne kadar sıkıcı ya.yanın da durmasamkız fazla dinlemiyor dersi öf.
Ders aralarında evi topluyorum.yatakları topla .balkon yıka. Toz al.çamaşır ser.işte yapabildiğim kadar.
Bugün hava çok güzeldi serindi oh mis.özledim kışı ya. Fellah köftesi yaptım. Çokta güzel olmuştu. Bulguru bayağı ıslatıp bekletin ce hamuru cok güzel oluyor.
Akşamda fasulye temizledim.biraz et çikarayim unutmadan yarın sabahtan yaparım yemeği. Allahtan seviyorum yemek yapmayı. Yoksa çok zor olurdu.yeniyor ama ya çocuklu olunca
Eşim haftaya ise başlicak.
Canlı ders gerçekten çok sıkıcı ya kuzum inşallah bir daha eevde kalmaz
Afiyet olsun simitle kurabiyeler👏👏👏

Canım ameliyatı iyi geçti
Normalde insanlarda kalpte 3 kapakçık olurmuş kalbi açında doktor 2 tane olduğunu görmüş tam zamanında yaptık dedi ameliyat ı sonrasında kalp yarı yolda bırakırdı dedi
3 gün yoğun bakımda kalacak 🤲🤲🤲
allah şifa versin sağlığına kavuşsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.Oğlusu okula bıraktım eve geri geldim.Dün görevdeydik 10bucukta döndük çok yorgunum.Süt aldım süt kaynatıp yogurt yaparım ev pazar yeri gibi evi toplarım beyazları yıkarım sonra kahve keyfi yapacağım ins🤣Yarın temizlik yaparım.Bak yemekte yok oda geldi aklıma 😃

Ohhh yap tabi . Yarın işleri hallet pazar günü keyif yap 🌸🌸
Ay pazar günüde pazartesinin yemeklerini yapıyorum.Ama yatarım pazartesi dışardan söyleriz birdahamı geleceğiz dünyaya 😂Bugün dinlenemedim çamaşır yıka kurut katla yemek o bu 3 te bitti işim 4te çocuğu almaya gittim😂

Canlı ders gerçekten çok sıkıcı ya kuzum inşallah bir daha eevde kalmaz
Afiyet olsun simitle kurabiyeler👏👏👏
Yarında varmış canlı ders.
Bende yatarım diyordum. Ay havalardan midir nedir sabah zor kalkiyorum.akşamda hemen uykum geliyor.kızı uyuturken odasının penceresini açıyorum oh mis hava buz gibi gelde uyuma
Bugün oglandaokuldan gelince hep beraber dışarı çıktık .kıza kitap aldık 140 tuttu.
Oğlanı fa baktık kitap gelmemiş.
Herkes ise okula gitsede rahat bi temizlik yapsam yav.es evde kız evde .canlı dersler.
Oğlan öğlen yemeğe de geliyor.
Gelen acıktım diyor giden acıktım diyor. Dun bul.mak.bi sabah bide akşam çalıştırdım. Allah ćıkarandan razi olsun yoksa akşama kadar bulaşık yikardim heralde 😅

Ay pazar günüde pazartesinin yemeklerini yapıyorum.Ama yatarım pazartesi dışardan söyleriz birdahamı geleceğiz dünyaya 😂Bugün dinlenemedim çamaşır yıka kurut katla yemek o bu 3 te bitti işim 4te çocuğu almaya gittim😂
Çalışan kadınların annelerin haftada 1 gün dışardan yemek hakkı olmalı bence çok rahatlık ben evde olmama rağmen bu hakkı kullanıyorum 🙉🙉

Yarında varmış canlı ders.
Bende yatarım diyordum. Ay havalardan midir nedir sabah zor kalkiyorum.akşamda hemen uykum geliyor.kızı uyuturken odasının penceresini açıyorum oh mis hava buz gibi gelde uyuma
Bugün oglandaokuldan gelince hep beraber dışarı çıktık .kıza kitap aldık 140 tuttu.
Oğlanı fa baktık kitap gelmemiş.
Herkes ise okula gitsede rahat bi temizlik yapsam yav.es evde kız evde .canlı dersler.
Oğlan öğlen yemeğe de geliyor.
Gelen acıktım diyor giden acıktım diyor. Dun bul.mak.bi sabah bide akşam çalıştırdım. Allah ćıkarandan razi olsun yoksa akşama kadar bulaşık yikardim heralde 😅
Offfff ya cumartesi de zor olur neyse 1 haftası bitti geriye 1 hafta kaldı 👍👍
Benim kızlarda bugünlerde hiç bir şey yemiyor çıldıracağım en son dün dedim ki
Size yarın yemek yapmayacağım yumurta kırın yiyin
Sonuç evet bugün yemek yapmadım

Ama anneme gittik🤪🤪🤪🤪

Back
X