🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canlı ders gerçekten çok sıkıcı ya kuzum inşallah bir daha eevde kalmaz
Afiyet olsun simitle kurabiyeler

allah şifa versin sağlığına kavuşsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.Oğlusu okula bıraktım eve geri geldim.Dün görevdeydik 10bucukta döndük çok yorgunum.Süt aldım süt kaynatıp yogurt yaparım ev pazar yeri gibi evi toplarım beyazları yıkarım sonra kahve keyfi yapacağım insYarın temizlik yaparım.Bak yemekte yok oda geldi aklıma

Ohhh yap tabi . Yarın işleri hallet pazar günü keyif yap
Ay pazar günüde pazartesinin yemeklerini yapıyorum.Ama yatarım pazartesi dışardan söyleriz birdahamı geleceğiz dünyaya Bugün dinlenemedim çamaşır yıka kurut katla yemek o bu 3 te bitti işim 4te çocuğu almaya gittim

Canlı ders gerçekten çok sıkıcı ya kuzum inşallah bir daha eevde kalmaz
Afiyet olsun simitle kurabiyeler
Yarında varmış canlı ders.
Bende yatarım diyordum. Ay havalardan midir nedir sabah zor kalkiyorum.akşamda hemen uykum geliyor.kızı uyuturken odasının penceresini açıyorum oh mis hava buz gibi gelde uyuma
Bugün oglandaokuldan gelince hep beraber dışarı çıktık .kıza kitap aldık 140 tuttu.
Oğlanı fa baktık kitap gelmemiş.
Herkes ise okula gitsede rahat bi temizlik yapsam yav.es evde kız evde .canlı dersler.
Oğlan öğlen yemeğe de geliyor.
Gelen acıktım diyor giden acıktım diyor. Dun bul.mak.bi sabah bide akşam çalıştırdım. Allah ćıkarandan razi olsun yoksa akşama kadar bulaşık yikardim heralde

Çalışan kadınların annelerin haftada 1 gün dışardan yemek hakkı olmalı bence çok rahatlık ben evde olmama rağmen bu hakkı kullanıyorum

Offfff ya cumartesi de zor olur neyse 1 haftası bitti geriye 1 hafta kaldı
Benim kızlarda bugünlerde hiç bir şey yemiyor çıldıracağım en son dün dedim ki
Size yarın yemek yapmayacağım yumurta kırın yiyin
Sonuç evet bugün yemek yapmadım

Ama anneme gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…