Canlı ders gerçekten çok sıkıcı ya kuzum inşallah bir daha eevde kalmazSlm kızlar
Dün yaptım simit ve kurabiye yi.cogunu buzluga attım
Sabah yine canlı derse girdik.ne kadar sıkıcı ya.yanın da durmasamkız fazla dinlemiyor dersi öf.
Ders aralarında evi topluyorum.yatakları topla .balkon yıka. Toz al.çamaşır ser.işte yapabildiğim kadar.
Bugün hava çok güzeldi serindi oh mis.özledim kışı ya. Fellah köftesi yaptım. Çokta güzel olmuştu. Bulguru bayağı ıslatıp bekletin ce hamuru cok güzel oluyor.
Akşamda fasulye temizledim.biraz et çikarayim unutmadan yarın sabahtan yaparım yemeği. Allahtan seviyorum yemek yapmayı. Yoksa çok zor olurdu.yeniyor ama ya çocuklu olunca
Eşim haftaya ise başlicak.
allah şifa versin sağlığına kavuşsunCanım ameliyatı iyi geçti
Normalde insanlarda kalpte 3 kapakçık olurmuş kalbi açında doktor 2 tane olduğunu görmüş tam zamanında yaptık dedi ameliyat ı sonrasında kalp yarı yolda bırakırdı dedi
3 gün yoğun bakımda kalacak
allah şifa versin sağlığına kavuşsun
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Teşekkkür ederim kızlar hayırlı cumalar
Merhaba canım.Benimde haftasonu 1 günde olsa yatma planım var bakalım nasip olursaMerhaba kızlar
Sabah 6 da başlayan serüvenim yeni bitti
Hafta sonu dışarıda islerim var onları halledecegim.
Ben hiç sevmiyorum uyumayıMerhaba canım.Benimde haftasonu 1 günde olsa yatma planım var bakalım nasip olursa
Uyku değilde amaçsızca yatıp yuvarlanmak diyelimBen hiç sevmiyorum uyumayı
Yatakta cok kalsam kendimi hasta hissediyorum . Benim yerime de uyu
Ohhh yap tabi . Yarın işleri hallet pazar günü keyif yapUyku değilde amaçsızca yatıp yuvarlanmak diyelim
Ay pazar günüde pazartesinin yemeklerini yapıyorum.Ama yatarım pazartesi dışardan söyleriz birdahamı geleceğiz dünyayaOhhh yap tabi . Yarın işleri hallet pazar günü keyif yap
Yarında varmış canlı ders.Canlı ders gerçekten çok sıkıcı ya kuzum inşallah bir daha eevde kalmaz
Afiyet olsun simitle kurabiyeler
24 saat uyuyabilirimBen hiç sevmiyorum uyumayı
Yatakta cok kalsam kendimi hasta hissediyorum . Benim yerime de uyu
Dur kız daha ev süpüren robotu alamadım ben dahaBen çamaşır katlayan robot istiyorum en nefret ettiğim şey
Ahahahah gel beni yuvarlayayımUyku değilde amaçsızca yatıp yuvarlanmak diyelim
Çalışan kadınların annelerin haftada 1 gün dışardan yemek hakkı olmalı bence çok rahatlık ben evde olmama rağmen bu hakkı kullanıyorumAy pazar günüde pazartesinin yemeklerini yapıyorum.Ama yatarım pazartesi dışardan söyleriz birdahamı geleceğiz dünyayaBugün dinlenemedim çamaşır yıka kurut katla yemek o bu 3 te bitti işim 4te çocuğu almaya gittim
Offfff ya cumartesi de zor olur neyse 1 haftası bitti geriye 1 hafta kaldıYarında varmış canlı ders.
Bende yatarım diyordum. Ay havalardan midir nedir sabah zor kalkiyorum.akşamda hemen uykum geliyor.kızı uyuturken odasının penceresini açıyorum oh mis hava buz gibi gelde uyuma
Bugün oglandaokuldan gelince hep beraber dışarı çıktık .kıza kitap aldık 140 tuttu.
Oğlanı fa baktık kitap gelmemiş.
Herkes ise okula gitsede rahat bi temizlik yapsam yav.es evde kız evde .canlı dersler.
Oğlan öğlen yemeğe de geliyor.
Gelen acıktım diyor giden acıktım diyor. Dun bul.mak.bi sabah bide akşam çalıştırdım. Allah ćıkarandan razi olsun yoksa akşama kadar bulaşık yikardim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?