🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın güzeller
Bir makina renkli attım
Bulaşık makinasını boşalttım
Çocukları banyo yaptırırız bugün
Hava çok serinledi
Yazlık kışlık kıyafetleri düzenleyeyim bugün
Bir makina da beyazlar atılacak
Çarşaflarda yıkanmalı onları pazartesi yaparım
İzmir köfte patates, çorba, pilav olur menümüz oğluşla uğraşmaktan yemek yapasım gelmedi bu hafta geçiştirdik

Abur cubur u kesmen lazım. Minnoşum güzel yiyordu oda bıraktı.
Benim kız masallah çok acikiyor. Akşam dedim eşime kızın kan şekerimi düşüyor acaba dedim.oglanda iyi yiyor.bide kız yatmadan önce illa bişeler yicek.
Dün gece baktım kız ağlıyor anne yemek ver bana diyeduyanda dicek bu ana çocukları aç bırakıyor
Kızla şoka gittik sözde bul.mak.tuzu alacaktik ama almayı unutmuşum onun yerine yumurta kakolu süt sade süt ekmek siyez ekmeği şampuan tavuk tartı pili aldım.kızada küçük oyuncak lardan almıştık kasada kalmış almamış ız ona üzüldüm.
Evi sil süpür yaptım.
Kızı yîkadım. Havalar çok güzel. Bu senede yazı atlattık darısı seneye

Kız abur cubur günde 1 tane yiyor o da genelde çikolatalı sütte kullanıyor hakkını

Senin çocuklara hayranım

Geçen gün yoğurtlu çorba yapmıştım ya küçük tadona bile bakmadı
Büyük te zorla yedi

Günaydın kızlar
Kayınbabam servise aldılar. Dün ziyaretine gittik uzaktan da olsa kızlar görsün dedim tabi doktoru geldi çıkardı bizi

Kayınvalideme dedim bize gidelim bizde kal neyse geldik
Yemek olarak kısır yaptım yoğurtlu soğuk çorba da vardı yedik çok şükür

Yiğenim ufak bir kaza atlattı korktuk ama iyi neyseki

Kızlar uyuyor

Kaynana gelin sosyal medyaya takılıyoruz

Mutlu pazarlar kızlar
Krep yaptım kahvaltıda yedik içtik
Biraz oğluşu çalıştırdık hava güzel kızımla dışarı çıktılar biraz oynasınlar sıkıldılar
Akşama biber dolması yaparım çorba var salata ile yeriz
Beyazları astım kurusunlar ütü yaparım
Yarın da dip köşe temizlik yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…