- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Diğer yarısını da muhteşem bir şekilde tamamlanan dileklerimle. Uupp uuuzun, sağlıklı bol kahkahalı sevdiceklerinle güzel yılların olsun inşallahkizlarrrr bugün benim dogumgunum
Yolun yarısını bir geçtim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer yarısını da muhteşem bir şekilde tamamlanan dileklerimle. Uupp uuuzun, sağlıklı bol kahkahalı sevdiceklerinle güzel yılların olsun inşallahkizlarrrr bugün benim dogumgunum
Yolun yarısını bir geçtim![]()
Valla bende anlamadım senin bu çocuklar ne yerKız abur cubur günde 1 tane yiyor o da genelde çikolatalı sütte kullanıyor hakkını
Senin çocuklara hayranım
Geçen gün yoğurtlu çorba yapmıştım ya küçük tadona bile bakmadı
Büyük te zorla yedi![]()
Gecmiş olsun canım bebişler iyi olsun da gerisi önemli değilHerkese mutlu pazarlarben bebisten dolayı fırsat bulup gelemedim malum hastaliklar yakamizi bırakmıyor
alerji ilacı kullanacağız uzunca bir süre ama olsun yeterki iyi gelsin inşallah
Her seferinde kuzumda bizde fazlaca yipraniyoruz.
hastane işlerine 500 TL harcama oldu ilaçlar hep özel reçeteye girmeyen seyler Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Market işini saymiyorum bile haftalık 500 gidiyor toplu alışveriş ve evdeki stoklar hariç.Sonumuz hayır olsun insallah
Bugün ogluslarin ve yatak odasinin camlarini sildim yatak odasının tül ve fonunu yıkadım.Hastayken çokça çamaşır çıkardık bizim yatak bebesin yatağı hep ilaç kusmuk hava çok kötüydü ancak bugün yıkamaya başladım biraz kurutma makinası biraz balkonlarda kurutmaya çalışıyorum.
Dün de barbunya pilav ve karışık kızartma yapmıştım yanına terbiyeli tavuk sulu şehriye çorbası eklicem.
Akşam saat 5 de oğluşun valeybol antrenmanı var oraya getireceğim gelince banyo işleri olur.
Şimdi banyoyalari ovaliyordum yarım kaldı bebiş uyandı ayağıma aldım tekrar dalarsa devam edicem.
24 saat bana yetmiyor![]()
Offfff hiç sorma yaValla bende anlamadım senin bu çocuklar ne yer![]()
Offfff bende gelem sizeeeee menüye bakÇörek yaptım
Patates kızarttım
Sarımsaklı domates sos yaptım
Biber kızarttım
Bu hafta neler pişirsem acep.yarın pazara çıkarım
Eşimin izni bitti ise gündüz 3te gidecek.evi temizlemem lazım. Evdeyken rahat yapamıyorum. Zaten yemek ve ödevler çok zamanını alıyor. Sofra bezleri ni yîkadım astım. Daha ütü yapılacak. Bul.mak.çalıştırdım. tepsi leri elimde yîkadım. Öf uzanıp kendime vakit ayircam
Geçmiş olsun canım alerji ilacını aksatma sonrası astıma çeviriyorHerkese mutlu pazarlarben bebisten dolayı fırsat bulup gelemedim malum hastaliklar yakamizi bırakmıyor
alerji ilacı kullanacağız uzunca bir süre ama olsun yeterki iyi gelsin inşallah
Her seferinde kuzumda bizde fazlaca yipraniyoruz.
hastane işlerine 500 TL harcama oldu ilaçlar hep özel reçeteye girmeyen seyler Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Market işini saymiyorum bile haftalık 500 gidiyor toplu alışveriş ve evdeki stoklar hariç.Sonumuz hayır olsun insallah
Bugün ogluslarin ve yatak odasinin camlarini sildim yatak odasının tül ve fonunu yıkadım.Hastayken çokça çamaşır çıkardık bizim yatak bebesin yatağı hep ilaç kusmuk hava çok kötüydü ancak bugün yıkamaya başladım biraz kurutma makinası biraz balkonlarda kurutmaya çalışıyorum.
Dün de barbunya pilav ve karışık kızartma yapmıştım yanına terbiyeli tavuk sulu şehriye çorbası eklicem.
Akşam saat 5 de oğluşun valeybol antrenmanı var oraya getireceğim gelince banyo işleri olur.
Şimdi banyoyalari ovaliyordum yarım kaldı bebiş uyandı ayağıma aldım tekrar dalarsa devam edicem.
24 saat bana yetmiyor![]()
Hem temiz ev hem hazır yemek Ohhhh missssssSelam kızlar.Temizlik yaptım dışardan soyledık yemeği eşim bugünde çalıştı.Şimdi araba yıkamaya çıktık bir makina çamaşır attım eve gidince kurutmaya atarım.Sırayla banyo yaparız kahve içerim.
CanimsinDiğer yarısını da muhteşem bir şekilde tamamlanan dileklerimle. Uupp uuuzun, sağlıklı bol kahkahalı sevdiceklerinle güzel yılların olsun inşallah![]()
Hemen açıyorumCanimsin
Cok geçmiş olsun bebeğime
Kızlar yargı yi acın kanal d de![]()
Aynen canım keşke hiç hastalanmasalar kuzularGecmiş olsun canım bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil![]()
Sağolasın canmCanimsin
Cok geçmiş olsun bebeğime
Kızlar yargı yi acın kanal d de![]()
Ahhh bilmezmiyim eşim astım hastasıGeçmiş olsun canım alerji ilacını aksatma sonrası astıma çeviriyor
Bizimde aslında gidip bir test yaptırmanız gerekiyor![]()