Ben nerden alsam karar veremedim kızlara botuBende kendime ve büyük kızıma bot almalıyım kasımda alırız havalar iyi gidiyor
Lcw nın çocuk kıyafetlerini beğeniyorum ama fiyatları uçmuşBen nerden alsam karar veremedim kızlara botu
Aslında küçüğü pahalı birşey almak istemiyorum çünkü sadece bu kış giyer seneye ayak büyür olmaz
Kışlıkları da nerden alsam ya lcw pahalı ama 2 yıkamada hoşuma gitmiyor coton filan iyi mi acaba kız çocuklara daha önce denemedim
Ya lcw pahalı hemde gereksiz pahalıLcw nın çocuk kıyafetlerini beğeniyorum ama fiyatları uçmuş
Defactoya da bakabilirsin canım
Ya bende hep lcw dan alıyorum ama bu sene abartmışlar fiyatlarıKmsl Hnd ben Lcw den alıyorum genelde.Botunu Boyner’den aldm kış çıkarken indirimden aynı şekilde botunuda.Kışlıkta almıştım pek ihtiyacı yok.Okul için üst alacağım yetmiyor beyaz çok kirleniyor.Bide okul için bir kazak almak lazım.
Misafir ol gel bana börekler açayım sanaGünaydın kızlar.Buradayım okudum yazamadım.İş okul ev koşturmaca bitmiyor.Sabah çocuğu hazırla işe yetiş akşam al yemek Faslı ev işi.Bugün öğle arası çorba yapacağım birde taze fasülye pişirecegım koşa koşa işe geri geleceğim.
Bizim botun markası lumberjack .Bak bundan.Ya bende hep lcw dan alıyorum ama bu sene abartmışlar fiyatları
Evet bota büyük kız için boyner den bakabilirim yada greyder de güzel oluyor
Süperfit geçen sefer almıştım giymeden küçüldü.bende boyner indiriminde aldım ikisinede süperfit kar botu montu var büyüğün küçüğünde ablasından kalan var onada yeni almak istiyorum hm ye baktım 300 lcw 350 almam büyük ihtimalle indirim olursa o zaman alırım biraz da büyük alırım giysin 2 yıl
Kedi alerji yapabilir canım tüylerini kazıtsanızCumartesi oğluşu göz kontrolüne götüreceğiz hem göz numarasına bakılır hemde gözü çapaklanıyor ilaç kullanıyoruz ama tekrarlıyor inş kediden alerji degildir çok alıştık minnoşa
kalıbı dar canım bende 1 numara büyük aldım bakalım inşallah sorunsuz giyerler çok hafif elime alınca çok şaşrıdımSüperfit geçen sefer almıştım giymeden küçüldü.
inşallah değildir bende çok korkarım kediden bizimkilerde istiyor ama ben giderim evden dedim şimdi sesleri çıkmıyorCumartesi oğluşu göz kontrolüne götüreceğiz hem göz numarasına bakılır hemde gözü çapaklanıyor ilaç kullanıyoruz ama tekrarlıyor inş kediden alerji degildir çok alıştık minnoşa
Canım maşallah öğlen aranız kaç saat yemeğini yetiştiriyorsun aradaBamya ve tarhana çorbası yaptım bulaşık makinasını boşalttım pide söyledim hızlıca yiyip işe geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?