🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bu iki benim maaş geldiği gibi gidicek o yüzden ha bir gün önce ha bir gün sonra
Ama araliktan sonra müthiş planlarım var
Bende arada köprü görevi görüyorum geleni aktarıyorum aynı günAralıkta bizimde kredinin birisi,çocuğun okulu,araba bakımı,klima taksidi bitiyor.Amaaaa ocakta kasko sigorta vergi çocuğun yemek parası olacakYeni yıla güzel girecegız inş. sağlık olsun çalışalım okullar kapanmasın

Aynen öyle sağlık olsun hersey hallolur . Krediler bitiyor yenileri başlıyor . Elektrik süpürgesi almam lazım koridor icin kıs icin hali lazım . Hersey ateş pahası yaklaşılmıyor .
Dun Artvin Kemalpaşa da bir kaymakam öğretmen hosgeldiniz diyip emini uzattığı icin haddini bil diye azarlamış
Ne günlere kaldık cok üzüldüm öğretmen icin . Bu nasıl bir ego hiç savaşı anlamak imkansız .

bende şimdi okudum valiliğin açıklaması çok komik olmuş gerçekten insanları bu kadar saf yerine koymak nedir okumuş sadece kaymakam olmuş işte başka diyecek bişey bulamıyorum

bende şimdi okudum valiliğin açıklaması çok komik olmuş gerçekten insanları bu kadar saf yerine koymak nedir okumuş sadece kaymakam olmuş işte başka diyecek bişey bulamıyorum
Ben 657 Li olarak artık kimseye bisey demiyorum . Önceden olsa velilerle tartışırdım ilgilenmezlerse söylerdim , idareye haksızlık yapınca söylerdim . Artık umrumda degil ben sadece görevimi yapıp çıkarım bizi samar oğlana çevirdiler

Günaydın kızlar hastaneye gittim sabah kan verdim hormonlarım yine erorr veriyor öğleden sonra sonucum çıkarsa göstermeye gidicem

Bende gördüm o haberi kaymakam olmak önemli değil insan olup insana insan olduğu için değer vermek önemli

Öğretmenlerimiz çokkk değerli iyi ki varsınız

Selam kızlar
Dünden tavuklu pilavı var
Kuru fasulye ısladım et çıkardım etli kurufasulye salata yaparım yeter

Yarın eşim annesine gidecek abisi geldi yurtdışından
Bizde gitsek iyi olur ama Kayra nın düzenini bozmak istemiyorum ödevler de çok oluyor biz gitmeyeceğiz bir gün kalıp gelecek eşim

Selam kızlar büyüğüm alarmı kapatmış uyanmasam geç kalıyordu
Zor yetişti
Küçüğümle kahvaltımızı yaptık akşama hamburger istiyor hanfendi köftesini yoğurdum dolaba kaldırdım
Şimdi kreşe bıraktım ablama gidiyorum

Bende gördüm o haberi kaymakam olmak önemli değil insan olup insana insan olduğu için değer vermek önemli

Öğretmenlerimiz çokkk değerli iyi ki varsınız
Canım zeynom
Ne ilgilisin masallah arkadaşıma
Keske her Veli böyle olsa nasıl olur ogrencilerimiz

Ama oyaptigin çıtır tavukta çok guzel
Gece herkes yemek yedi yine sabah mutfakla başladı mesaim.bu sefer kahve bile içmeden başladım islere.eşimin 3vardiyasida zor oluyo ya .oglanda öģle yemeğine geliyo paso mutfaktayım.
Firinımi detaylı temizledim.hiç zamanım yoktu ama içine sıktım deterjan ı gitim geldim sildim. Zamanı beklersem çok beklerim
On odaları süpürdüm. Salonu sildim Toz aldım. Banyonun lavobosunu yîkadım.
Ortalık toplandı
Bul.mak.çalıştırdım geri boşalttım geri doldurdum
Buzlukta ki poğaça simit kurabiyeler tükendi.kandil simidi yqptım buzluga atacam.kızla şoka gittik.Yumurta almaya gittik 80tl gitti.ne aldım hiç bise
Çocuklar ikindi gibi nudell yediler.süt aldım mayalaniyorlar.kısır yaptım sabahtan bitmek üzere. Evin içinde koşturup duruyorum

Bende okudum o haberi cok sinirlendim.bu nasıl bi Kibir dir arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…