🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamlar kizlar😊
Bugüne ders koydu hocamız 3 saat ders gördük
Bugün ailecek kahvaltı yaptık. Bolca patates kızartması yaptım oğlum istiyordu.ikindide yediler. Bi iki saate bişeler daha yapsam ama ne yapsam.
Çamaşır yıkadım 2 mak.birini astım biri bekliyo.3.de yıkanıyor. Balkonu yîkadım Çamaşır sermis ken. Büyük banyoyu yîkadım ortalığı topladım. Bul.mak.boşalttım. Namaz kıldım biraz uyumuşum. Ne zaman uyusam kızım acıktım diye uyandırıyor. Kalkim diğer çamaşırı sereyim sonra Ebeveyn banyosunu nu yıkayıp bi nescafe iceyim. O araDada ne yemek yapacağımı düsuneyim. Zira eşimde gece 1de gelip yemek yiyor

Bi hayli ütü yaptım .Çamaşır katladım. Yarın biraz daha ütü yapacam.
Etli patates yapıverdim fırına attim.çocuklara hazırlicam şimdi. Yesinler de gönül dağı baslicak

Günaydın kızlar mutlu pazarlar ❤️❤️

Dün akşam annemle dışarı çıktık benim cadı ışıklı ayakkabı istiyordu onu aldı annem🤗🤗
Sonra anneme geldik burda kaldık👍 kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik ne yemek yapsam diye düşünüyor anacağızım😁😁

😐

Eklentiler

• 664BC5C4-AD07-405C-A2D8-4EE12D8A6D35.webp
    664BC5C4-AD07-405C-A2D8-4EE12D8A6D35.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 75
Selam kızlar.Dün oğluşu göz doktoruna götürdük ilaçları ile birlikte 450tl ödedik.Okul kıyafeti eksiklerini aldık 350tl. Eşime 3 gömlek bir pantolon 350tl. Bana mevsimlik mont 250tl. Oğluşa thomas tren 50tl. Birde eve gelince yemek soyledık anam hesap yapamadım gerisini.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu kış çok Çetin geçecek.

Gece oğluş kustu yedikleri dokundu sanırım.Bugün iyi 🧿Yatak odası perdesi falan kusmuk oldu yıkadım astım.Tavuk suyu çorba yaptım türlü yaptım makarna yapacağım yarında yenir.Yarın göreve gidecegım geç gelirim.Oğlusu babası alacak yarın eşim evde bugün mesaiye gitti.Dün ütülerimi yaptım şimdi temizlik yapacağım bide kek yaparım.sonra pazar banyosu Faslı başlar.

okyonus okyonus güzel günlerde kullanın aldıklarını kuzucuğa da şifalar diliyorum
Cedric1003 Cedric1003 geçmiş olsun canım ah ah yapmasan hafta boyu evi toparlayamazsın😟kocadan yardım iste
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ışıklı ayakkabınız hayırlı olsun anneannenin kesesi dolu olsun

Eşim henüz gelmedi yemeği beklemeyin dedi tantuni dürüm yapacağım 😋😋😋😋

Kahvaltı yaptık biraz ders çalıştık çocuklarla sonra parka indik biraz debelendik gelip banyolarını yaptırdım Kayra ile okuma yaptık yemekten sonra bir fasıl daha okuruz böyle bir pazar geçiriyoruz 🤪

Arkadaşım aradı aslında mangala gidiyoruz sizde gelin dedi ama koca yok malesef🙄🙄🙄dedim

okyonus okyonus güzel günlerde kullanın aldıklarını kuzucuğa da şifalar diliyorum
Cedric1003 Cedric1003 geçmiş olsun canım ah ah yapmasan hafta boyu evi toparlayamazsın😟kocadan yardım iste
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ışıklı ayakkabınız hayırlı olsun anneannenin kesesi dolu olsun

Eşim henüz gelmedi yemeği beklemeyin dedi tantuni dürüm yapacağım 😋😋😋😋

Kahvaltı yaptık biraz ders çalıştık çocuklarla sonra parka indik biraz debelendik gelip banyolarını yaptırdım Kayra ile okuma yaptık yemekten sonra bir fasıl daha okuruz böyle bir pazar geçiriyoruz 🤪

Arkadaşım aradı aslında mangala gidiyoruz sizde gelin dedi ama koca yok malesef🙄🙄🙄dedim
Afiyet olsun zeynom👍👍 kız mangal ekilir mi🙉🙉🙉
Bizde ablamları bekliyoruz annem yakacak mangalı😋😋😋

İdrar yolu enfeksiyonu oldum iyileşmeye çalışıyorum. Uyuyorum uyanıyorum bir bakmışım eleştirilmişim pesss.?karı koca uzman doktor akrabam geldi evime çaya kaç yıl sonra. A101 den mi alaydım? Eleştirmek için eleştiriyorlar sadece alıştık
Kız H Heytttt be bana da güzel pastalar al gel a101 den kabul etmem bak🙈🙈

Back
X