🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yaaa canım geçmiş olsun bende de kronik idrar yolu enfeksiyonu var üşüttüğğm zaman resmen hastanelik oluyorum elim ayağım soğuk suya hiç giremez yataklık olur kalkamam

Herkesin geçimi misafiri farklı canım ister ucuz mal yerim ister pahalı durumum ve imkanım neyi elveriyorsa öyle davranırım

O yüzden bu konuda kimseye laf yetiştirmem çünkü herkesin hayat şartları yaşam tarzı farklıdır

O aile devamlı destek olur bize hastalıklarımda özellikle. Değer vermez gibi önlerine ucuz pasta börek konur mu? Çocuklarının da doğum günüydü en uygun oyuncağı ara ara120 ye bulduk aldık. Paranın bir değeri kalmamış neyini tartışacağız bu durumun

Ya evet yaaaa bana kim nasıl değer veriyor düşünüyorsa bende ona göre davranıyorum

Bir de gerçekten hiç paranın değeri yok eşimden 2 aydır her zamankinden 2000 tl fazla olarak alıyorum yine yetiştiremiyorum nerde gariplik anlamıyorum

Eşim geldi
10 pk alaman çikolatası
2 kg alaman çayı
3 kg kadar domates
1 bal kabağı
Çocuklara kuru boya, keçeli boya, silgi, kalemtraş v. S almış amcası mutlu oldular balkabağını boyuyorlar

yakın temas olmadıysa gelmez benimde sıra arkadaşım bitliydi annem çok vururdu kafama bıktım artık yerini değiştir öğretmenine söylicem diye olmaz kimse oturmuyor onun yanına bende oturmazsan yalnız kalır derdim çocukluk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…