Yaaa canım geçmiş olsun bende de kronik idrar yolu enfeksiyonu var üşüttüğğm zaman resmen hastanelik oluyorum elim ayağım soğuk suya hiç giremez yataklık olur kalkamamİdrar yolu enfeksiyonu oldum iyileşmeye çalışıyorum. Uyuyorum uyanıyorum bir bakmışım eleştirilmişim pesss.?karı koca uzman doktor akrabam geldi evime çaya kaç yıl sonra. A101 den mi alaydım? Eleştirmek için eleştiriyorlar sadece alıştık
Ya evet yaaaa bana kim nasıl değer veriyor düşünüyorsa bende ona göre davranıyorumO aile devamlı destek olur bize hastalıklarımda özellikle. Değer vermez gibi önlerine ucuz pasta börek konur mu? Çocuklarının da doğum günüydü en uygun oyuncağı ara ara120 ye bulduk aldık. Paranın bir değeri kalmamış neyini tartışacağız bu durumun
Ekilir canımAfiyet olsun zeynomkız mangal ekilir mi
Bizde ablamları bekliyoruz annem yakacak mangalı
Ceycey yine bdv batağına daldıPasta mevzuu na Fransız kaldım
Haklısın canımEkilir canım3 çocukla düzen kalmıyor bir günlüğüne kuzu da çevirseler gitmezdim
Cinsimdir kafamı kessen bildiğimden dönmemCeycey yine bdv batağına daldı
O zaman patlat bir Siirt fıstığıCinsimdir kafamı kessen bildiğimden dönmem
Afiyetle yiyinAni bir kararla pazara gittik 6 kilo kornişon aldık turşu yaptık ancak oturdum kahve içip yatarım.
Ohhhh afiyet olsun zeynomEşim geldi
10 pk alaman çikolatası
2 kg alaman çayı
3 kg kadar domates
1 bal kabağı
Çocuklara kuru boya, keçeli boya, silgi, kalemtraş v. S almış amcası mutlu oldular balkabağını boyuyorlar
Günaydın canım benim gel kahveyeGunaydin hanımlar
Hayırlı bereketli sağlıklı bir hafta olsun
Ayyy ne güzel olurGünaydın canım benim gel kahveye
KeşkeU
Ayyy ne güzel olur
Hepimiz aynı apartmanda olsak ne güzel olur
Havalar burda soğumaya başladı sizde nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?