adana çok sıcak olmasa biz van dan sonra yazalım demiştik ama benim küçük kız sıcakta duramıyor isilik oluyor her yeri kardeşim mersinde orda kaldık ağladı her yeri kabardı.Büyüdükçe geçer inşallahKeşke
Gündüzleri hala sıcak ama akşamları iyi,
geçmiş olsunİdrar yolu enfeksiyonu oldum iyileşmeye çalışıyorum. Uyuyorum uyanıyorum bir bakmışım eleştirilmişim pesss.?karı koca uzman doktor akrabam geldi evime çaya kaç yıl sonra. A101 den mi alaydım? Eleştirmek için eleştiriyorlar sadece alıştık
afiyetle yiyin canım bizim 5 kg bitti bile bende tekrar kurcam çocuklar çok seviyor bana çekmişler bende çok severimAni bir kararla pazara gittik 6 kilo kornişon aldık turşu yaptık ancak oturdum kahve içip yatarım.
Benim ölçümKızlar bir turşu tarifi alırım o zaman hem karışık hem kornison
Bende açtım son ses müzik yaptım temizliğimi şimdide kahvemi içiyorum yemeğe başlicam birazdanSelam kızlar
Evi temizledim dip köşe içim açıldı
Öğlen peynirli erişte yaptım çocuklara
Akşama patlıcan tava göndericem fırınapilav, salata, ayran ile yeriz
Çarşamba sabah eşim evde alışverişe çıkarız
Canım yazın Adana gerçekten çekilmez oluyor hııı napıyor um açıyorum klima mı oturuyorum evdeadana çok sıcak olmasa biz van dan sonra yazalım demiştik ama benim küçük kız sıcakta duramıyor isilik oluyor her yeri kardeşim mersinde orda kaldık ağladı her yeri kabardı.Büyüdükçe geçer inşallah
Bacından ötürü değil yaniCanım yazın Adana gerçekten çekilmez oluyor hııı napıyor um açıyorum klima mı oturuyorum evde
Mersini çok severim denizden ötürü
Hahahaha hah sen gitmeden önce seviyordum canımBacından ötürü değil yani
Benim de canım taze patlıcan dolma istiyor pazardan alırım belki oymaya üşenmezsemOğlanı gönderice yattım biraz.9 buçukta kalktım. Yemek yaptım. Ortalığı topladım toz aldım. Wc banyo temizledim.kızı okula bıraktım .komsuma kahveye çıktım. Nihayet cikabildim.kadın hergün çağırıyor fırsat bulup gidemiyorum ki.sonra eve indim kocaya yemek hazırladım. Oğlan geldi eşim gitti.evi süpürdüm baştan başa.
Sonra komsumla pazara gittik
Geldik Aldıklarımı yerleştirdim. Mısır haşlıyorum. Etli kuru fasulye yaptım biraz makarna var.ama fasulye az kaldı kıza yeter.patlıcan oyacam akşam doldurur um belki geçen hafta almistim daha yapmadım.
Birazdan kızı almaya giderim uzanıyorum simdi
Peki Zeyno sarımsak ne kadar koymaliykmBenim ölçüm
1 lt suya
3 kaşık kaya tuzu
1 kaşık şeker
1 çay kş limon tuzu
1 çay bardağı üzüm sirkesi
Bu ölçü ile istediğin turşuyu kurabilirsin canım kıtır kıtır olur
Turşu hava almayacak, güneş görmeyecek,yeri serin olacak
Sarımsağı unuttumPeki Zeyno sarımsak ne kadar koymaliykm
Akşam oydum dolduracaktim bosverdim yorgundum zaten.yarın doldururum. Gel buyur yiyelim.oturdugun yerde oy canım ne var üsenecekBenim de canım taze patlıcan dolma istiyor pazardan alırım belki oymaya üşenmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?