- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kurs ve destekleme eğitimi açmayı düşünüyorum . Malum borçlar cokEşimin dersleri iyi bu sene kursta açacak biraz daha rahatlarız maddi yönden
Yaaaaaa yerim o guruldayan karnınıGünaydın kızlar.Oğlusun karnı gurulduyormuş kahvaltı kahvaltı diyormuş kahvaltı hazırlıyorumEşim haftasonlarında çalışıyor bayadır yalnızız
Buradayım canım.Sütlü filtre kahve yapıyorum kendime sen napıyorsun?Bizim takım nerdesiniz![]()
Bizde balkonda eşimle çay içiyoruzBuradayım canım.Sütlü filtre kahve yapıyorum kendime sen napıyorsun?
Eşim hala mesaide bizde oğlumla takılıyoruzBizde balkonda eşimle çay içiyoruz![]()
Benim oğlum 9 a kadar zor dayanıyor uyuyor kuzumEşim hala mesaide bizde oğlumla takılıyoruz![]()
Abur cubur u kesmen lazım. Minnoşum güzel yiyordu oda bıraktı.Offfff ya cumartesi de zor olur neyse 1 haftası bitti geriye 1 hafta kaldı
Benim kızlarda bugünlerde hiç bir şey yemiyor çıldıracağım en son dün dedim ki
Size yarın yemek yapmayacağım yumurta kırın yiyin
Sonuç evet bugün yemek yapmadım
Ama anneme gittik![]()
Kız abur cubur günde 1 tane yiyor o da genelde çikolatalı sütte kullanıyor hakkınıAbur cubur u kesmen lazım. Minnoşum güzel yiyordu oda bıraktı.
Benim kız masallah çok acikiyor. Akşam dedim eşime kızın kan şekerimi düşüyor acaba dedim.oglanda iyi yiyor.bide kız yatmadan önce illa bişeler yicek.
Dün gece baktım kız ağlıyor anne yemek ver bana diyeduyanda dicek bu ana çocukları aç bırakıyor
Kızla şoka gittik sözde bul.mak.tuzu alacaktik ama almayı unutmuşumonun yerine yumurta kakolu süt sade süt ekmek siyez ekmeği şampuan tavuk tartı pili aldım.kızada küçük oyuncak lardan almıştık kasada kalmış almamış ız ona üzüldüm.
Evi sil süpür yaptım.
Kızı yîkadım. Havalar çok güzel. Bu senede yazı atlattık darısı seneye
Ben bir türlü izleyemedim dizi bitecek ben hala izlicemGönül dağı deldi geçti yine![]()