Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel canım gel yiyelim beraberOfffff bende gelem sizeeeee menüye bak![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın dün akşam biraz erzak dolabımı düzenledim raf gelecek sipariş verildi o gelince daha düzenli olur geçen salça kavanozunu düşürdüm parmagım kesildi.Araba bakımda oda yarın çıkar dediler bakalım ne kadar masraf çıkacak İnşallah çok çıkmaz
Dinlen canım ne kadar erken yatarsam yatayım dinlenmiş uykumu alarak uyanamıyorum.Gidip kan vercem kan değerlerim iyice düştü sanırımGünaydın kızlar küçüğüm erken uyandı
Kahvaltımızı yaptık
Şimdi oyuncaklarla oynuyor bende kahvemi yapayım
Bugün hiçbirşey yapmayacağım valla Offf günüm yemeğim de var![]()
Olabilir canım hem ev hem iş hem okul yorucu oluyordur zatenDinlen canım ne kadar erken yatarsam yatayım dinlenmiş uykumu alarak uyanamıyorum.Gidip kan vercem kan değerlerim iyice düştü sanırım
Çekirdeği çeyrek diye okumam ayy ne güzel dedimİyi akşamlar kızlar
Küçüğümü kreşe bıraktıktan sonra pazara gittim 70 tl harcadım
Gelince yerleştirdim
Kahvemi içtim sakinlikte
Kıymalı makarna salata ayran yqptım
Kreşe gittim aldım kızımı büyüğüm spordaydı onun yanına uğradık ordan anneme geçtik sonra büyük kızım geldi çıktık markete gittik 2 parça şeye 100 tl verdim eve geldik
Kızlar yemek istemiyormuş
Her zaman ki halleri
Sucuklu tost yaptım yedik
Yemek te kaldı yarına artık yenirir
310 tl elektrik gelmiş
Küçüğümü uyuttum aldım çekirdeğini kolamı masumları izliyorum![]()
Geçmiş olsun cnmGünaydın dün akşam biraz erzak dolabımı düzenledim raf gelecek sipariş verildi o gelince daha düzenli olur geçen salça kavanozunu düşürdüm parmagım kesildi.Araba bakımda oda yarın çıkar dediler bakalım ne kadar masraf çıkacak İnşallah çok çıkmaz
Geçmiş olsun canımGünaydın dün akşam biraz erzak dolabımı düzenledim raf gelecek sipariş verildi o gelince daha düzenli olur geçen salça kavanozunu düşürdüm parmagım kesildi.Araba bakımda oda yarın çıkar dediler bakalım ne kadar masraf çıkacak İnşallah çok çıkmaz
Hahhahaaha çeyrek mi artık bu senenin altının kapattım kızlar benÇekirdeği çeyrek diye okumam ayy ne güzel dedim
Geçmiş olsun cnm
Gubaydin kızlar sabah 6 da uyandım
Akşam yemeğini yaptım kurudasulye pilav
Akşama da salata ayran yaptım mi tamam![]()