🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bende kendime ve büyük kızıma bot almalıyım kasımda alırız havalar iyi gidiyor
Ben nerden alsam karar veremedim kızlara botu
Aslında küçüğü pahalı birşey almak istemiyorum çünkü sadece bu kış giyer seneye ayak büyür olmaz

Kışlıkları da nerden alsam ya lcw pahalı ama 2 yıkamada hoşuma gitmiyor coton filan iyi mi acaba kız çocuklara daha önce denemedim

Ben nerden alsam karar veremedim kızlara botu
Aslında küçüğü pahalı birşey almak istemiyorum çünkü sadece bu kış giyer seneye ayak büyür olmaz

Kışlıkları da nerden alsam ya lcw pahalı ama 2 yıkamada hoşuma gitmiyor coton filan iyi mi acaba kız çocuklara daha önce denemedim
Lcw nın çocuk kıyafetlerini beğeniyorum ama fiyatları uçmuş
Defactoya da bakabilirsin canım

Lcw nın çocuk kıyafetlerini beğeniyorum ama fiyatları uçmuş
Defactoya da bakabilirsin canım
Ya lcw pahalı hemde gereksiz pahalı
Defacto da almadım daha önce kreşe gidiyor ya genellikle eşofman takımı alacam zaten şöyle güzel rahat olanlardan istiyorum gezmem lazım ona da üşeniyorum🙈🙈

Günaydın kızlar.Buradayım okudum yazamadım.İş okul ev koşturmaca bitmiyor.Sabah çocuğu hazırla işe yetiş akşam al yemek Faslı ev işi.Bugün öğle arası çorba yapacağım birde taze fasülye pişirecegım koşa koşa işe geri geleceğim.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd ben Lcw den alıyorum genelde.Botunu Boyner’den aldm kış çıkarken indirimden aynı şekilde botunuda.Kışlıkta almıştım pek ihtiyacı yok.Okul için üst alacağım yetmiyor beyaz çok kirleniyor.Bide okul için bir kazak almak lazım.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd ben Lcw den alıyorum genelde.Botunu Boyner’den aldm kış çıkarken indirimden aynı şekilde botunuda.Kışlıkta almıştım pek ihtiyacı yok.Okul için üst alacağım yetmiyor beyaz çok kirleniyor.Bide okul için bir kazak almak lazım.
Ya bende hep lcw dan alıyorum ama bu sene abartmışlar fiyatları🙈🙈
Evet bota büyük kız için boyner den bakabilirim yada greyder de güzel oluyor

Günaydın kızlar.Buradayım okudum yazamadım.İş okul ev koşturmaca bitmiyor.Sabah çocuğu hazırla işe yetiş akşam al yemek Faslı ev işi.Bugün öğle arası çorba yapacağım birde taze fasülye pişirecegım koşa koşa işe geri geleceğim.
Misafir ol gel bana börekler açayım sana🤪🤪🤪
Şaka şaka börek çok açamam da mangal yaparım şırdan yaparım 🙈🙈

Ya bende hep lcw dan alıyorum ama bu sene abartmışlar fiyatları🙈🙈
Evet bota büyük kız için boyner den bakabilirim yada greyder de güzel oluyor
Bizim botun markası lumberjack .Bak bundan.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 62
bende boyner indiriminde aldım ikisinede süperfit kar botu montu var büyüğün küçüğünde ablasından kalan var onada yeni almak istiyorum hm ye baktım 300 lcw 350 almam büyük ihtimalle indirim olursa o zaman alırım biraz da büyük alırım giysin 2 yıl

bende boyner indiriminde aldım ikisinede süperfit kar botu montu var büyüğün küçüğünde ablasından kalan var onada yeni almak istiyorum hm ye baktım 300 lcw 350 almam büyük ihtimalle indirim olursa o zaman alırım biraz da büyük alırım giysin 2 yıl
Süperfit geçen sefer almıştım giymeden küçüldü.

Cumartesi oğluşu göz kontrolüne götüreceğiz hem göz numarasına bakılır hemde gözü çapaklanıyor ilaç kullanıyoruz ama tekrarlıyor inş kediden alerji degildir çok alıştık minnoşa

Cumartesi oğluşu göz kontrolüne götüreceğiz hem göz numarasına bakılır hemde gözü çapaklanıyor ilaç kullanıyoruz ama tekrarlıyor inş kediden alerji degildir çok alıştık minnoşa
Kedi alerji yapabilir canım tüylerini kazıtsanız

inşallah değildir bende çok korkarım kediden bizimkilerde istiyor ama ben giderim evden dedim şimdi sesleri çıkmıyor

Bamya ve tarhana çorbası yaptım bulaşık makinasını boşalttım pide söyledim hızlıca yiyip işe geldim.

Back
X