- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
1 saat kadarCanım maşallah öğlen aranız kaç saat yemeğini yetiştiriyorsun arada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat kadarCanım maşallah öğlen aranız kaç saat yemeğini yetiştiriyorsun arada![]()
İyi yetiştiriyorsun canım1 saat kadar![]()
Aynı beninşallah değildir bende çok korkarım kediden bizimkilerde istiyor ama ben giderim evden dedim şimdi sesleri çıkmıyor
Artık masumlar ı izlemiyorum ya .o kadar üzüleçek şeylerin üstüne bide bunlar eklenmesin.sırf acı .başka bişe yokİyi akşamlar kızlar
Küçüğümü kreşe bıraktıktan sonra pazara gittim 70 tl harcadım
Gelince yerleştirdim
Kahvemi içtim sakinlikte
Kıymalı makarna salata ayran yqptım
Kreşe gittim aldım kızımı büyüğüm spordaydı onun yanına uğradık ordan anneme geçtik sonra büyük kızım geldi çıktık markete gittik 2 parça şeye 100 tl verdim eve geldik
Kızlar yemek istemiyormuş
Her zaman ki halleri
Sucuklu tost yaptım yedik
Yemek te kaldı yarına artık yenirir
310 tl elektrik gelmiş
Küçüğümü uyuttum aldım çekirdeğini kolamı masumları izliyorum![]()
Dünden beri azıcık kıymalı makarna bitemediSlm kizlar biraz boyun aģrım vardı mercimek çorbası Salata yaptım .dedim bugün yemekten yirtarim. Tabi benim kız dururmu başımın etini yedi yaş pasta diye artık markete gittik malzeme aldık .geldim pandispanya yaptım o pişerken namaz kıldım.antep fıstıklı 2 paket puding pişirdim keki ıslatıp aralarına döktüm. Çok pratik oldu umarım tadıda güzel olur.
eşim 2 kilo pekmez
2 kilo pestil
2 kiloda Bandırma sucugu siparis etmiş. Dün sucuklar geldi .bugünde diğerleri gelir.ev yapımı arkadaşlarının annesi koyde yapıyorlar .organik
Sil süpür yaptım
Ortalığı toparladîm
Çamaşır katladım
Mutfağın camini sildim.
günde kac kez yemek hazırlıyorum bilmiyorum.oğlan kendine yumurta kırdı demin
evin dış cephesi boyanıyor3000 verecez.
Eşim k.kartı limitini 10 bine yükseltti. Masraflar dağ gibi.
Kasım ayında kira yi peşin alacaz.o bayağı rahatlatır bizi
Günaydın canım menemen ve sıcak pide de var mıGünaydın kızlar
Çayı koydum kalkın hadi![]()
Günaydın canımGünaydın.![]()
Seni merak ettim. Kayınpederini de. Bakim dedim Menemen ve sıcak pide mi?Günaydın canım menemen ve sıcak pide de var mı
Günaydın canım
Hangi rüzgar attı seni buraya![]()
Yaaaa canım benim bugün çıkıyor Kayınbabam hastaneden iyi çok şükürSeni merak ettim. Kayınpederini de. Bakim dedim Menemen ve sıcak pide mi?Bugün kutsal kabak günü.
artık gezici diyet kaptaniyim.
![]()
Çok sevindim.Yaaaa canım benim bugün çıkıyor Kayınbabam hastaneden iyi çok şükür
Regl olacam yaaaa doymak bilmiyorum benim bu iştahımı kapatmam lazım çok zor durumdayım![]()
Hahahaha gel sana mangal yakayım zayıfsın kız inceciksin fitsinnnnnn 1 günden bir şey olmazÇok sevindim.
Ben yerim kabağımi. Sen ye sıcak pideyi. Adaletsiz dünya.
![]()
1 günden birşey olmuyor da 1 günde duramıyorum. Korkuyorum.Hahahaha gel sana mangal yakayım zayıfsın kız inceciksin fitsinnnnnn 1 günden bir şey olmaz![]()
Evet o konuda haklısın canım boğaz bir açılınca devamını kontrol etmek zor oluyor1 günden birşey olmuyor da 1 günde duramıyorum. Korkuyorum.![]()