🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slm kizlar biraz boyun aģrım vardı mercimek çorbası Salata yaptım .dedim bugün yemekten yirtarim. Tabi benim kız dururmu başımın etini yedi yaş pasta diye artık markete gittik malzeme aldık .geldim pandispanya yaptım o pişerken namaz kıldım.antep fıstıklı 2 paket puding pişirdim keki ıslatıp aralarına döktüm. Çok pratik oldu umarım tadıda güzel olur.
eşim 2 kilo pekmez
2 kilo pestil
2 kiloda Bandırma sucugu siparis etmiş. Dün sucuklar geldi .bugünde diğerleri gelir.ev yapımı arkadaşlarının annesi koyde yapıyorlar .organik😊
Sil süpür yaptım
Ortalığı toparladîm
Çamaşır katladım
Mutfağın camini sildim.
günde kac kez yemek hazırlıyorum bilmiyorum.oğlan kendine yumurta kırdı demin😅
evin dış cephesi boyanıyor3000 verecez.
Eşim k.kartı limitini 10 bine yükseltti. Masraflar dağ gibi.
Kasım ayında kira yi peşin alacaz.o bayağı rahatlatır bizi

İyi akşamlar kızlar ❤️
Küçüğümü kreşe bıraktıktan sonra pazara gittim 70 tl harcadım
Gelince yerleştirdim
Kahvemi içtim sakinlikte☕☕☕

Kıymalı makarna salata ayran yqptım😋😋

Kreşe gittim aldım kızımı büyüğüm spordaydı onun yanına uğradık ordan anneme geçtik sonra büyük kızım geldi çıktık markete gittik 2 parça şeye 100 tl verdim eve geldik
Kızlar yemek istemiyormuş🥴🥴🥴

Her zaman ki halleri😭😭😭

Sucuklu tost yaptım yedik

Yemek te kaldı yarına artık yenirir🤗🤗

310 tl elektrik gelmiş🙈🙈

Küçüğümü uyuttum aldım çekirdeğini kolamı masumları izliyorum :süslü::süslü:
Artık masumlar ı izlemiyorum ya .o kadar üzüleçek şeylerin üstüne bide bunlar eklenmesin.sırf acı .başka bişe yok

Slm kizlar biraz boyun aģrım vardı mercimek çorbası Salata yaptım .dedim bugün yemekten yirtarim. Tabi benim kız dururmu başımın etini yedi yaş pasta diye artık markete gittik malzeme aldık .geldim pandispanya yaptım o pişerken namaz kıldım.antep fıstıklı 2 paket puding pişirdim keki ıslatıp aralarına döktüm. Çok pratik oldu umarım tadıda güzel olur.
eşim 2 kilo pekmez
2 kilo pestil
2 kiloda Bandırma sucugu siparis etmiş. Dün sucuklar geldi .bugünde diğerleri gelir.ev yapımı arkadaşlarının annesi koyde yapıyorlar .organik😊
Sil süpür yaptım
Ortalığı toparladîm
Çamaşır katladım
Mutfağın camini sildim.
günde kac kez yemek hazırlıyorum bilmiyorum.oğlan kendine yumurta kırdı demin😅
evin dış cephesi boyanıyor3000 verecez.
Eşim k.kartı limitini 10 bine yükseltti. Masraflar dağ gibi.
Kasım ayında kira yi peşin alacaz.o bayağı rahatlatır bizi
Dünden beri azıcık kıymalı makarna bitemedi🙈🙈

Selam kızlar küçüğümü uyuttum💞💞

Yaptım nescafemi aldım büskivi çikolata sadakatsiz izliyorum :KK76::KK76:

Seni merak ettim. Kayınpederini de. Bakim dedim Menemen ve sıcak pide mi? 😭 Bugün kutsal kabak günü. :KK11: artık gezici diyet kaptaniyim. 🙈
Yaaaa canım benim bugün çıkıyor Kayınbabam hastaneden iyi çok şükür🤲🤲🤲

Regl olacam yaaaa doymak bilmiyorum benim bu iştahımı kapatmam lazım çok zor durumdayım😁😁😁

Back
X