- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz mi sen gel kahvaltıya neler yaparımGünaydın canım menemen ve sıcak pide de var mı
Günaydın canım
Hangi rüzgar attı seni buraya![]()
Kaç yaşındaydı senin kızlar canımOlmaz mi sen gel kahvaltıya neler yaparım
Büyük okula gitmek istemedi
Öğleden sonra benle gelmek istiyor seni çok özlüyorum diyor numara o sabah gidiyor ben okulda değilim ya oglenci olsa istediği zaman yanıma gelebileceğini düşünüyor . İlkokula başlayınca nasıl olacak bilmiyorum![]()
Yaaa benimde annem okulumda öğretmen olsaydı her teneffüs yanına gitmek isterdim o yüzden kuzum da seninle aynı saat istiyorOlmaz mi sen gel kahvaltıya neler yaparım
Büyük okula gitmek istemedi
Öğleden sonra benle gelmek istiyor seni çok özlüyorum diyor numara o sabah gidiyor ben okulda değilim ya oglenci olsa istediği zaman yanıma gelebileceğini düşünüyor . İlkokula başlayınca nasıl olacak bilmiyorum![]()
Afiyet olsun zeynom bende çıtır tavuk yapacağım buggünSelam şekerler
Bütün tavuk haşladım suyuna çorba yaptım
Akşama tavuklu pilav yaparım seviyor herkes
Komşum oturmaya çağırdı öğlen ona giderim![]()
Tavuk diyince dünyalar benim çocukların oluyorAfiyet olsun zeynom bende çıtır tavuk yapacağım buggün![]()
Sen birde benim kızları görTavuk diyince dünyalar benim çocukların oluyor![]()
Şubatta 5 olacak . Cok haklısın zayıf noktalarımızı cok iyi biliyorlarKaç yaşındaydı senin kızlar canım
Bizi parmaklarında oynatmak istiyorlar taviz vermemek gerek biz çözümü biraz disiplin de bulduk
Sorma tatlım . Bunu kullansın hiç istemiyorum . Bazı öğretmenlerin çocukları var öğretmenler odasından çıkmıyor allahim kınamak istemiyorum ama öyle de cok cirkin . Biz hep çocukların yanlarında olamayız orda öğrenci olduklarını unutmamalılarYaaa benimde annem okulumda öğretmen olsaydı her teneffüs yanına gitmek isterdim o yüzden kuzum da seninle aynı saat istiyor
İlkokul öğretmenimin oğlu bazen bizim sınıfa gelir di Ayyy ne havası olurdu var ya![]()
Oooo iyi para biriktir bacım. Bizim bütün para boğaza gidiyorDünden beri azıcık kıymalı makarna bitemedi![]()
Çocuk işte canım ilgiyi her zaman severlerŞubatta 5 olacak . Cok haklısın zayıf noktalarımızı cok iyi biliyorlarbilerek aynı öğün olmak istemiyorum sınıftaki çocuklar falan ilgilenince cok hoşuna gidiyor kendi sınıfını istemiyor
Sorma tatlım . Bunu kullansın hiç istemiyorum . Bazı öğretmenlerin çocukları var öğretmenler odasından çıkmıyor allahim kınamak istemiyorum ama öyle de cok cirkin . Biz hep çocukların yanlarında olamayız orda öğrenci olduklarını unutmamalılar
Afiyet olsun canımCanımı kıymalı makarna istettiniz zaten sadece tarhana çorbası var yemek yapmam lazım bende kıymalı makarna yapayım kola ile yeriz![]()
Heeee ne demezsin çok biriktiriyomOooo iyi para biriktir bacım. Bizim bütün para boğaza gidiyor![]()
Aman ha aman biz 3 haftadır Kayra ile uğraşıyoruz çok şımartmayın her istediklerini yapmayın ve sorumluluk verin 1.sınıfta afalladı bizimki nasıl davranıp bizi bezdireceğini şaşırdı karşısında dik durunca yola gelmeye başladıÇocuk işte canım ilgiyi her zaman severler![]()
Çocuklar kesinlikle herşeyin farkındalar bizi nasıl kullandıklarını biliyorlar benim minnoş kreşte hiç ağlamıyormuş ama eve gelince bir dediği olmasın hemen ağlamaya başlıyorAman ha aman biz 3 haftadır Kayra ile uğraşıyoruz çok şımartmayın her istediklerini yapmayın ve sorumluluk verin 1.sınıfta afalladı bizimki nasıl davranıp bizi bezdireceğini şaşırdı karşısında dik durunca yola gelmeye başladı
Ohhhh afiyet olsun kuzularaSabahtan veri evi süpürmeye çalışıyorum ama bi mutfağı supürebildim
Bugün kıymalî tantuni yaptım. Akşam mayali hamur yoğurdum sabah kalkınca da lavas açtım 10 dk da 10 tane
Bi posta yedik öğlen oğlum geldi yedi üstünede yaş pasta ndan yedi gitti.birazdan gelir anne ben aciktimmmmsuan eşim yemek yiyor.
Kızın dersi bitti inşallah yarın son.haftaya okul başlicak inşallah bi daha kapanmaz![]()
İhtiyaç hiç bitmiyor canım bazen de görünce ihtiyaç olmasa daha alasımız geliyorkendine kıyafet çanta almam lazım kartım dönsün onları halletcem kitap alcam ders çalışmak istiyorum.Çok şey istiyorum ama zamanımı verimli kullanamıyorum