- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.maaşa 14gün var lütfen ileri tarih söylemeGunaydin şekerler
Mayışa kaldı 15 gün![]()
Bu iki benim maaş geldiği gibi gidicek o yüzden ha bir gün önce ha bir gün sonraGünaydın canım.maaşa 14gün var lütfen ileri tarih söyleme![]()
Bende arada köprü görevi görüyorum geleni aktarıyorum aynı günBu iki benim maaş geldiği gibi gidicek o yüzden ha bir gün önce ha bir gün sonra
Ama araliktan sonra müthiş planlarım var![]()
Aynen öyle sağlık olsun hersey hallolur . Krediler bitiyor yenileri başlıyor . Elektrik süpürgesi almam lazım koridor icin kıs icin hali lazım . Hersey ateş pahası yaklaşılmıyor .Bende arada köprü görevi görüyorum geleni aktarıyorum aynı günAralıkta bizimde kredinin birisi,çocuğun okulu,araba bakımı,klima taksidi bitiyor.Amaaaa ocakta kasko sigorta vergi çocuğun yemek parası olacak
Yeni yıla güzel girecegız inş. sağlık olsun çalışalım okullar kapanmasın
![]()
bende şimdi okudum valiliğin açıklaması çok komik olmuş gerçekten insanları bu kadar saf yerine koymak nedir okumuş sadece kaymakam olmuş işte başka diyecek bişey bulamıyorumAynen öyle sağlık olsun hersey hallolur . Krediler bitiyor yenileri başlıyor . Elektrik süpürgesi almam lazım koridor icin kıs icin hali lazım . Hersey ateş pahası yaklaşılmıyor .
Dun Artvin Kemalpaşa da bir kaymakam öğretmen hosgeldiniz diyip emini uzattığı icin haddini bil diye azarlamış
Ne günlere kaldık cok üzüldüm öğretmen icin . Bu nasıl bir ego hiç savaşı anlamak imkansız .
Ben 657 Li olarak artık kimseye bisey demiyorum . Önceden olsa velilerle tartışırdım ilgilenmezlerse söylerdim , idareye haksızlık yapınca söylerdim . Artık umrumda degil ben sadece görevimi yapıp çıkarım bizi samar oğlana çevirdilerbende şimdi okudum valiliğin açıklaması çok komik olmuş gerçekten insanları bu kadar saf yerine koymak nedir okumuş sadece kaymakam olmuş işte başka diyecek bişey bulamıyorum
Bende gördüm o haberiAynen öyle sağlık olsun hersey hallolur . Krediler bitiyor yenileri başlıyor . Elektrik süpürgesi almam lazım koridor icin kıs icin hali lazım . Hersey ateş pahası yaklaşılmıyor .
Dun Artvin Kemalpaşa da bir kaymakam öğretmen hosgeldiniz diyip emini uzattığı icin haddini bil diye azarlamış
Ne günlere kaldık cok üzüldüm öğretmen icin . Bu nasıl bir ego hiç savaşı anlamak imkansız .
Canım zeynomBende gördüm o haberikaymakam olmak önemli değil insan olup insana insan olduğu için değer vermek önemli
Öğretmenlerimiz çokkk değerli iyi ki varsınız![]()
Ne ilgilisin masallah arkadaşımaSelam kızlar
Dünden tavuklu pilavı var
Kuru fasulye ısladım et çıkardım etli kurufasulye salata yaparım yeter
Yarın eşim annesine gidecek abisi geldi yurtdışından
Bizde gitsek iyi olur ama Kayra nın düzenini bozmak istemiyorum ödevler de çok oluyor biz gitmeyeceğiz bir gün kalıp gelecek eşim
Canım öğretmenim herşey yavrularımız içinCanım zeynom
Ne ilgilisin masallah arkadaşıma
Keske her Veli böyle olsa nasıl olur ogrencilerimiz
Ama oyaptigin çıtır tavukta çok guzelÇocuklar kesinlikle herşeyin farkındalar bizi nasıl kullandıklarını biliyorlar benim minnoş kreşte hiç ağlamıyormuş ama eve gelince bir dediği olmasın hemen ağlamaya başlıyor
Ohhhh afiyet olsun kuzulara
Bugün çıtır tavuk yqptım 2 side bayıla bayıla bitirdiler
İhtiyaç hiç bitmiyor canım bazen de görünce ihtiyaç olmasa daha alasımız geliyor![]()
Bende okudum o haberi cok sinirlendim.bu nasıl bi Kibir dir arkadaşAynen öyle sağlık olsun hersey hallolur . Krediler bitiyor yenileri başlıyor . Elektrik süpürgesi almam lazım koridor icin kıs icin hali lazım . Hersey ateş pahası yaklaşılmıyor .
Covid değildir inşallah canımKızlar bogaz agrisindan duramıyorum
Yarın kursum başlıyor güzel ek gelir olacak .
Dur annesi ilk ay geçsin kabak çiçeği gibi açılacak herseyi okuyacakOğluşum "ellik" kelimesini kendi bulacak kıvama geldiçok şükür bugünü de gördüm
![]()