Hukukçu varsa lütfen yardım

Fakirlikten sormadım avukatım da var, L Lefina nin dediği gibi panik halinde sormuş bulundum. Anlayışınız için çok teşekkür ederim, son baktığımda yorum yoktu, o yüzden yorum yapılmaz deyip sayfayı kapattım.

Olaya gelecek olursak, eşimle ayriyiz ve bir çocuğumuz var. Boşanma davası bir yıldır sürüyor. Çocuğumdan evde bir bayanla uyuduklarini vs duydum. Yatılı vermedim. çocuğuma babasının iş yerinden bayanlarin fotoğrafı gösterdim, o da gösterdi şu kişi diye. Ortak arkadaşımiz vardı ona bayanın kim olduğunu, çocuğumun anlattıklarından bahsettim. Çocuğuna inan vs dedi. Bu arkadaşın kocası da gidip bayana anlatmış. Cimer den şikayetçi oldular. Eş kişisi de bana bittin sen, çocuğu da alacağım vs deyince bende durum incelensin, çocuğumdan duyduklarım bunlar bunlar, beni tehdit ediyorlar , olayin incelenmesini diye dilekçe yazdım, şikayetçi oldum, soruşturma açıldı.Soruşturma tamamlandı ve takipsizlik kararı verilmiş. Şu anda davacı olacaklarını söylediler. Avukatım rahat olmamı söyledi, bir avukata daha danıştım, o da rahat ol bir şey çıkmaz bu işten dedi ama çok huzursuzum. En kötü ne olur onu merak ediyorum

Ay iyi ki hukukçu olmamışım.
Konuya bi bakim dedim , kafam tepetaklak oldu hepsi bir duyar kasmış:)
Ülkemizde neden doğru düzgün adalet sağlanamıyor anlamış oldum :)
Aynen bunun kesinlikle riyakat esası ve paralel yapılanmayla asla alakası olamaz tamamen avgatlar yüzünden
Oturduk sizin gibi aydın bi zihnin adalete el atmasını bekliyoduk yıllardır çok şükür hızır gibi yetiştiniz

Hiç mesleki kavgalara bulaşmadan cevap vereyim en kötü ihtimal para cezası alırsınız. O da iftira attığınız kesinlesirse...gerçekse zaten her türlü tel kayitlarindan ispat edersiniz

Öncelikle avukat değilim.
Konunuzu da hatırladım. Haksiz oldukları için yandım yandıma düşmüşler. Ama neden takipsizlik kararı verildi?
Oğlunuzla konuşulmadı mı?
Pedagog eşliğinde söylediklerinin doğru olup olmadığını araştırabilirlerdi.

Hiç mesleki kavgalara bulaşmadan cevap vereyim en kötü ihtimal para cezası alırsınız. O da iftira attığınız kesinlesirse...gerçekse zaten her türlü tel kayitlarindan ispat edersiniz
Hayır konuşulmadı. Olay kapanmış bir şekilde. Beni rahat bıraksalar yeter

Valla ben aydın bir zihin oldugumu iddaa etmedim zaten.adalet sistemimizde ülkemizde malum herkes bilir nasıl işlediğini..avukatları suçlamadım ne haddime , düzen avukatları bile ne hale getirmiş ki kendi aralarında bile doğruyu bulamıyorlar burda tartışıyorlar.aynı eğitimi almış avukat olmuş insanlar tek soruya aynı cevabı vermemiş.aynı ilahiyatçılarında aynı soruya farklı cevap vermesi gibi.ülke buyüzden bu halde demekten kastım buydu.neyse sorun yok sizin gibi insanlardan etrafta çok anlamadan sallayan..alışkınız yani.

Bu davadan birşey çıkmaz.. Memuriyetinden de olmazsın.. Avukat olmadığım halde ben bile biliyorum :)

Bana kıvırıyorsunuz gibi geliyor neyse ki ben de buna alışkınım, sorun yok..

Burası egomuzu tatmin etme yeri değil . Kendimizi ispatlama yeri hiç değil . Avukatçılık oynayıp komik duruma düşmeyelim lütfen . Paragraf paragraf yazılar ne gerek varsa . Sevgili konu sahibi , anladığım kadarıyla ortada henüz bir dava yok . Hakkınızda şikayet yapılmış olabileceğini düşünüyorsunuz . Bu durumda yani verdiğiniz bilgiler ışığında şayet savcı dava açmaya değer görüp takipsizlik vermezse , memuriyetinize falan zarar gelecek bir durum olduğunu düşünmüyorum . Neticede para cezasına hükmedilebilir

Oncelikle ceza alsan bile( kişilerin huzur ve sukutunu bozmak olarak değerlendirilebilir) hagb verilir.
Ceza davası olarak bir şey çıkmaz. Zaten çıkmamış. Hukuk davası olarak da memuriyetine en ufak bir etkisi de olmaz. ( ceza davaları ve hukuk davaları ayrıdır)
Boş yere stres yapma.
Avukatın savunmanı nasıl yapacağını söylemiştir zaten.
Aklına takılan ayrıntı olursa özelden mesaj atabilirsin

İnan okumadım bile. Uzun uzun yazma bana okumuyorum.
Olay dediğim gibi oldu kadin panikle açmış konuyu sorduk daha detay verdi yardimci olduk. Özel mesajla daha fazla yardimci olacağız.
Haksız çıktın artık uzatma.

İki avukat kavgası
Bu kaçıncı seviye ya
İnternette gördüğün birkaç sert yoruma kavga diyorsan ben sana söyleyim dışarı hiç çıkma prenses.
Gerçek Hayat çok daha acılı ve şiddet dolu
"Bu kaçıncı seviye ya " kalıbı 2 sene önce Twitter'da yaygındı hala kullanılması üzücü ya.

Kavga eden avukat iticiligi.
Tartışmayan avukat candır.
Yorum yapıyoruz ki...
Biz de kavga etmeseymisiz o zaman. ..

Bu kalıpları da kullanırsın sen şimdi
Biraz takip edelim gündemi. Hızlı değişiyor o kalıplar.
Şu hukukculari da bu kadar abartmayin. Sonra zor zamanınızda belki içinizi rahatlatmak için soru yazıyorsunuz kim size bu kadar bilgiyle yardım etsin diye sizi azarlama haddini kendilerinde görüyorlar.
Sonra da yok mahkeme süresi, yok zamanaşımı diye carpitiyorlar. Millet de inanıyor.
Asıl derdi yardım olsa güzelce
"Az bilgi vermissiniz biraz daha detaylı anlatır mısınız" yazar.
Kadın anlattıktan sonra da bildiği kadar bir şeyler söyler sonra yönlendirir.

Tamam sensin

Coook teşekkür ediyorum, sanırım gereksiz yere kafamı yoruyorum. Var olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…