hukuksal anlamda yardım edebilirim

hkkddm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
13
0
86
Adana
arakadaşlar vaktim oldukça bakıyorum.Buradan yardım edeceğim konular olursa sizlere seve seve yardımcı olurum.

Merhaba

Öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum ..

Babamın hisseli bir arsa tapusu var. Tapusunda arsanın hangi bölgesinin ona ait olduğu belediyeden onaylanmıştır.

Belediye arsamızın bir kısmında yol geçirmiş ve bir kişide bizim arsamızın kalan yarısına bina yapmış. Bu sorun ile izleyeceğimiz adımlar nelerdir. Belediyeye şikayet dilekeçesi yazacaksam bana örenek gönderebilir misiniz?

arakadaşlar vaktim oldukça bakıyorum.Buradan yardım edeceğim konular olursa sizlere seve seve yardımcı olurum.

merhaba cinsel saldırı ve kasten yaralama konusnda yardımınıza ihtiyacım var.1 hafta önce tanııdğım birisi tarafından cinsel saldırıya uğradım.durum oldukça ciddi.eğer ilgilenirseniz bu duruöu özelden anlatmak istiyorum.teşekkür ederim

Selamlar ve teşekkürler öncelikle.
Bunca insanın problemi arasında belki beni ufak bişey gibi görünse de gerçekten de beni fazlasıyla yoran bir durum oldu.Sorun gürültücü komşularımız.Gece gündüz demeden balkonda sürekli yüksek sesli müzikler tv falan açıyorlar.Yetmezmiş gibi konuşma bağırma kahkaha sesleri,tabak çatal sesi,gecenin 4 ünde bile gürültüyle uyanıyoruz.Bahçede 3 tane köpekleri var hiç bir saat susmuyorlar.Yok sayıp uyumaya çalışıyorum ama gürültülerinden bir dakika olsun dalamıyorum bile.Bu yüzden çoğu zaman işe uykusuz yarım yamalak uykulu gittiğim oldu.1 kaç defa annem kibarca uyardı tınlamadılar,1 2 defa polisi aradım onlar da yoğunluktan bakmaya bile gelmediler.Acaba bunları susturabilecek yasal uyarı yolu yok mu,başvurulabilecek bi yer falan:26:

merhaba avukat hanım ben size birşey danışmak istiyorum benim ablam eşinden boşanıcak ama emekli ablam emekli olduğu için nafaka alamazmı şimdi bu durumda eşinden alırmı,ayrıca 4 adette evleri var
2 tanesi eniştemin 2 tanesi ablamın üzzerine bunların paylaşımı nasıl olur sizce ablam sorunları olduğu için bandırmadaki kendi evine gitti eniştem ankarada kaldı bu durumda evden gittiği için ablam suçlumu olur,2 tanede yetişkin çocukları var erkek kuzenim askerde kız kardeşide üniv. okuyor bunların nafaka olayları nasıl olur yaşları 18 den büyük çünkü ablam çok dolduruşa geliyor arkadşlarının hergün şöyle yapıcam böyle yapıcam yani tazminat falan dio çok aklımız karıştı yardımcı olursanız bu sorduklarıma çok sevinirim çünkü eniştem nafaka vermek istemiyor emeklisi var diye sanırım ablama ayrıcada evin birini vermek istiyor gibi bir durumları var

Merhaba

Öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum ..

Babamın hisseli bir arsa tapusu var. Tapusunda arsanın hangi bölgesinin ona ait olduğu belediyeden onaylanmıştır.

Belediye arsamızın bir kısmında yol geçirmiş ve bir kişide bizim arsamızın kalan yarısına bina yapmış. Bu sorun ile izleyeceğimiz adımlar nelerdir. Belediyeye şikayet dilekeçesi yazacaksam bana örenek gönderebilir misiniz?

merhaba
öncelikle belediyenin arsanızı kamulaştırmaya karar vermesi ve bedelini size ödemesi gerekir
ödemediyse kamulaştırma bedelini talep etmelisiniz
şartları varsa kamulaştırma kararının iptali de istenebilir
haksız yere yapılan binanın yıkılmasını talep edebilirsiniz
veya bu mümkün değilse arsanın bedelini talep edebilirsiniz
XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba;
Ben 2006 yılından beri özel bir şirkette çalışmaktayım.önümüzde Haziran ayında evlilik nedeniyle ayrılacağımı bildireceğim.Noter aracılığıyla bildiri gerçekleştirmek istiyorum.Noterde nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor ki tüm haklarımdan yararlanabileyyim.Ve kadın işcinin evlilik tazminat hakkının doğurduğu yasal madde nedir.yani öyle bir dilekçe göndermek isityorum ki açıkcası önüme hiç bir engel koyulmasın istiyorum.Bu arada 08.08.2010 tarihinde evlendim.Henüz 1 yılım do:44:lmadı.Bildiğim kadarıyla ihbar süresi yok.
bu konuda bana yardımcıolursanız çok sevinirim.Elim kolum bağlı.kıdamimi almak zorundayım çünkü borcum var.

Back
X