Mahkemeye cagriliyor ama ispat edemiyor imzayi atmadigina..bilir kisiye arastir diyolar ama bilir kiside bu senin imzan deyip cikiyor isin icinden..İspatlar tabi ki önce senede itiraz et sonra karşı dava aç
Adli tıp iste canım orda çözerken ancakMahkemeye cagriliyor ama ispat edemiyor imzayi atmadigina..bilir kisiye arastir diyolar ama bilir kiside bu senin imzan deyip cikiyor isin icinden..
Peki adli tipa mahkemenin mi gondermesi gerekiyo? Kusura bakma onemli bi konu bu..Adli tıp iste canım orda çözerken ancak
Evet mahkemenin yönlendirmesi lazım karşı dava açabilirsin bunun içinPeki adli tipa mahkemenin mi gondermesi gerekiyo? Kusura bakma onemli bi konu bu..
Dava acarsiniz imza karsilastirilir mahkemede. Taklit imza birebir tutmaz illaki farklilik olur. Ozellikle onceden imza sirkunuz varsa onu delil gosterip iptal edersiniz.arkadaslar basit bi soru.. isteyen istedigine maddi manevi tazminat acabilir mi?
Ayrica sahte senet duzenlemek olayi kolay mi? Soyle sorayim; biri birinden borc almis ve beni guyya vekil gostermis. Ama bahsedilen borc alani vereni tanimiyorum. Senetteki imza benim imzam cunku is yerinden imzami almislar muhtemelen...bu senetlerin sahteligini nasil ispatlarim?
(Bu konuyu baskasinin adina actim buarada, bahsedilen kisi ben degilim)
Is yerinden imzasini almislar..bu demek oluyorki aslinda onun her hangi bir evrak uzerine attigi imzayi almislar.. yani imza onun elinden cikna.. ama senet uzerine atmamis..Dava acarsiniz imza karsilastirilir mahkemede. Taklit imza birebir tutmaz illaki farklilik olur. Ozellikle onceden imza sirkunuz varsa onu delil gosterip iptal edersiniz.
Detaylari simdi okudum bilir kisi imza senin deyip cikamaz isin icinden. Detayli rapor yazar su harfin gagasi du harfin kuyruğu birebir imzadir vs diye rapor verir benzerlik varsa.
Mahkeme hem eski imzaları resmi kurumlardan toplar hem inceleme için yeniden imzalar alır oturarak ayrı ayakta ayrı bir sürü imza vs vs
Bilirkişi de her bir harfi irdeler vs vs
Bastırma şekli yazım karakteri vs vs
Bilirkişilerim en güzel ve gerçeğe uygun rapor düzenledikleri alandır
Iyide evrak uzerinden imza alamazlar ki. Ne yapmislar kesip yapistirmislar mi. Kopya kagidi ile kopyasini alsalar bile iz birakir evrak uzerinde bilir kisi bunu anlar..Is yerinden imzasini almislar..bu demek oluyorki aslinda onun her hangi bir evrak uzerine attigi imzayi almislar.. yani imza onun elinden cikna.. ama senet uzerine atmamis..
Is yerinden imzasini almislar..bu demek oluyorki aslinda onun her hangi bir evrak uzerine attigi imzayi almislar.. yani imza onun elinden cikna.. ama senet uzerine atmamis..
Acamaz isteyen istediğine.arkadaslar basit bi soru.. isteyen istedigine maddi manevi tazminat acabilir mi?
Ayrica sahte senet duzenlemek olayi kolay mi? Soyle sorayim; biri birinden borc almis ve beni guyya vekil gostermis. Ama bahsedilen borc alani vereni tanimiyorum. Senetteki imza benim imzam cunku is yerinden imzami almislar muhtemelen...bu senetlerin sahteligini nasil ispatlarim?
(Bu konuyu baskasinin adina actim buarada, bahsedilen kisi ben degilim)
Ama neden : ( sirf su smileyi kullaniyorum diye miAcamaz isteyen istediğine.
Ama ben sana açacağım. Seni temin ederim ugrasacagim
Isim soyisim tc si yazıyor mu ?Mahkemeye cagriliyor ama ispat edemiyor imzayi atmadigina..bilir kisiye arastir diyolar ama bilir kiside bu senin imzan deyip cikiyor isin icinden..
Acamaz isteyen istediğine.
Ama ben sana açacağım. Seni temin ederim ugrasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?