• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller HUMIC adlı markayı kullanan arkadaşlar var mı_

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

mfcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
38
0
36
Adana
HUMIC markası ile ilk kez 6 ay önce doktor tavsiyesi ile tanıştım. HUMIC akne yüz temizleme ürününü kullanmamı önerdi cilt doktoru ben de kullandım ve çok memnunum ve diğer ürünlerinide kullanmak istıyorum ve kızlar size sorum bu markayı kullanıpta benım gıbı memnun olan var mı bu arada bu benim ilk başlığım:)

Merhaba
Ben 2 gün önce humic saç besleyen ve uzatan şampuan aldım..Eczaneye eosse saç uzatan şampuan almaya gittim fakat bana bu markayı önerdi işin doğrusu 2 gün olmasına rağmen dibimden azıcık geldiğini farkettim...başka kulanan var mı acaba?

arkadaşlar bende bugün internet de diona at kuyruğu şampuanını gördüm nasıl kullanan var mı?

Merhaba
Ben 2 gün önce humic saç besleyen ve uzatan şampuan aldım..Eczaneye eosse saç uzatan şampuan almaya gittim fakat bana bu markayı önerdi işin doğrusu 2 gün olmasına rağmen dibimden azıcık geldiğini farkettim...başka kulanan var mı acaba?
Yaklaşık bir sene önce doktorumun önerisiyle Humik yenileyici şampuan ve serumunu aldım..İlk bir ay bir şey anlamadım ama şu anda çook memnunum küçük küçük saç tüylerim canlandı ve çoğaldı Dr hanıma çok teşekkür ediyorum.İsteyene doktorumun adını verebilirim.(Şunu beklemeyin ama bu şampuan saç çıkarmıyor.)...

Back
X