- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- Konu Sahibi Fairy Tale
Evet, yine sildim şekerim
Hadi alalım ispiyoncu arkadaşlardan nur topu gibi Kib'leri
Hadi alalım ispiyoncu arkadaşlardan nur topu gibi Kib'leri
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kösem ol
Hürrem ve mahidevran birbirleriyle mücadele edip her ikisinde zarar gördü oysa köşem direk tahta oynadi
nişanlınızı seçim yapmak zorunda bıraktıysanız verdiği cevap çok anormal değil,ama düzgünce izah ettiyseniz evet biraz saçmalamış ,
Sonuç ortada olduğuna göre sen söyle hangisi
ama bence daha büyük oyna Kösem ol arkadaşın dediği gibi :)
Mahidevran olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin yoksa hayatınız boyunca mutsuz olursunuz..
Etkileyecek başka birşey söylemek istemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun..
Adamin ailesini resmen kucumsuyorsunuz. Sizi düsünmüs kv. Bayramlik hediye almak istemis. Ama siz giyim zevklerini kucumsuyorsunuz. Asagilamissiniz. Sevindim onlarin adına. Insallah mutevazı iyi niyetli bir gelinleri olur.
O zaman akışına bırakın.Cevabınız için teşekkür ediyorum,
Aslında etkilememek için söylemediklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama işte bazen o kadar cesur olamıyorum.
Hep bir umut ne yazıkki, 8 yıldır koskoca şehirde bir başımayım. İlk defa birini ailemin önüne çıkardım, onların yaşadığı yerde nişan atmak dul olmak gibi birşey. Bilmiyorum kafam çok karışık ama şuan gercekten araftayım ..
Şu durumda hürrem olmanı tavsiye ederim mahidevran anlatmaya çalıştığından hırsından kaybetti canım bendede görümce var 3 tane biliyorum bu durumları
Tarihe gömülmüş dalavereci hiçbir kadın olma. Kendin ol. Nasıl mutlu olacaksan öyle ol. Yalnız atacağın her adım öncesi nişanlının yukarıdaki cümlelerini hatırla. Sevdiği kadından vazgeçmek, yerine hemen yenisini bulmak bu kadar kolay olmamalı bence."Annem veya ablalarımdan rahatsızsan, kusura bakma. Bi tercih yapmam gerekirse onları seçerim. Aile bulmak zor, eş bulmak kolay."
Çok cahilce bir " dolduruş" lafı etmiş. Sonra çok pişman olur. Hiçbir erkek kendi aklıyla böyle bi laf etmez. Ya anne ya eş onu benim gibisini bulamazsın ben şöyleyim böyleyim sana şunu yaptım bu hakkım var demediği sürece anne ile eş arasında kendi kendine kıyas bile yapmaz, yapamaz