Huy mu? Hastalık mı?

Aynen öyle sonuçta yine kötü olacağım yine benim ailemi kıskanmaya devam edecek yine bu olaylar yaşanacak en azından böyle kötü olayım

Yuh buna intihar edecekse gerçek derdi olursa ne yapacak acaba

Ayy inanmıyorum, ben yakın bir yerdeler diye düşünmüştüm nedense. Aaa bencillige bak ya. O kadar yoldan sırf egolarını tatmin için çağırıyorlar.
Baba da iskele babası ufacık çocuğu 7 saat yola ayaklarina götürecek anasının nazı için, tam dayaklıklar ya. Adamın önceliği kendi ana babası çok yazık...

Sizin esinizde saglikli degil yalniz hadi anasini kendi nazlasin istedigi kadar ama size ve 3 yasinda ki bebesine bu eziyeti yapmamasi lazim kvniz esinizi coktan hasta etmis bile esinizde anasindan sikayet edip size herseyi yaptirmis ama
Ben gelmeyeceğim ne dersen de dedim o zaman bağlar kopsun gitsin yeter ben yoruldum dedi ben de yoruldum bu zamana kadar alttan aldım daha fazla almak istemiyorum dedim. Psikiyatriden randevu alacağım seninle gideceğiz anneni onlara anlatırsın ben doktor değilim dedim kabul etti doktora gitmeyi

Aynen öyle sonuçta yine kötü olacağım yine benim ailemi kıskanmaya devam edecek yine bu olaylar yaşanacak en azından böyle kötü olayım
Çocuğunuz da etkilenir. Küsme malesef öğrenilen birşey. Çocukken yetişkinlerde görüp kendinize alıyoruz. Bir de küsenin ne kadar suyuna giderseniz o kadar küsme alışkanlığını pekiştirmiş olursunuz.

Tedaviyi reddetmeyişinin sonucunu torunundan uzaklaşmak olarak görsün de belki kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…