Huy mu? Hastalık mı?

Allahtan başka şehirlerde yaşıyoruz diğer türlü kaçıp giderdim zaten annemlere. Çocuğumun böyle anlara şahitlik etmesini istemezdim iyi ki yakın değiliz. Karısı bu denli hastalanan adam karım normal mi diye sorgulayacağına oğlunu arayıp çemkiriyor yazık ya

Oglunu karisindankiskanan,gelinin ailesini kiskanan tipik turk kvsi hastalikla ilgisi varmidir bilemem varsada tum kvler hasta o halde allah size sabir versin

Kayınvalidenin içinden Deccal çıkmış resmen. Benimkide aynısı ama bu kadar ileriye gidemedi kayınpederim ve görümcem sayesinde. Hastalık değil bu kötü biri kayınvalidrniz

Huy huy
Kani bozuk hastalığın altına siginiyorlar

Canı cehenneme. Umrunuz duymasın

Kayınvalidenin içinden Deccal çıkmış resmen. Benimkide aynısı ama bu kadar ileriye gidemedi kayınpederim ve görümcem sayesinde. Hastalık değil bu kötü biri kayınvalidrniz
Bir de o kadar neşeli keyifli biriydi ki meğer her istediği yapılıyor diye öyleymiş görmüş oldum

Hiiiiç görme. Elin delisiyle uğraşmak zorunda değilsin kocası pışpışlasın oğlu pışpışlasın sen hiç oralı olma.
Oralı olmasın ama bence birilerinin boylelerine 'herkese bu tavrının sokmeyecegini' öğretmesi gerekmiyor mu

Oralı olmasın ama bence birilerinin boylelerine 'herkese bu tavrının sokmeyecegini' öğretmesi gerekmiyor mu
E tamam işte görmezden gelip iletişimi kessin. Ağlasın zırlasın kendini pataklasın isterse. Baktı ki gelin oralı değil insan olur herhalde. Konu İlk açıldığında konu sahibine görmezden gel demiştim başta. Düşün kadın kendi ailesini bu kadın yüzünden çocuğunun doğum gününe çağıramamış. Başkası olsa zıkkımın pekine gelmesin derdi. Konu sahibi şimdiye kadar iyi bile dayanmış.

Çocuk sizin çocuğunuz keyfinize göre kutlayın birdahakinsefere. Kimsenin de gönlünü etmeye çalışmayın.

Kesinlikle bunca yıl alttan alıp özür dileyerek hata etmişler , pekistirmisler sadece. Sallamayın Kudüs'ün otursun

Eşiniz bu sefer de annemler gelsin dediğinde gelsin onları engelleyen yok demek yerine orta yolu bulmuşsunuz ama yine de memnun edememişsiniz.Bence eşiniz sizin gibi kadını öpsün başına koysun.Ama sürekli idare ederseniz olan size olur bir süre sonra göreviniz haline gelir söyleyeyim

Benim kv de bipolar hastasıydı. Haziran ayında rahmetli oldu. Birebir anlattıklarınizi yapıyordu malesef. Hatta daha fazlasını. Benim ailemi kıskanıp kıyaslamalar yapıyordu. Olmayan şeyler kurup eşimi arayıp kavga ediyordu. Ama benim yüzüme bir gün bile bir şey demedi. Onlara gittiğimizde sanki beni çok seven, beni gördüğüne çok sevinen biri gibi davranıyordu. Manik donemlerinde kafayı bana ve eşime takip illa ki eşimi çıldırtacak kavgalar çıkarıyordu telefonda. Tabi narsist kp manipulasyonuna da çok geliyordu. Aslında üzülüyordum haline. Kp'in parasi çok kıymetlidir. Varlıklı insanlar olmalarına rağmen kadincagiza düzenli terapi aldırmadı. yıllarca sadece ilaçlarla sürdürdu hayatını. Çoğunlukla da depresyondaydi. Mevsim geçişlerinde manik döneme giriyordu. İşte o zamanlarda eşimin canına okuyordu.

Şimdiye kadar niye gelmediler ki zaten gelseydiler dedim işte annemi biliyorsun zart zurt demeye getirdi sanki benim ailem onların gelmesine engel olmuş gibi konuştu ben de herkese kapım açık evim de müsait herkesi aynı anda ağırlayabilirim dedim ama yok annem kafaya takar yok şöyle yok böyle derken beni bu çözüme itti yapacak bir şey yok malesef

Siz benim paralel evrende bir kopyam gibisiniz bipolar kv narsist cimri bir Kp. Hepsi aynı gerçekten tüylerim diken diken

Idare etmek zorunda degilsiniz tabi ki. Gitsin tedavisini olsun. Acikcasi sirf k.validem kiskaniyor diye annemleri cagirmamazlik etmezdim ben. Benim k.validemde de var bu durum. Annemlere yakin otuemayi tercih ettim. Surekli annenler geliyor mu, en son ne zaman geldi, bize ayni bahcede bitisik ev lazim falan demeye basladi. Esime de gelin mi aldik damat mi verdik belli degil demis. Ben cevabimi veriyorum net birsekilde size de tavsiye ederim. Milletin nazini cekmek icin evlenmedik, darilan darilsin bosverin.

başınız sağolsun bu arada neden vefat etti kayınvalideniz

Gerçekten öyle hatta 23 nisanda istanbulda bir deprem olmuştu eşim de işi gereği şehir dışına çıkacaktı korkudan apar topar otobüse atladım annemlere gittim kv beni engelledi kocamı da arayıp başka bir konu için cemkirmiş işte kendini geliştirmiyorsun kitap okumuyorsun falan diye aşırı saçma bir sebepten kavga etmiş aradığında da kocam kitap okuyormuş zaten şaka gibi ya

Yaaa ayni depremde annemlere kalmaya gittik, benim kayinvalidemde neden onuda cagirmamisiz annemlere kalmaya diye kizmis, tavir aldi. Esimde tersledi, boyle yaparsan tek basina kalirsin dedi. Burada birazda este bitiyor iş. Onun annesini frenlemesi lazim. Kocanizinda dogum gunune annemler gelecek sizinkiler gelmesin onerisi sacma. Valla dua etsin sizin gibi birine denk gelmis. Yine de sabirlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…