- 28 Aralık 2019
- 1.357
- 4.401
- 133
- 44
- Konu Sahibi helobitter
-
Teşekkür ederim. Sizler sağ olun.başınız sağolsun bu arada neden vefat etti kayınvalideniz
Bugün hala bana diyor ki keşke takipten çıkmasaydın ya sorun sence bu mu dedim bu kadın depremde anneme gittim diye beni engellemiş biri seninle de saçma sapan bir sebepten ötürü kavga etmiş biri ben çıkarmasam önümüze başka konular çıkacak hiç bitmeyecek annenin krizleri dedim farkındayım diyor bir deYaaa ayni depremde annemlere kalmaya gittik, benim kayinvalidemde neden onuda cagirmamisiz annemlere kalmaya diye kizmis, tavir aldi. Esimde tersledi, boyle yaparsan tek basina kalirsin dedi. Burada birazda este bitiyor iş. Onun annesini frenlemesi lazim. Kocanizinda dogum gunune annemler gelecek sizinkiler gelmesin onerisi sacma. Valla dua etsin sizin gibi birine denk gelmis. Yine de sabirlisiniz.
Allah rahmet eylesin insan üzülüyor boşa giden bir hayat bir yer gezmeden bir yer görmeden cimri kocayla kontrol edilemeyen duygularıyla göçüp gidecek bizimki deTeşekkür ederim. Sizler sağ olun.
Kalp krizinden vefat etti.
Evet gerçekten ilginç bir tesadüf.Siz benim paralel evrende bir kopyam gibisiniz bipolar kv narsist cimri bir Kp. Hepsi aynı gerçekten tüylerim diken diken
Estagfurullah burası dertleşmek için var Allah size narsist Kp ile sabırlar versin gerçekten bizimki de para gitmesin diye karısının doğum gününe gelmekten vazgecişine sevinmiştir bile yani eşimin öngörüsü böyle babama da bahane olmuştur annemin hastalığı benzin gidecek diye aklı çıkıyor dediEvet gerçekten ilginç bir tesadüf.
Kv vefatindan sonra daha iyi anladım ki onu zorlu ve çekilmez yapan hastalığından ziyade narsist kp miş.
İnanılmaz bir adam anlatsam roman olur. İnsanlari sevmez, bir kuruş harcamamak için kırk takla atar. Tam bir yalancıdır. İşleri lehine çevirmek için herkesi ayrı ayrı manipüle eder.
Uzak dursaniz da kurtulamiyorsunuz. Benim rahmetli kv bir şekilde bir mevzu yaratıp gunlerce telefonda eşimi yiyip bitiriyordu.
Şimdi kp kaldı geriye. Ama Haziran ayından beri acılı eş rolününun zirvesinde, abartılı bir oyunculuk sergiliyor. Hiçbirimiz inanmıyoruz ama katlaniyoruz.
Ben de bir dokun bin ah ısıt modundaymisim.. kusura bakmayın, konunuzu dagitmayayim.
Evet üzücü. Bir gün demişti ki:hayatımın yarısını hiç yaşamadım neredeyse çünkü senenin nerdeyse yarısında depresyon yüzünden yataktan çıkamıyorum.Allah rahmet eylesin insan üzülüyor boşa giden bir hayat bir yer gezmeden bir yer görmeden cimri kocayla kontrol edilemeyen duygularıyla göçüp gidecek bizimki de
Anlamıyor bence o da gitsin terapiyeBugün hala bana diyor ki keşke takipten çıkmasaydın ya sorun sence bu mu dedim bu kadın depremde anneme gittim diye beni engellemiş biri seninle de saçma sapan bir sebepten ötürü kavga etmiş biri ben çıkarmasam önümüze başka konular çıkacak hiç bitmeyecek annenin krizleri dedim farkındayım diyor bir de
Akıl alır gibi değil ya benimki de rahmini aldırmıştı taburcu olduğu gün Kp otoparkta boş yer bulamamış ücretli otoparka da koymamış kadını o halde iki sokak arkaya yürütmüşEvet üzücü. Bir gün demişti ki:hayatımın yarısını hiç yaşamadım neredeyse çünkü senenin nerdeyse yarısında depresyon yüzünden yataktan çıkamıyorum.
Kp tatile vs götürürdü ama o kadar zenginlik içinde ucuz otellerde tatil yaptirirdi. Uçak yerine otobüsle götürürdü. Kadincagiza saatlerce otobüs yolculuğu yaptırıp tatile götürdü,çok yoruldum demişti. Birkaç gün sonra denizde kalp krizi geçirip vefat etti.
Kesinlikle gitmesi lazım böyle bir anneyle büyümek illa ki hasar bırakmıştır psikolojisinde ara ara bunalımları oluyorAnlamıyor bence o da gitsin terapiye
O kadar iyi anlıyorum ki. Pintilikten neler yaptığını anlatmaya utanırım.Estagfurullah burası dertleşmek için var Allah size narsist Kp ile sabırlar versin gerçekten bizimki de para gitmesin diye karısının doğum gününe gelmekten vazgecişine sevinmiştir bile yani eşimin öngörüsü böyle babama da bahane olmuştur annemin hastalığı benzin gidecek diye aklı çıkıyor dedihatta dün bir sohbet arasında bir evden en az iki kişinin araba kullanmayı bilmesi lazım acil durumlarda hastaneye götürmek için falan dedim eşim dedi ki bizimkiler benzin gidecek diye evde ölmeyi tercih ederler dedi
Ayy aynı yaa bu kadar olur. Asla ücretli otoparka araba bırakmaz. Enayi mi ne erek var. Ölüyor bile olsa yürümeli.Akıl alır gibi değil ya benimki de rahmini aldırmıştı taburcu olduğu gün Kp otoparkta boş yer bulamamış ücretli otoparka da koymamış kadını o halde iki sokak arkaya yürütmüşsen burda bekle gelip alayım da dememiş nerden tutsan elinde kalıyor bizimkilerin tatili bile yok ilk defa bizle geldiler tatile
Mesela benim eşim aşırı anksiyetikKesinlikle gitmesi lazım böyle bir anneyle büyümek illa ki hasar bırakmıştır psikolojisinde ara ara bunalımları oluyor
O araba zaten evin önünden hiç hareket etmez brandayla örtülüdür. Ayda yılda bir bize gelmek için üzeri açılır şimdi o da olmaz artık. Kızımın doğum günü için bile aylar öncesinden 3-5 yer geze geze hediye almışlar kızım niloyanın bebeğini istemişti bir yere sormuşlar 1500 demiş bir yere sormuşlar 1250 demiş 1000 demiş en son internetten 850 e bulmuşlar gelmiş bana onu anlatıyorAyy aynı yaa bu kadar olur. Asla ücretli otoparka araba bırakmaz. Enayi mi ne erek var. Ölüyor bile olsa yürümeli.
Benimkine dönemsel bir haller oluyor regl oluyor sankiMesela benim eşim aşırı anksiyetik
Hiç şaşırmıyorum. Hep bir hesap kitap. Ama bu sadece maddi konularda değil. Mesela insan kullanma konusunda. Birisi onun için faydalı değilse, bir işini gordurmek vs gibi bir konuda ise yaramiyorsa zaman kaybıdır. Muhatap olmaz. Uzun süren,.nedeni belli olmayan kuslukleri vardır. Susarak cezalandırır ama nedeni bilinmez.O araba zaten evin önünden hiç hareket etmez brandayla örtülüdür. Ayda yılda bir bize gelmek için üzeri açılır şimdi o da olmaz artık. Kızımın doğum günü için bile aylar öncesinden 3-5 yer geze geze hediye almışlar kızım niloyanın bebeğini istemişti bir yere sormuşlar 1500 demiş bir yere sormuşlar 1250 demiş 1000 demiş en son internetten 850 e bulmuşlar gelmiş bana onu anlatıyoryani ilk fiyatı duyduğunda bir tane torunun için 1500 lira çok mu geldi de başla bir yere fiyat sorma gereği duydun ya da bu bebek 1500 etmez diye düşündüysen neden o bebeği doğum günü hediyesi olarak seçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?