Huy mu? Hastalık mı?

Çok teşekkür ederim. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. Gercekten çok yıpratıcı. Size yaptıkları da ayni, duygu sömürüsü ile istediklerini yaptırıyorlar. Resmen hastalığını kullanıyor. Bunu düşünecek biri nasıl hasta olabilir diye düşünüyor insan.
Eşiniz de gönül yapmaya çalışıyor, anne baba sonuçta. Ama sizin için sinir bozucu bir durum. Çünkü suçlamaları konusunda hakliymislar da gönüllerini almaya çalışıyormussunuz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Eşinize sizin fikrinizi almadan neden böyle bir program yaptığını sorsanız ama annem hasta diyecektir. İdare et, beni de anla .. vs vs. Ama o idarelerin sonu hiç gelmiyor.
Bizimki bir de sık sık direktif verirdi. Babaannene git şunu al buraya getir. Yok git onu al şuraya bırak. Yok bilmem kimleri yemeğe çağırın. Kendine göre program yapardı. Hayır deyince de kıyamet kopardı.

Sana demiştim hastalık kartı açılır dikkat et diye. Bana sormadan neyin kararını veriyorsun de gitme sakın. Kocan da telefonlara çıkmasın hani engellemislerdi. Maalesef asıl sıkıntı kocanda bacım...
Sen bana sormadan takipçilerden çıkardın ya onu konuşmaya gidecez diyor ulan zaten doğum gününe geleceklerdi vazgeçtiler biz niye gidiyoruz konuşmak istiyorsan gelsinler konuşalım dedim tamam sen haklısın ona bir şey diyemiyorum ama bu durumu anneme anlatamıyorum diyo gidince anlayacak sanki

Kocası anlamiyorsa konu sahibi de deliye vuracak ortalık iyice karışacak. Ya da adam terapiye gidip bunun normal olmadığını görecek. Çok geç bile kalınmış o konuda

Kocası anlamiyorsa konu sahibi de deliye vuracak ortalık iyice karışacak. Ya da adam terapiye gidip bunun normal olmadığını görecek. Çok geç bile kalınmış o konuda
Annen hasta tedaviyi reddediyor diye günün sonunda onun kullanmadığı ilaçları ben kullanacam dedim bu daha yaşayacağımız olayların fragmanı sen bunu göremiyor musun dedim ilerde bu olaylar artacak dedim ilerisini sonra görecez şimdi düşünüp kafamı yoramam diyor

Seni hiç düşünmüyor yani hasta olursan ol diyor. Elinde koz varken sakın gitme. Bunlar ailecek şuursuz çok üzgünüm işin zor. Gitsin tedavi olsun ben sizin 2 yaş sendromlarinizla uğraşamam de. Beni sileni ben de silerim de. Deliye vur ileride hasta olurum deme beni hasta ettiniz de

O kafasını yormaz, annesi yormaz. Kimse fedakarlık yapmaz. Bolca sorun çıkarır. Nasılsa fedakarlık yapacak bir helobitter var. Herkesin egosu tatmin olur,sular durulur taki yeni bir simarikliga kadar. Bu döngü hep böyle devam eder. Açıkçası ben çözüm bulamadım. Hep alttan aldım, idare etmeye çalıştım.

Kızım şuan 3 yaş sendromu yaşıyor bu halde bile onlardan daha mantıklı davranıyor gerçekten ellerim titriyor ya cuma günü gidecez halledecez diyor ben gitmek istemiyorum dedim iyi olaylar iyice çığırından çıksın o zaman diyor tamam çıksın gelsinler konuşalım dedim

Bir de diyor ki karşında hasta bir kadın var mantıklı açıklama yapsan da kafasında kuruyor bir şekilde diyor o zaman çözüm bizim oraya gitmemiz değil onun doktora gitmesi dedim

Ay lütfen gitmeyin ya kocanız da şuursuz, siz ayağına gidip özür dileyeceksiniz hanımefendinin. Ayağına özellikle çağırıyor. Eşiniz gidiyorsa gitsin ama kesinlikle gitmeyin. Şimdi giderseniz dönüşü daha ağırlarıyla olacak. Eşiniz de sizi cezalandırıyor, sen hatalısın sen özür dileyip düzelteceksin diyor

Ben hatalı olmadığıma eminim bu bir değil iki değil gerçekten hatalı olmadığım dönemlerde bile özür diledim bu kadından bir daha dilemeyi düşünmüyorum

Bir de diyor ki karşında hasta bir kadın var mantıklı açıklama yapsan da kafasında kuruyor bir şekilde diyor o zaman çözüm bizim oraya gitmemiz değil onun doktora gitmesi dedim
O kadar haklısın ki. Ama ya yıllarca böyle idare etmeye alıştıklari için yada kolaylarina geldiği için ne derse yapalım konu kapansın diyorlar. Benim eşim bu tavrından ne zaman vazgeçti biliyor musun? Ne zamanki kayınvalidem bana birebir diş geçiremedi ve direkt onu hedef almaya başladı işte o zaman. Baktı ki annesinin suclamariyla idare ederek başa çıkamıyor hayır demeye başladı. İşte o noktadan sonra da hayırsız evlat ilan edildi. Ben onun bu davranışlarının sorumlusu oldum yine o ayrı bence kv nin tepkisi direkt eşine yonelmeden, hedef tahtasına kendisi oturmadan anlamayacak durumun ciddiyetini.

Ona da kılıbıksın karına laf geçiremiyorsun hakkımı helal etmem falan demiş bu sabah resmen dolduruyor karını buraya getirteceksin der gibi . Benimki de Karısını dizginleyemeyen biri varsa o da senin kocan diyememiş annesine ağzıma geldi söyleyemedim sinirden güldüm dedi gülünce bir daha azarlamış tabi

Nasıl bu kadar benzer şeyler yaşamışız şaşırıyorum. Umarım siz benim kadar yıpranmadan kurtulursunuz bu sorundan. Ne istiyorlar anlamak mümkün değil. Adam evet annecim çok haklısın, bosanacagim ben helobitterden dese mutlu mu olacak mesela?
Aa yalnız size ilginç bir şey söyleyeyim. Kv cenazesinde tüm arkadaşları, dostları bana ayrı ayrı hep benden bahsettiğini, benim başarılarımla gurur duyduğunu ve beni çok sevdiğini söylediler Farklı ve çokca kişiden duyunca inandım ve çok sasirdim

Bu kadın çok tehlikeli ya

Ay bu tavırların üstüne giderseniz size yapılacak her şeyi kabullenmiş olursunuz.

Başta ayrı doğumgünü yapmayı kabul etmek de saçmalık gelecekse gelsin diyip geçecektiniz.

Bence alın kızınızı perşembeden annenize gidin, o da gitsin hasta anasıyla cimri babasının ayağına bir tane de pasta alsın kutlasınlar doğumgünlerini. Eşiniz de özür dilesin anasından siz hiç muhatap olmayın bundan sonra

Ya bizim de öyle bir ilişkimiz vardı totalde baktığında hatta bir keresinde şey demişti ben hep gelinlerin sevilmeyeceğini düşündüm kayınvalidem beni sevmediği için dedi seni sevince çok şaşırmıştım dedi hatta bu kadın ben hamileyken benim ayaklarıma masaj bile yaptı ama gel gör ki konu buraya geldi keşke masaj da yapmasaydı kalp de kırmasaydı

Bir de bunun için çocukla 7 saat yol çekmem bekleniyor şaka gibi ya geri adım atmayı düşünmüyorum gitmiycem cuma günü

Bir de bunun için çocukla 7 saat yol çekmem bekleniyor şaka gibi ya geri adım atmayı düşünmüyorum gitmiycem cuma günü

Asla gitmeyin açıkça da söyleyin gelmeyeceğinizi bilsin eşiniz de sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Eskiden iyi davranması muhtemelen menfaatinden. Şimdi o kendisine yapılanları sizden çıkarmak istiyor bence.

Evet keşke. Ama emin ol ki senin yaptığın bir şeyden değişmedi tavırları ve düşünceleri. Hasta işte yada karakteri böyle yada her ikisi de. Ama sonuçta sana zarar veriyor. Kolay olmadığını biliyorum, ben yapamadım. Ama sen yapabilirsen sınır ciz. Alttan alma. Hastaysa ben doktor değilim de. Eşine de ne kadar net ve kararlı olduğunu göster. Planlarını onlara göre ayarlama ve onlar için değiştirme. Çocuğuna evinde doğumgünü yap. Kimin gelip gelmeyeceğine karışmasına müsade etme, dikkate alma. Gelirse gelir gelmezse kimsenin ayağına çocuk götürme. Onların dediğini yapıp kötü olacağına böyle kötü ol.

Ayy inanmıyorum, ben yakın bir yerdeler diye düşünmüştüm nedense. Aaa bencillige bak ya. O kadar yoldan sırf egolarını tatmin için çağırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…