- 28 Aralık 2019
- 1.365
- 4.425
- 133
- 44
- Konu Sahibi helobitter
Çok teşekkür ederim. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. Gercekten çok yıpratıcı. Size yaptıkları da ayni, duygu sömürüsü ile istediklerini yaptırıyorlar. Resmen hastalığını kullanıyor. Bunu düşünecek biri nasıl hasta olabilir diye düşünüyor insan.Ah kocaman sarılıyorum sizeonlar tedaviyi reddediyor diye bizi tedavi arar hale getiriyorlar. Allah sorsun artık hesabını
benimki de sabah kocamı aramış yarım saat azarlamış tahmin ettiğim şeyleri söylemiş işte intihar etmeyi düşündüm babanın kolu uyuştu kalp krizi geçiriyor sandım falan filan madem onlarla doğum günü kutlandı burda da kutlanacak demiş eşim ne derse beğenirsiniz bizim öyle takıntılarımız yok gelir cuma günü kutlarız o zaman demiş BANA SORMADAN cuma günü gelecez demiş
![]()
Eşiniz de gönül yapmaya çalışıyor, anne baba sonuçta. Ama sizin için sinir bozucu bir durum. Çünkü suçlamaları konusunda hakliymislar da gönüllerini almaya çalışıyormussunuz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Eşinize sizin fikrinizi almadan neden böyle bir program yaptığını sorsanız ama annem hasta diyecektir. İdare et, beni de anla .. vs vs. Ama o idarelerin sonu hiç gelmiyor.
Bizimki bir de sık sık direktif verirdi. Babaannene git şunu al buraya getir. Yok git onu al şuraya bırak. Yok bilmem kimleri yemeğe çağırın. Kendine göre program yapardı. Hayır deyince de kıyamet kopardı.