• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huy mu? Hastalık mı?

Evet keşke. Ama emin ol ki senin yaptığın bir şeyden değişmedi tavırları ve düşünceleri. Hasta işte yada karakteri böyle yada her ikisi de. Ama sonuçta sana zarar veriyor. Kolay olmadığını biliyorum, ben yapamadım. Ama sen yapabilirsen sınır ciz. Alttan alma. Hastaysa ben doktor değilim de. Eşine de ne kadar net ve kararlı olduğunu göster. Planlarını onlara göre ayarlama ve onlar için değiştirme. Çocuğuna evinde doğumgünü yap. Kimin gelip gelmeyeceğine karışmasına müsade etme, dikkate alma. Gelirse gelir gelmezse kimsenin ayağına çocuk götürme. Onların dediğini yapıp kötü olacağına böyle kötü ol.
Aynen öyle sonuçta yine kötü olacağım yine benim ailemi kıskanmaya devam edecek yine bu olaylar yaşanacak en azından böyle kötü olayım

Ah kocaman sarılıyorum size 😥 onlar tedaviyi reddediyor diye bizi tedavi arar hale getiriyorlar. Allah sorsun artık hesabını 😥 benimki de sabah kocamı aramış yarım saat azarlamış tahmin ettiğim şeyleri söylemiş işte intihar etmeyi düşündüm babanın kolu uyuştu kalp krizi geçiriyor sandım falan filan madem onlarla doğum günü kutlandı burda da kutlanacak demiş eşim ne derse beğenirsiniz bizim öyle takıntılarımız yok gelir cuma günü kutlarız o zaman demiş BANA SORMADAN cuma günü gelecez demiş 🤦🏻‍♀️
Yuh buna intihar edecekse gerçek derdi olursa ne yapacak acaba

Ayy inanmıyorum, ben yakın bir yerdeler diye düşünmüştüm nedense. Aaa bencillige bak ya. O kadar yoldan sırf egolarını tatmin için çağırıyorlar.
Baba da iskele babası ufacık çocuğu 7 saat yola ayaklarina götürecek anasının nazı için, tam dayaklıklar ya. Adamın önceliği kendi ana babası çok yazık...

Sizin esinizde saglikli degil yalniz hadi anasini kendi nazlasin istedigi kadar ama size ve 3 yasinda ki bebesine bu eziyeti yapmamasi lazim kvniz esinizi coktan hasta etmis bile esinizde anasindan sikayet edip size herseyi yaptirmis ama
Ben gelmeyeceğim ne dersen de dedim o zaman bağlar kopsun gitsin yeter ben yoruldum dedi ben de yoruldum bu zamana kadar alttan aldım daha fazla almak istemiyorum dedim. Psikiyatriden randevu alacağım seninle gideceğiz anneni onlara anlatırsın ben doktor değilim dedim kabul etti doktora gitmeyi

Aynen öyle sonuçta yine kötü olacağım yine benim ailemi kıskanmaya devam edecek yine bu olaylar yaşanacak en azından böyle kötü olayım
Çocuğunuz da etkilenir. Küsme malesef öğrenilen birşey. Çocukken yetişkinlerde görüp kendinize alıyoruz. Bir de küsenin ne kadar suyuna giderseniz o kadar küsme alışkanlığını pekiştirmiş olursunuz.

Çocuğunuz da etkilenir. Küsme malesef öğrenilen birşey. Çocukken yetişkinlerde görüp kendinize alıyoruz. Bir de küsenin ne kadar suyuna giderseniz o kadar küsme alışkanlığını pekiştirmiş olursunuz.
Tedaviyi reddetmeyişinin sonucunu torunundan uzaklaşmak olarak görsün de belki kabul eder

Back
X