huylarım değişiyor kendimden hiç memnun değilim..

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
33
arkadaşlar hamileyim çok şükür Rabbime.. Herkese nasip olsun..
Ama sorunum var huylarım çok değişti şimdiden psikolojim bozuk hep hormonlardan kaynaklı sanırım ağlamaklıyım hep.. kendimi hep kötü hissediyorum..

Örnek vereyim.. Kıskançlaştım ve çok alınganım.. herseyi üstüme alınıyorum içten içe üzülüyorum kendimi hep kötü hissediyorum.. sigarayı da bırakamadım sanırım çok büyük konustum sigara içenler hakkında günde 3-5 tane içiyorum bazen 1-2 belli olmuyor ama deliriyorum kendime çok kızıyorum içmeden duramıyorum sağlıgıma dikkat edemiyorum çok garipleştim napcam ben yardımcı olun bana..

kendimi nasıl iyi hissedebilirim?

Ne yemek ne temizlik ne baska birsey hiç birsey yapmakta istemiyorum depresyonda gibiyim resmen .. :KK43:

Wıyyy bende hiç böyle bişey olmamıştı sewinçten agzım kapanmyıordu resmen ama sigarayı öğrendğm gün hemen bıraktm allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin benm bebbegmn kalp atımı durdu we doktorun ilk sorusuydu sigara içtinmi ?? Bence biran önce bırakmalısın bebek için çok büyük tehlike allah korsun

Lutfen sigarayi birakin. Kendiniz icin olmasa bile o yavrucak bu dunyaya hastaliklarla gelmesin.
Madem cocuk yapmaya karar verdiniz neden sagliksiz bir cocuk dunyaya getiriyorsunuz?
Buna neden olmak bir anne olarak sizi Üzmez mi? Lutfen birakin lutfen...

bende bırakmayı çok istiyorum ama bırakamıyorum kendimi hiç anlamıyorum 1,5 senedir çocuk çocuk diye kafayı yedim ama sanırım büyük konustum içenleri görünce hamile olanlardan hep çok laf derdim simdi kendim içiyorum 3 gün içmedim sonra esimin kuzeni vefat etti çok etkilendim geri basladım cenaze evinde bilmiyorum napcam kendimi nasıl iyi hissetcem hiç bilmiyorum.. esimin bana dokunmasını bile istemiyorum bir garip oldum psikologa mı gitmeliyim yoksa normal mi anlamıyorum hiç kendimi hem de hiç anlamıyorum..

Sigarayı azaltmaya çalıştığınız için daha stresli hissediyor olabilirsiniz. Sigarayı ikame edecek bir alışkanlık edinebilirsiniz belki. Çocuğunuz için bir şeyler örmek -basit ama-çok iyi gelebilir.

Konu sahibi öncelikle tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:nazar:
Bence kafanı dağıtmalısın arada bir hava almalısın dışarı çık gez dolaş bebeğe odaklanırsan 9 ay böyle geçer.
onun için birşeyler örebilirsin mesela kıyafet bakabilirsin falan..
sigarayı bırak lütfenHoppa

arkadaşlar hamileyim çok şükür Rabbime.. Herkese nasip olsun..
Ama sorunum var huylarım çok değişti şimdiden psikolojim bozuk hep hormonlardan kaynaklı sanırım ağlamaklıyım hep.. kendimi hep kötü hissediyorum..

Örnek vereyim.. Kıskançlaştım ve çok alınganım.. herseyi üstüme alınıyorum içten içe üzülüyorum kendimi hep kötü hissediyorum.. sigarayı da bırakamadım sanırım çok büyük konustum sigara içenler hakkında günde 3-5 tane içiyorum bazen 1-2 belli olmuyor ama deliriyorum kendime çok kızıyorum içmeden duramıyorum sağlıgıma dikkat edemiyorum çok garipleştim napcam ben yardımcı olun bana..

kendimi nasıl iyi hissedebilirim?

Ne yemek ne temizlik ne baska birsey hiç birsey yapmakta istemiyorum depresyonda gibiyim resmen .. :KK43:
Valla buna çare bulan varsa bana da bir akıl versin. Evimi b.k götürüyor resmen. Bulaşıkları makineye dizmeye bile üşeniyorum. Yemekmiş kahvaltıymış onları da zoraki yapıyorum. İlk iki ay çok sıkıntı yapmıştım. Şimdi salıverdim ben canım. Napıyım içimden gelmiyo valla. Eşim yapıyor artık. Baktı benden bi cacık olmayacak ne yapsın. Hem iş hem de evle ilgileniyor. Seninki de doğuma kadar idare etsin artık :S Yorma kendini, ev falan süpürme, cam silme, bir yere uzanma aman deyim.

X