Huzur yok

Linasae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
13
0
33
mr kizlar ben yeniyim 25 yasindayim 1 kizim var 1 bucuk yasinda ben bosanmak istiyorum galiba 3 senedir evliyis ama bende huzur kalmadi bizi hic düsünmüyor beni hic anlamiyor akli hep baska biyerde isinden de ayrildi calismak da istemiyor cepde 5 kurus yok normal insan gibi calis diyorum ben kendim is kurcam diyo ama beceremiyor ben senin köpeyin deyilim diyor insanlarin yüzüne bakamiyorum utaniyorum kocan ne yapiyor diye sorarlarsa kendim icin deyil ama kizim var kalsam mi onun icin iyi gitsem mi iyi

Benim isim var hazir yani kizim 3 yasina kadar evde durma hakim var o evdeyken ben ise giitmek istemiyorum bu gün hic konusmadik dün aksam bizi birakip partye gidi neymis ayip olurmus davetlimisis ben istemedim is yok ne partyisi ben is aricam dedim oda cekti gidi gece 5 saat ona is aradim adam geziyor

Calismak istemeyen adamla ömür biraz zor gecer be ... Bence öncelikle kendinize bi ev arayin 3 yasina kadar cocugunuzla durun sonra cocugunuz zaten krese gidecek ve siz calisrsiniz...

Karisina bakmayan adam ilerde cocugunada bakmaz. Yol yakinken ayril derim umursamaz sorumsuz bir adamla omur gecmez

Bende öyle düsünüyorum simdi bakmasa ilerde ne olur herseyinle cok iyi insan ama bu is konusu beni bitiriyor ya herkesin basina gelir de benim basima gelmez diyordum ama ya nasip

Bu adamla hayat insana işkence olur ya adam olsun çalışsın yada hayatından çıksın gitsin

Sen ona de ki: Kendi işini kurman güzel bir şey beraber düşünelim iş kurmak kolay ama işi batırmak daha kolay .ileri de bu çocugumuz okuyacak nakit para çok para lazım olacak. sen kendi işini yaparsan çek ti senetti yok çekin bozum tarihi çok uzun her esnaf gibi nakite sıkışıp büyük riskler almak zorunda kalacaksın iş ara en azından belki bulacağın iş seni daha az yorar daha çok kazandırır Allahtan ümit kesilmez. sen iş kurana kadar ne yiyip içeceğiz vs " diyerek güler yüzle aşağılamadan sohbet mayetinde cümleler kurun eminim samimiyetinizi görünce size hak verecektir.
ikin ci olarak iş kuran ve batıran ya da hala idame ettren yakınlarla konuşturun onu uyarsın iş kurmak büyük risktir desin eşinizle güzel konuşacak olgun bir dostunuz yok mu

Kimsem yok kunusucak onun ailesi hic takmiyor hep sen neuaman ise baslican diyolar bizden de hep para istiyorlar bu yok su yok bu lagzim bizim evde ekmek var diye soran yok kaynanam dul beni tatile götürün diye senede iki keu kendizi gidiyor ben dört senedir ne tatlil ne izin gördüm

Benim ailemde herkez calisiyor herkezin evi arabasi var siz ne yaptiniz diye sorunca yerin dibine giriyorum

Böyle bir adamla heralde ömür gecmez. Ama iyi dusunun tabi siz, sonucta işin ucunda bebeginiz var. Cocuk olunca insan tekrar herseyi düşünmek zorunda kalıyor.

X