Lekeler, Çiller hyaluronik dolgu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BenYapmadim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
3
0
37
evet kızlar merhaba ,
sırf bu yüzden üye oldum kulak bölgeme yakın bir yerden kist alınmıştı saçlarımla kamufle etmekten bıktım
çukur şeklinde hafif dolguları araştırıyorum geçici dolguya 1 yıl bile kesinlik veremem diyorlar istedikleri fiyat 900 ila 1200 tl arasında.asla yaptıramam memnun olacağım meçhul memnun olsam her yıl tekrarlatmam meçhul
kalıcı dolgu da yapmıyorlar
ufak bir bölge 1 enjektör artar bile
dolgu yaptıranlar fiyat / doktor / memnuniyet belirtirse müteşekkir olurum yaz geldi güneşte çok belli oluyor :/

kızlar lütfen yardımcı olun kafam çok karışık
yahu iş adamı mıyım ben her sene 1 aylık maaşımı buna vereyim ne insafsızlar
cidden bu akdar pahalı mı yaptıranlar ?
ona göre bu halimi kabullenecem :/

evet kızlar merhaba ,
sırf bu yüzden üye oldum kulak bölgeme yakın bir yerden kist alınmıştı saçlarımla kamufle etmekten bıktım
çukur şeklinde hafif dolguları araştırıyorum geçici dolguya 1 yıl bile kesinlik veremem diyorlar istedikleri fiyat 900 ila 1200 tl arasında.asla yaptıramam memnun olacağım meçhul memnun olsam her yıl tekrarlatmam meçhul
kalıcı dolgu da yapmıyorlar
ufak bir bölge 1 enjektör artar bile
dolgu yaptıranlar fiyat / doktor / memnuniyet belirtirse müteşekkir olurum yaz geldi güneşte çok belli oluyor :/
Merhaba ben çok kısa bir süre önce çene dolgusu yaptırdım. Doktorum Mehmet Akgün'den oldukça memnun kaldım. muayene ücreti almamakla birlikte ihtiyaçlarınızı sabırla dinliyor ve uygulanması gereken işlemi birlikte karar verip yola çıkmış oluyorsunuz. Mehmet Bey'in kullanmış olduğu dolgunun markasına , dolgunun süresine göre fiyat skalasını belirleyebiliyorsunuz. Bu sayede klinikten mutsuz ayrılmanız pekte mümkün olmuyor :)

X