Sadcr 165 mi okyoruz herkeze esit mi dagittiniz ben 1000tane okuyablrmHelal olsun elbettt
evet cnmm duaya devamm rabbim kabul buyurur inşAllah1=EsEs50 ...................................
2= @Zeynepelmira (zeynep).......
4= @damla_22 .......... .................
5= @Zeyneb21 (zeynep):...............
6= @tubatesbih ...........................
8= @whiterose00 ........................
10= @Cgpbas Derya .....................
15= @askiminaskiyim (bahar):....
16= @firdevscansucansu).....
17= @IRMAK10 (merve)....................
18= @Rukall .....................................
19= @umuttttt (emel).....................
20= @tsefem28 (tuğba).....................
21= @majesteleri ........ ..................
22= @kimyager1508 (derya).............
23=ZEYNEP0682 (zeynep)............... .
25= @buda gecer ya hu (makbule).......
26= @papyonkilikli ........................
27= @masculin (ayşe)........................
32= @sabis35 (sabiha)...... .................
33= @asilzade02 (ayşe)....................
34= @karacamdn (medine)..............
35= @Veson (tuğba)............ .............
36= @687403_igt (gülay)..................
38= @amineasyaeymen ...............
kızlarrr nerdesinizz varsınızz değil miii
Zeynep köydeydi döndümüki, zeynep21 den bayadır haber yok bizde merak ettik aminaasyaeymen girmez bence.Diğer kızlarda akşama doğru dökülür diye düşünüyorum :)
tatlışlar ben geldim coktan 2 günlüğüne gitmiştim zatenDöndümü bilmiyorum da yazdıgı oluyordu...
Amina girmez mi diyorsunn neyse du bakalım
Ekledim canım tamam sıkıntı yokarkadaşım liste değişmiş ben yetişememişim ama önceki arkadaşa da söyledim 250 yazılsın bana her arkadaş için diye ama unutulmuş ama liste kalabalık ve üçer üçer okunuyor sanırım o nedenle her arkadasa 165 yazabilir misiniz sürekli giremiyorum ben
Sağol canım teşekkür ederim günlük 10-15 bardak su içicek mecburEsra çok geçmiş olsun bol su içir dikkat etsin...
Canım günlük 3 kişi için okunuyor 165*3=495 yani üç kişiye tek tek 165 tane okuyabilirsinBen de dua almak istiyorum. Bana da verir misiniz?
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinYok unutmak olur mu hiç. Cenazemiz vardı bizim bugün. Yeni geldim. Gelir gelmez koştum buraya
Canım günlük üç kişiye okunuyor her birine 165 tane okuyoruz bu kadarCanlar internetim bitmisss otuzden gremyorum bende okuyayim nekadr okycaz birseyde anlamadim yahu
Canım şimdilik 165 yeterli kişi başı eğer alamayan olursa müsait olduğunda fazladan alırsın olur mu?Ben 2000tane okurum cok kisa cunku
Tamam. Okuyacağım. Teşekkür ederimSağol canım teşekkür ederim günlük 10-15 bardak su içicek mecbur
Canım günlük 3 kişi için okunuyor 165*3=495 yani üç kişiye tek tek 165 tane okuyabilirsin
yasemincim bizim bi bat listemiz vardı :) ben gece adet oldum artık önümüzdeki ay histeroskopinin tozlu yolları göründü ardındanda 2. Tüp bebeği deneriz sanırım inşallah listenin geriye kalanı adet olmaz ve bize hamilelik haberlerini verirAllah razı olsun canım.
İyiki açmışım bu sayfayı
Yalnız değilmişim bunu anladım
Canım liste baya çoğaldı.yasemincim bizim bi bat listemiz vardı :) ben gece adet oldum artık önümüzdeki ay histeroskopinin tozlu yolları göründü ardındanda 2. Tüp bebeği deneriz sanırım inşallah listenin geriye kalanı adet olmaz ve bize hamilelik haberlerini verir
İyi geceler canımKIZLAR BU GECE BİZDEN BU KADAR...
BİRKEZ DAHA AÇIKLAMAK GEREKİRSE;
GÜNDE 3 KİŞİYE 165/165/165 OLMAK ÜZERE 495 KERE
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN" DUASINI OKUYORUZ...
MÜHİM OLAN FAZLA YA DA AZ OKUMAK DEĞİL BİRBİRİMİZ İÇİN DUA ETMEK..
YARIN SABAH SAYFAYI DÜZENLEDİĞİMİZDE DEVAM EDEN, ETMEYEN BELLİ OLACAĞINDAN SAYIYA TEKRAR Bİ AYAR ÇEKERİZ...
UMARIM HERKES KATILMIŞ OLUR SABAHA...
HAYIRLI GECELER...
KIZLAR BAT LİSTEMİZİ TAKİP EDEMİYORUM ARTIK.= = = iSİM = = = =BEKLENEN ADET TARİHİ
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Mybaby24 ========> 10 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Nurefsaniimm====> 14 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz
Tsefem28 =========> 30 Temmuz
Kimyager1508 =====> 31 Temmuz
Parlakkartanesi====> 4 Ağustos
IRMAK10 ==========> 5 Ağustos
Tubatesbih ========> Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?