- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Anladım canım. Eşinle iyice düşünün taşının, farklı doktorlara da gidin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size.hepsini yaptım canım ilaç kullanmazsam regl olamıyorum iki ay once 3 yumurtam olustu iğnelerle ardından catlatma iğnesi de oldum ama olmadı.yumurtlamam var ama tembel
amin canım cümlemize inşalla. ama bu süreç çok yıpratıcıymış yine de pes etmek yok sonuna kadar devam edecemAnladım canım. Eşinle iyice düşünün taşının, farklı doktorlara da gidin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size.
bende alıyorum bunlar dün için mi?
Canım şimdi anladım regl iken okunur mu peki dua yoksa şimdiden alayım sonra hepsini okuyayım mi nasıl yapsak
Kizlar ben 2 gun once histeroskopi oldum biliyorsunuz. Onun icin bat tarihi degisebilir. Tahmini 7-8 agustos gibi olur diye dusunuyorum. Suan hormon ilaci kullaniyorum. Onlar bitince regli gelirmis.
195/195/195 aldım hemen okuyorumKIZLAR KİMSENİN GELECEĞİ YOK..
HAYDI KALAN DUAYI PAYLAŞALIM
100/100/100 DE BEN ALAYIM BAŞKA DUAM DA VAR FAZLA ALMİİM, YETİŞTİREMEZSEM ÜSTÜMDE KALMASIN.KIZLAR KİMSENİN GELECEĞİ YOK..
HAYDI KALAN DUAYI PAYLAŞALIM
canım sıkıntı bende polikistik over var iki yıldır tedavı görüyorum bu kez devlet hastanesine gittim tüp bebek dedi. bundan öncesi ise hep özel hastanelere gittim
yas 24 kilo ilaçlar yüzünden 65 oldu adetlerim hiç düzenli degil canım ilaçlarla regl oluyorum. gercekten bu süreç çok yıpratıcıcanımm bende pko luyum.. bizler de bebek yapabiliyoruz, sadece süreç biraz daha uzun sürüyor. bu sürecte kendimizi çok yıpratıyoruz. yaşınız , kilonuz nedir? adetleriniz düzenli mi?
KIZLAR HAYDİ PAYLAŞIYORUZ KALAN DUAYIII
Bugünkü arkadaşlar için 495, kalan için de 200 alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?