• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Asimisa, listedeki bütün arkadaşlara okudum, Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı nasip etsin inşallah, Amin

Merhaba kizlat 2 gun once hamile olduhumu ogrendim rabbim isteyen herkese qratmadan tez zamanda versin
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza tez vakitte bizde sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

02.12.2025 TARİHLİ LİSTEMİZ

DUAMIZ: (Her bir üye için niyet ederek 100 defa okunacak!!!)

“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)

ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”

1. nursevdi nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)🤰:nazar::nazar: Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi niyetiyle
3. Eckubra Eckubra (NİMET KIZI ECE)🤰:nazar::nazar: Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi niyetiyle
4. heralde heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
5. L lov3y (GÜLSEN)🤰:nazar::nazar: Gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi niyetiyle
6. F ftkz (FERDANE)
7. aci_cikolata aci_cikolata (NERİMAN KIZI RAZİYE)
8. M merve5678 (MERVE)
9. Dil-i bitab Dil-i bitab (SALİHA)
10. M morciver (NURSEL KIZI ÇAĞLA) Tüp bebeğinin tutunması ve sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
11. A adaselinkara
12. gecenin_resmi gecenin_resmi (ESRA)

Listemizin tamamlanma tarihi: 15.12.2025

LİSTE ŞU AN ALIMLARA AÇIKTIR

Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.

Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)

Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.

Back
X