Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kendi annem canım kayınvalidem dese bu kadar üzülmezdm belkide...
ben anlattım anneme sonrada pişman oldum.
şu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum.
bide onunla deneyelim bakalım.adet olmayı bekliyorum şimdi.

inş,adet olmazsın canım...hamile haberlerini alırız...ben ovulasyon kullanmıştım çok güzel ikinci çizgiyi görünce insan heyacnlanıyor... tekrar almayı düşünüyorum...

inş,adet olmazsın canım...hamile haberlerini alırız...ben ovulasyon kullanmıştım çok güzel ikinci çizgiyi görünce insan heyacnlanıyor... tekrar almayı düşünüyorum...

ahh cnm lekelenmem başladı bilee((

ahh cnm lekelenmem başladı bilee((

Sağlık olsun tatlım, hayirlisi neyse o olsun.Moralim
bozulunca açiyorum Saraçoglu hocamizin sitesini, okuyorum evladina kavusanlarin yorumlarini, iste o zaman umutsuzluga kapilmiyorum.Bir sürü kisi var gebe kalan, Allah'in izniyle biz de kavusacagiz bebislerimize Hem ben pkoverden kurtuldum , bu bile umut oluyor.Allah razı olsun hocamizdan, ona uzun ömür ve sağlik versin.

haklısın cnm...
12 haftalık hamile olan arkadaşımın bugün bebeğini kaybettiğini,komşumuzunda 32 yaşındaki eşinin öldüğünü öğrendim.
bi kere daha şükrettim halime.vermiyosa vardır elbet bi bildiği.zamanınıda bizden iyi biliyo yaradan.
inşallah hocamızın verdiği ürünler vesile olacak anne olmamıza:)
bu arada açık pembe lekelenmem oldu sonra beyaza döndü anlayamadım

Eşi neden ölmüş? Tatlım stres yapinca da regller cok tuhaflasiyor, ben gecen ay tam hamile modundaydim.Simdi düşününce gülüyorum o halime, forumda bir yazi okudum.Mide bulantisi yasayan, tüm hamilelik belirtilerini yasayanlar var ,bu daha fena.Ama bir bakmıssın ki hamilesin belli de olmaz yani

zehirli zatürreden dolayı..
ayy evet ya her ay midem bulanıyo,başım dönüyo ama sonuç regl oluyorum.dün akşamda oldum :))))
takmıcam diyorum onu da beceremiyorum.
bide forumda daha reglisine 10-12 gün varken hamilelik belirtileri yaşadığını zannedenler var.bunun mümkün olabileceğini sanmıyorum.hepsi psikolojik.

Komik olan şey, eşimi de o moda sokuyorum.Hatta canım bir seyler falan istiyor garibim de koşturuyor etrafımda. Simdiden bütün hamilelik kaprislerini bitireceğim gercekten hamile olunca adamcağız bıkmış olacak bir de böyle bir durum var.

yazık adama yaaa:))))
dediğin gibi gerçekten hamile kaldığımızda inanmayacaklar :)))

iyi pazarlar kızlar....ovulasyon testlerinden bende almıştım hatta ovulasyon alana hamişlik testi bedava idi....gg en uygunu...bende tavsiye ederim....valla her adet geçikmesinde bende umutlanıyorum,uykularım kaçıyor....ama kırmızıları görüncü yine hüsran....hakkımızda hayırlısı...doğal veya tüp ne olursa olsun bizde inşallah o güzel günleri göreceğiz...

inş canım. bekledikçe yıllar geçtikçe tüp aşılama farketmez yeter ki olsun istiyor insan ...tabii ki her insan hiç uğraşmadan normal gebelik olsun ister ama bu durumlara gelince her şeye razı oluyor...tüplerime baktırdım ne gerek var dediler...yok kimi tüp olmasa normal gebelik olsaymış daha iyi olurmuş sanki oluyor da ben kabul etmiyorum... başlarına gelmediği için o kadar rahat konuşuyorlar ki sinir oluyorum hepsine...

iyi pazarlar cnm:) bende şuan adet günlerimi yaşıyorum. alıcam inşallah faydasını görürüm.
bende adetime son 2 gün kala heyecandan ölüyorum ama sonu hüsrn((

selam kızlar,dün civanpercemi kürüne basladim.Aman Allahım o nasıl bir tat öyle, korkunc ötesi neden en şifalı seyler böyle oluyor.Zeynep esim icin son 3 cay kaldi sonra hayit tohumuna basliyoruz, sizinle hemen hemen ayni zamanlarda baslayacagiz. Esi
dün netten şöyle bir hayitin faydalarina bakti. Yorumlardan biri aynen şöyleydi "kizlar hayita basladim simdiden gögüslerim ve dudaklarim dolgunlasti "eşim resmen korktu gögüsler falan okuyunca, cok güldüm.Dedim bitanem hayiti. hem erkeklere hem kadinlara cok faydasi var.Hem arkadaslar arayip sormuslar saracogluna diye, öyle deyince rahatladi

inşallah bu sayfadaki arkadaşlardan güzel sonuçlar alırız da bizede bi heyecan olur. bu arada gonoz ve adzeynep kürlerden sonra hiç spermogram yaptırdı mı eşiniz.

inşallah bu sayfadaki arkadaşlardan güzel sonuçlar alırız da bizede bi heyecan olur. bu arada gonoz ve adzeynep kürlerden sonra hiç spermogram yaptırdı mı eşiniz.

tatlim gunaydin, daha yaptirmadik 1 ay oldu baslayali, biz yeni kür siparişi vermeden yaptirtacagiz, insallah sonuc cok guzel olur

ayy güldüm yaaa:)))hayıt erkeklerde hormonları düzenliyomuş bakalım faydasınu görürüz inşallah:)
bizimde son 2 tane kaldı. çarşamba,perşembe kullanıcaz biticek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…