Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bır 15 gün soğan kürünü uyguluadım.bir ay geçti ve hamile kalamdım.Adetlerim 28 günde bir oluyor.Kistim var mı yokmu bilmiyorum.yeni evliyim.soğan küründen sonra bir ay geçti ve hamile değilim çok umut bağlamıştım.hemen cocuğumun olmasını istiyorum inşallah.Bundan da birşey cıkmadı.Şimdi dua kısmına yöneleceğim.Rabbim bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlık evlatlar versin.AMİN amin amin.Sizde deyın dostlar.Duamız kabul olsun.Bir oğlum olsun inşallah Amin

soğan kürü 3 ay kadar uygulanabiliyor diye biliyorum.ilk ay 15 gün sonraki iki ay adet bitimine 10 gün kala başlanıyor ve 10 gün uygulanıyor.önümüzdeki ayda uygulamaya devam edebilirsin.dualarımız hepimiz için inşallah hayırlı ve güzel neticeler alırız

Sonuç Negatif kızlar,bu ay kısmet değilmiş.Hayırlısı olsun artık...

üzülme canım hayırlı zamanda gelsin bebeğin inşallah.hem spermler kendini 72 günde bir yeniliyo biz küre başlayalı 1 ay filan oldu daha çok erken canım kürlerin fayda etmesi için.

ne kadarlık evlisiniz?

Tatlım bizim iki yıl oldu,sizin ? Valla bir hafta sonra şu sperm tahlilini bir yapacağız bakalım ne çıkacak.

bizimde 2 yıl :) canım sen bilirsin ama bence test için biraz erken artış olmadıysa moralin bozulur.bide bişey sorucam sana acaba hocamızın ürünlerinin yanında keçi boynuzu kürü uygulasak bişey olur mu yani zararı olur mu?

6 ay da.bölük börcuk.tayınımm yenı cıktı 1 ay oluyor.ondan onceleride kısım kısım beraber olabıldık.yarın doktora mı gıtsemm.

henüz çok yeni evlisiniz.ama bi kontrole gitmekte fayda var.eşinizle beraber gidin.1 yıl dolmadan pek detaylı muayene etmiyolar.

henüz çok yeni evlisiniz.ama bi kontrole gitmekte fayda var.eşinizle beraber gidin.1 yıl dolmadan pek detaylı muayene etmiyolar.
benim yaşım 32.birde çevremdeki tüm arkadaslarım hemen hemen benle yaşıt hepsinin hemen ilk aylarda cocukları oldu.olmazmıydı hemen bır sorun mu var.bırde esimde cocukları çok seviyor.her ay oldumu diyor.Olmadı deyıncede birsey demiyor.ama olsun inşallah tez vakıtte

allah aratmasın tez vakitte müjdeli haberi verirsin eşine inşallah :)

Tatlım biz düzenli olarak keçiboynuzu kürü de uyguluyoruz,hocamıza sor muştum zararı yok devam edin dedi.Siz de başlayın isterseniz.

biz 3 ay kadar keçiboynuzu kürü uyguladık o zamanlar eşim proxeed plus da kullanmıştı hangisinin etkisidir bilmem ama sayı 36 milyondan 80 milyona çıktı ancak hız ve morfoloji aynı kalmıştı

biz 3 ay kadar keçiboynuzu kürü uyguladık o zamanlar eşim proxeed plus da kullanmıştı hangisinin etkisidir bilmem ama sayı 36 milyondan 80 milyona çıktı ancak hız ve morfoloji aynı kalmıştı

Biz de sayı çok iyi ancak hız ve morfoloji iyi değil,yine de kullandırıyorum eşime diğer kürlerle beraber.İnşallah bir faydası olur.Zaten keçiboynuzu çok mucizevi bir şey.Benim astım alerjim var,kışın çok fena olmuştum,ilaçlarımda kalmamıştı,doktora da en erken 15 gün sonraya randevu verebiliyorlardı.Hocamızın keçiboynuzuyla yapılan astım alerji kürüne başladım.Maşallah diyorum 3 gün sonra öksürükler kesildi ,öyle ki doktora gitmeme gerek bile kalmadı tamamen iyileştim.8 aydır çok iyiyim,tekrar maşallah diyorum kendime :)

Zeynepcim başladınız mı keçiboynuzuna ?

bugün keçiboynuzu aldım yarın sabah başlıycam inşallah.ben 3 ay denemiştim keçiboynuzunu aslında. 13 milyondan 35 milyona çıkmıştı.

bakalım bidaha deniyeyim belki dahada yükselir.

bizim hız çok iyi maşallah... ama sayı düşük.
varikosel ameliyatından sonra morfoloji her testte %1 yükseliyo önce %0 de şimdi %3
sayıda yükseliyo ama az az.ay yarabbim şifa versin eşlerimize.

aslında ben şöyle düşünüyorum eğer sayı artarda hız değişmese bile ilerleme olmuyor mu? mesela sayı 40 milyon iken %10 ileri hız da 4 milyon hızlı sperm oluyor.sayı 80 milyon olunca hız gene %10 olsa bu sefer 8 milyon ileri hızlı sperm oluyor.tabi bu iş böyle hesaplanıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…