aslında ben şöyle düşünüyorum eğer sayı artarda hız değişmese bile ilerleme olmuyor mu? mesela sayı 40 milyon iken %10 ileri hız da 4 milyon hızlı sperm oluyor.sayı 80 milyon olunca hız gene %10 olsa bu sefer 8 milyon ileri hızlı sperm oluyor.tabi bu iş böyle hesaplanıyorsa
Biz de sayı çok iyi ancak hız ve morfoloji iyi değil,yine de kullandırıyorum eşime diğer kürlerle beraber.İnşallah bir faydası olur.Zaten keçiboynuzu çok mucizevi bir şey.Benim astım alerjim var,kışın çok fena olmuştum,ilaçlarımda kalmamıştı,doktora da en erken 15 gün sonraya randevu verebiliyorlardı.Hocamızın keçiboynuzuyla yapılan astım alerji kürüne başladım.Maşallah diyorum 3 gün sonra öksürükler kesildi ,öyle ki doktora gitmeme gerek bile kalmadı tamamen iyileştim.8 aydır çok iyiyim,tekrar maşallah diyorum kendime :)
gonoz mrb, sizede bal,polen verdiler sanırım.bizim bal bitti ama polenin yarısı duruyo nasıl böyle oldu anlamadım:)
sizde orantılı mı gidiyo? acaba bi bal daha mı alsak poleni bitirene kadar?
bal polen arı sütü propolis karışımı değil miydi sizinki??
valla istersen bi hocayı ara sor öyle devam edersin.
bekle bakalım gonoz cevap yazar belki. hocayla görüşemesende belki sekreterler yardımcı olur
hayır,bal ve polen sadece.onları biz karıştırıyoruz.
Kızlar bayağıdır nete giremiyordum şimdi gördüm yazdıklarınızı.Zeynep bize şöyle dediller eğer bal biterse aynı ölçü poleni( 1 çay kaşığı )
direk ağza atıp bir miktar su ile tüketmeye devam etsin eşiniz diye.Ama benim evde biraz daha bal vardı bibtince hocanınki ,evdekine devam ettim.Ancak o da bitince sade polene devam edebiliriz.Çünkü 2. kür uygulamasında belki yine bal polen vardır o yüzden tekrar sipariş vermeyeceğim şu anda.Bu arada Vapi size polen ve bal dışında başka bir şey verilmiş galiba.Hocamız mı verdi yoksa siz mi alıp öyle uyguluyorsunuz?
eşim helal sertifikalı ürünlerin satıldığı bir marketten bal arı sütü polen karışımı aldı hem kendisi hem ben günde iki kez tüketiyoruz.şuan bir tedavisi var eşimin ilaç kullanıyor ancak onlar bitince hocanınkini düşünebiliriz. tabi inşallah gerek kalmazda müjdeli haberi bu ay hayırlısı ile alırız. bu arada cumanız mübarek olsun
İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz :) müjdeli haberlerinizi alırız.Bu arada ne kadara alıyorsunuz poleni ve diğerlerini ? Sana da hayırlı cumalar :)
bizim aldığımız ürün karışım yani öyle ayrı ayrı değil.enson eşimin aldığı 12tl idi. kavanozun içeriğindeki arı sütü bal polen oranını bilmiyorum ama toplam 250gr lık bir kavanoz. firmanın sitesinde ürün kalmamış,aldığım mağazada da 3-4 tane kalmıştı.bakalım fayda görürüz inşallah
Anladım canım sizinki daha pratik olmuş .
Valla ne diyeyim bilemedim.Bize de tüketin dedi. Bakalım artık ikinci kürde yenisini alırız.Keçiboynuzuna başladınız mı ?canım ben dün aradım Saraçoğlu'nu,sekreteriyle görüştüm.ayriyeten bal almayın polen kalsın dedi.
bende 2. aşamada kullanılacak diye düşündüm.
Valla ne diyeyim bilemedim.Bize de tüketin dedi. Bakalım artık ikinci kürde yenisini alırız.Keçiboynuzuna başladınız mı ?
başladık bakalım hayırlısı:) siz hayıt tohumuna geçtiniz mi yoksa at kuyruğu çayını mı kullanıyosunuz daha?
Canım biz daha at kuyruğundayız,haftada 4 gün olunca bitmedi daha .Ya siz?
bizimde bitmedi canım.sanırım 7 tane kaldı.10 gün sonra filan bitecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?