Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım mantıklı bi hesaplma muhtemelen öyle oluyodur.

gonoz mrb, sizede bal,polen verdiler sanırım.bizim bal bitti ama polenin yarısı duruyo nasıl böyle oldu anlamadım:)
sizde orantılı mı gidiyo? acaba bi bal daha mı alsak poleni bitirene kadar?

gonoz mrb, sizede bal,polen verdiler sanırım.bizim bal bitti ama polenin yarısı duruyo nasıl böyle oldu anlamadım:)
sizde orantılı mı gidiyo? acaba bi bal daha mı alsak poleni bitirene kadar?

bal polen arı sütü propolis karışımı değil miydi sizinki??

bekle bakalım gonoz cevap yazar belki. hocayla görüşemesende belki sekreterler yardımcı olur

sekreteriyle görüştüm:) başka bal almayın polen yarı kalsın dedi.
belki 2. aşamada o poleni kullanıcaz bilemiyorum.

hayır,bal ve polen sadece.onları biz karıştırıyoruz.

Kızlar bayağıdır nete giremiyordum şimdi gördüm yazdıklarınızı.Zeynep bize şöyle dediller eğer bal biterse aynı ölçü poleni( 1 çay kaşığı )
direk ağza atıp bir miktar su ile tüketmeye devam etsin eşiniz diye.Ama benim evde biraz daha bal vardı bibtince hocanınki ,evdekine devam ettim.Ancak o da bitince sade polene devam edebiliriz.Çünkü 2. kür uygulamasında belki yine bal polen vardır o yüzden tekrar sipariş vermeyeceğim şu anda.Bu arada Vapi size polen ve bal dışında başka bir şey verilmiş galiba.Hocamız mı verdi yoksa siz mi alıp öyle uyguluyorsunuz?

eşim helal sertifikalı ürünlerin satıldığı bir marketten bal arı sütü polen karışımı aldı hem kendisi hem ben günde iki kez tüketiyoruz.şuan bir tedavisi var eşimin ilaç kullanıyor ancak onlar bitince hocanınkini düşünebiliriz. tabi inşallah gerek kalmazda müjdeli haberi bu ay hayırlısı ile alırız. bu arada cumanız mübarek olsun

İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz :) müjdeli haberlerinizi alırız.Bu arada ne kadara alıyorsunuz poleni ve diğerlerini ? Sana da hayırlı cumalar :)

İnşallah dediğin gibi gerek kalmaz :) müjdeli haberlerinizi alırız.Bu arada ne kadara alıyorsunuz poleni ve diğerlerini ? Sana da hayırlı cumalar :)

bizim aldığımız ürün karışım yani öyle ayrı ayrı değil.enson eşimin aldığı 12tl idi. kavanozun içeriğindeki arı sütü bal polen oranını bilmiyorum ama toplam 250gr lık bir kavanoz. firmanın sitesinde ürün kalmamış,aldığım mağazada da 3-4 tane kalmıştı.bakalım fayda görürüz inşallah

Anladım canım sizinki daha pratik olmuş .

Anladım canım sizinki daha pratik olmuş .

canım ben dün aradım Saraçoğlu'nu,sekreteriyle görüştüm.ayriyeten bal almayın polen kalsın dedi.
bende 2. aşamada kullanılacak diye düşündüm.

canım ben dün aradım Saraçoğlu'nu,sekreteriyle görüştüm.ayriyeten bal almayın polen kalsın dedi.
bende 2. aşamada kullanılacak diye düşündüm.
Valla ne diyeyim bilemedim.Bize de tüketin dedi. Bakalım artık ikinci kürde yenisini alırız.Keçiboynuzuna başladınız mı ?

Valla ne diyeyim bilemedim.Bize de tüketin dedi. Bakalım artık ikinci kürde yenisini alırız.Keçiboynuzuna başladınız mı ?

başladık bakalım hayırlısı:) siz hayıt tohumuna geçtiniz mi yoksa at kuyruğu çayını mı kullanıyosunuz daha?

arkadaşlar eşimde kullanıyo aynılarını gerçi biz hayıt tohumuna geçtik az kaldı yakında biter bakalım hayırlısı ne olacak ama size söyliyim işe yarıyo ramazandan önce test yaptırmıştık 160 milyon sayımız çıktı bizim sorun hiç hareket olmamasıydı oda yüzde 4 çıktı bakalım artık yakında sonuç belli olur hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…