ayyy zeynepciğim çoooook sevindimmmm.. rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh AMİİNNNNN :) hadi darısı artık bizim başımıza :)
Canim benim ya aminn. demek sizde de aynı sorun var. Bizim sayımız 1.5 milyon ama hareketli hiç yok. Doktor bu tip vakaalarda direk erkeğin yumurtaliklardan mikro tese islemiyle canlı sağlıklı spermleri alıp sonra benim yumurtaları birlestirecekler. sizin sayı kaç cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. Türkiye gerçekten çok gelişti tüp bebek te. senin gelme Şansın olsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nizaaaarrrrrrrr canııımmmmdarısı başına tez zamanda inşallahhhhhh,hepinizin duacısıyım.
zeynep canim benim cok tskler duana amin diyorum kendine ve bebegine dikat et ALLAH a emanet olun
sende Allaha emanet ol tatlım....sen yurt dışında mıydın?
evet canim yurt disindayim
Allah yardımcınız olsun canım. zor bi sınav. neden tutmamis 5 kere de. era testi yaptirdjnuz mi
:)))))amiiinnnn canmmmm.oldu sonunda şükürler olsun.RABBİM sizlere de daha fazla aratmasın canımmm
Kizlar selam rabbim hepimizin yardimcisi olsun prof ateş kadıoğlu nu duydunuz mu ?
Benim arkadaşım 10 senelik evlililiginde cocugu olmuyor her doktora gittiyse tup bebek diyor ama bu dr. Ben ilk once ilaclardan baslamak istiyorum 6 aylik bi tedavi diyor ve evvela rabbimin izni ile 3. Ayda hamile kaldi simdi bi oglu var :) giden oldumu diye merak ettim bu yüzden sordum
zeyneeeepppppayyy o kadar sevindim ki anlatamam. aaaaa diye bağırıvermişim, eşim de ne oldu diyor , dedim bir arkadaş daha hamile :9şükürler olsun canımm... tebrik ediyorum. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin..
:))))
sağol canım Allah razı olsun.darısı başına :)sende hamile ol bende sevineyim inşallah senin adına canım benm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?