Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy zeynepciğim çoooook sevindimmmm.. rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh AMİİNNNNN :) hadi darısı artık bizim başımıza :)

:)))))amiiinnnn canmmmm.oldu sonunda şükürler olsun.RABBİM sizlere de daha fazla aratmasın canımmm

songulcugum bizimde 2. molyon bizdede hareket ve sekil bozukluguvar 5 aydir saracoglu hocamizin kurlerini kulaniyoruz 2 ay once tahlil yaptik sonuc ayniydi sali gunu yine esim tahlil yapacak ayin 17 sine insallah tekrar tup bebek tedavisine basliyoruz insallah bu sefer Rabbim bebeklerime kavusturur 6. denenm olacak siz ilac tedavisi gordunuzmu

nizaaaarrrrrrrr canııımmmmdarısı başına tez zamanda inşallahhhhhh,hepinizin duacısıyım.[/QUOTE]

zeynep canim benim cok tskler duana amin diyorum kendine ve bebegine dikat et ALLAH a emanet olun

nizaaaarrrrrrrr canııımmmmdarısı başına tez zamanda inşallahhhhhh,hepinizin duacısıyım.

zeynep canim benim cok tskler duana amin diyorum kendine ve bebegine dikat et ALLAH a emanet olun[/QUOTE]

sende Allaha emanet ol tatlım....sen yurt dışında mıydın?

Allah yardımcınız olsun canım. zor bi sınav. neden tutmamis 5 kere de. era testi yaptirdjnuz mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canim yurt disindayim

burada tüp bebek daha kolay diye biliyorum,buraya gelme imkanınız yok mu?[/QUOTE]

insallah bu sefer olur canim eger yine olmasa turkiyede denemeyi dusunuyorum calistigim icin yilda 5 hafta izinim var oda gelip gitmek sor oluyor son denemem burda insallah olur

Allah yardımcınız olsun canım. zor bi sınav. neden tutmamis 5 kere de. era testi yaptirdjnuz mi

songulcugum Allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten zor bugun bebek elbiselerine baktim kiz elbisesi almak istedim belki gelir kizim diye esim bana bakiyordu kiyamadim gulumsedim erekekmi istiyosun diye ama icim kan agliyordu yazarken bile gozyaslarim selgibi geliyor rabim kimseye oyle sinav vermesin cok agir era ne testi anlamadim esimin genetik testlerine kadar yaptilar ama bise bulamadilar neden olmuyor dedigimde esinin spermleri saglikli degil diyorlar RABBIM isterse tasa can verir bizede hayirli evlatlar versin

Son düzenleme:
:)))))amiiinnnn canmmmm.oldu sonunda şükürler olsun.RABBİM sizlere de daha fazla aratmasın canımmm

zeyneeeeppppp ayyy o kadar sevindim ki anlatamam. aaaaa diye bağırıvermişim, eşim de ne oldu diyor , dedim bir arkadaş daha hamile :9şükürler olsun canımm... tebrik ediyorum. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin..

Kizlar selam rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Prof dr. Ateş kadıoğlu nu duydunuz mu ?

Kizlar selam rabbim hepimizin yardimcisi olsun prof ateş kadıoğlu nu duydunuz mu ?

Benim arkadaşım 10 senelik evlililiginde cocugu olmuyor her doktora gittiyse tup bebek diyor ama bu dr. Ben ilk once ilaclardan baslamak istiyorum 6 aylik bi tedavi diyor ve evvela rabbimin izni ile 3. Ayda hamile kaldi simdi bi oglu var :) giden oldumu diye merak ettim bu yüzden sordum

cevap verdigin icin cok tsk ederim canim benim oyle bir imkanim olmadi dusumdumde eger arasak tahlil sonuclarini gondersem ilgilenirmi bizimle denemeye deger
birde esinin tahlil sonuclari bizimki kadar kotumuymus

Yok denecek kadar azmis
Ben randevu alicam hic gitmedik biz daha yanlız muayene ucreti 400 tl mis. Bi arastirin sizde netten. Rica ederim. Rabbim insAllah hayirlisiyla nasip eder. .

:))))

sağol canım Allah razı olsun.darısı başına :)sende hamile ol bende sevineyim inşallah senin adına canım benm:)

:))))

sağol canım Allah razı olsun.darısı başına :)sende hamile ol bende sevineyim inşallah senin adına canım benm:)

amin canım ya inşaAllah. bu duyguları sen de yaşadın, biliyorsun ki bir yerden sonra umutsuzluğa kapılıyor insan. artık daha çabuk gözlerim doluyor. daha hassasım. ama vardır elbet bunda da bir hayır. bizlere de dua et inşaAllah canım.

Selam asilama maliyetini bilen var mi ?

Kizlar slm, herkesin iyi olmasini umut ediyorum.Ben kendimi toparlamaya calisiyorum.Arada bakiyorum topige sessizlige bogulduk yine.
Doktora gittim, dusukten sonra kucuk bir parca kalmis, doktor buscolet mi ne oyle bir ilac verdi, icinde adet sancisi icin yaziyor kafam karisti.
Hocamiza ulasmak mumkun degil dun dr kac kez aradim aciliyor sonra pat diye kapatiyorlar, yani hocamiza da soramadim ne kullamsam da şu kucuk parcadan kurtulsam.
Museltcik sogan kurune mi baslasam senin gibi, ayy bilemedim.Sanki civanpercemi de adet sokturuyordu.Kizlar bir fikriniz var mi?
Zeynepcik, sen nasilsin? Bulantilarin basladi mi tatlim, her gun sut ic, ben gunluk sut iciyordum.İncir, hurma, ceviz findik mutlaka ye. Bir de cok moralli ol asla agir is yapma tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…